- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Mac & Cheese este unul dintre alimentele de confort suprem. Făcut în mod obișnuit cu bunătatea aurie a brânzei, combinat cu lapte sau smantană și macaroane, nu se poate nega că Mac & Cheese nu reușește să-ti sfacă poftele. Acest fel de mancare le amintește multor oameni de unul dintre primele feluri de mâncare pe care le-au creat acasă.
Există multe variante diferite de macaroane cu brânză care au fost făcute în ultima vreme.
Dacă ți-am făcut poftă, de Ziua macaroanelor cu brânză poți să-ți prepari acasă o porție. Iată reţeta originală din SUA:
Ingrediente macaroane cu branză
450 gr paste scurte
300 ml lapte
2 linguri de faina alba
250 – 375 gr cascaval ras
sare
Citeste si: Ce faci în weekend?! Evenimente pentru weekendul 16-17 iulie 2022 în București
Mod de preparare reteta macaroane cu branză
Fierbeti paste respectand instructiunile de pe ambalaj, apoi scurgeti-le. Puneti 250 ml de lapte la incalzit. Restul de 50 ml de lapte, amestecati-l bine cu cele 2 linguri de faina, pana cand compozitia nu mai are cocoloase. Cand incep sa iasa aburi din laptele pe care l-ati pus la incalzit, turnati peste el compozitia cu faina. Amestecati usor pana la omogenizare si pana cand sosul astfel format se ingroasa, aproximativ 3-4 minute.
Acum e timpul sa adauzati cate putin cascavalul razuit, tot amestecand, pana cand compozitia devine cremoasa. Gustati si sarati dupa gust, apoi luati oala de pe foc.
Combinati pastele cu jumatate din cantitatea de sos si amestecati bine de tot. Apoi turnati si restul sosului peste paste.