• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

2024 este un an karmic: Ce înseamnă acest lucru?

De ce anul 2024 este un an karmic?
2024 este un an karmic [Sursa foto: freepik]
2024 va fi un an cu o încărcătură aparte din punct de vedere karmic. Iată ce înseamnă acest lucru, dar și la ce încercări ar trebui să ne așteptăm.

Karma este o doctrină esențială în budism și în hinduism, dar și un concep filozofic, potrivit căruia fiecare decizie pe care o luam poate influența rezultatele și experinețele noastre viitoare. În limba sanscrită, karma înseamnă „acțiune”, iar unii specialiști spun că aceasta este sinonimă cu legile firii. Karma se bazează pe un sistem format din 9 cifre, fiecare dintre acestea indicând de câte ori ni s-a reîncarnat sufletul. Pentru a avea o karma bună este esențial să faci și tu fapte bune la rândul tău față de cei din jur, astfel încât consecințele să fie, de fapt, niște recompense.

Anul 2024 este considerat un an karmic, ceea ce va aduce anumite probleme în viața nativilor din zodiac. Iată ce înseamnă acest lucru.

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

De ce 2024 este un an karmic?

Anul 2024 va fi un an cu o încărcătură aparte din punct de vedere karmic, așa că nativii din zodiac trebuie să fie foarte atenți la acțiunile lor.

Se pare că greșelile trecutului revin în viața zodiilor sub diferite forme, astfel că multe dintre ele pot fi date peste cap atunci când se așteptau mai puțin.

Zodiile de aer sunt puse în situația de a-și justifica anumite acțiuni din trecut, așa că trebuie să își aleagă cuvintele cu grijă dacă vor să depășească acest moment dificil. Se pare că acestea ar fi putut să intervină în anumite situații pentru a ajuta diferite persoane, însă au preferat să rămână indiferente.

Luna martie va fi cea ma dificilă pentru acești nativi, așa că trebuie să aibă mare grijă și să își rezolve toate problemele.

2024 va fi un an cu o încărcătură aparte din punct de vedere karmic
Iată le ce trebuie să ne așteptăm în 2024[Sursa foto: freepik]

Zodiile de apă trebuie să fie mai calme, deoarece furia și agresivitatea le vor pune bețe în roate dacă vor continua așa. Chiar dacă anul vine cu o mulțime de realizări profesionale, zodiile de apă vor avea și de pierdut din cauza atitudinii. De asemenea, acestea trebuie să stea departe de conflictele cu cei din jur, deoarece dorința de răzbunare poate ajunge prea departe.

Zodiile de foc și de pământ pot descoperi o șansă unică în viață, însă înainte de a face acest lucru trebuie să rezolve diverse probleme din trecutul lor. Pentru a se putea bucura de cele mai frumoase experiențe în 2024, acești nativi trebuie să scape de fantomele trecutului. Cei care și asumă că au greșit vor avea parte de cele mai multe reușite.

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Vezi aici dacă o să ai noroc în dragoste anul viitor!

Cum îți calculezi karma în funcție de data nașterii?

Cei care vor să afle care este datoria lor spiritulă în această viață, o pot face cu ajutorul numărului karmic. Acesta se calculează adunând cifrele care compun data nașterii, iar în cazul în care rezultatul este un număr de două cifre, atunci și acestea vor fi adunate. Excepție fac numerele 11 și 22 care au o semnificație aparte.

Numărul 1 arată că într-o viață anterioară ți-a fost destul de greu să te afirmi, astfel că și acum este dificil să iei decizii și să îți faci vocea auzită. În cazul unor astfel de persoane, soluția este ca acestea să încerce să fie mai încrezătoare, pentru a se putea elibera de toate piedicile pe care și le pun singure.

Cei care au numărul karmic 2 sunt persoane care într-o viață anterioară nu și-au ascultat intuiția, astfel că pentru a-și îndeplini datoria spirituală trebuie să înceapă să își asculte vocea interioară, deoarece de cele mai multe ori aceasta le poate ghida pe drumul corect.

Numărul 3 arată că într-o viață anterioară nu ai luat lucrurile în serios, astfel că acum ești de cele mai multe ori cu capul în nori și îți este destul de greu să te concentrezi. În acest caz, persoanele născute cu numărul karmic 3 trebuie să abordeze fiecare problemă din viața lor cu maximă seriozitate.

2024 este un an karmic
Provocările pe care le aduce anul 2024[Sursa foto: freepik]

Cei care au numărul kamic 4 au fost persoane leneșe, astfel că acum simt că trebuie să muncească foarte mult pentru a obține ceea ce își doresc. Acestea trebuie să continue să fie concentrate pe ceea ce au de făcut și să muncească din greu pentru a-și atinge toate obiectivele.

Citește și: Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Va fi Anul Dragonului de Lemn

Numărul 5 dezvăluie o persoană care a trăit doar pentru plăcerile trupești și bucuriile de moment într-o viață anterioară, astfel că acum știe că trebuie să își schimbe cursul vieții. Aceste persoane se vor strădui să repare problemele care apar între ele și apropiați, dar și să îi aprecieze mai mult pe cei care le oferă sprijin în orice situație.

Numărul 6 arată că o persoană nu și-a apreciat suficient de mult familia și acest lucru se poate întâmpla chiar și în prezent. Cei care știu că se confruntă cu această problemă trebuie să învețe să îi aprecieze mai mult pe cei din jur, deoarece riscă să rămână singuri din cauza lipsei de recunoștință.

Cei care au numărul 7 se confruntă în prezent cu o nemulțumire în ceea ce privește starea lor generală din cauza lipsei de motivație și a dorinței de a evolua dintr-o viață anterioară. Aceste persoane trebuie să privească lucrurile din viața lor dintr-o altă perspectivă, dar și să caute să lupte pentru un lucru în care cred.

Numărul 8 arată că o persoană se confruntă acum cu probleme în plan financiar, din cauza risipei pe care a făcut-o într-o viață anterioară. Aceste persoane trebuie să fie mai cumpătate pentru a schimba această situație, dar și să aprecieze mai mult valoarea banilor.

Cei care au fost egoiști și acum le este greu să își găsească fericirea au numărul karmic 9. Soluția este ca aceste persoane să fie mai bune cu cei din jur, deoarece pot ajunge să fie abandonate dacă continuă să se poarte urât cu cei din jur.

Numărul 11 este un număr cu o semnificație aparte, deoarece arată că o persoană a ratat o mulțime de oportunități în trecut din cauza fricii de eșec. Aceste persoane nu au preluat inițiativa la timp, astfel că acum trebuie să suporte consecințele. Cei care se află în această situație trebuie să fie mai curajoși și determinați, deoarece riscă să fie urmăriți de același ghinion și în viețile următoare.

Numărul 22 are, de asemenea, o semnificație aparte. Cei care s-au născut cu acest număr karmic au fost iresponsabili în viețile anterioare, astfel că și acum le este greu să ia lucrurile în serios. Aceste persoane sunt încurajate să lase joaca de-o parte și să trateze lucrurile din viața lor cu maximă seriozitate.