• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

A început etapa a 2-a a campaniei “Facem Școala Bine”! Votează-ți școala pe care o vrei câștigătoare

Facem scoala bine Radio Impuls
Campania "Facem scoala bine" a ajuns la etapa a doua
“Facem școala bine!”, campania Radio Impuls, prin intermediul căreia școlile sunt echipate cu panouri fotovoltaice, a ajuns la etapa a 2 a a celei de-a cincea ediție.

Patru școli au intrat in cea de-a doua etapa a concursului "Facem scoala bine" in care prezentatorii Radio Impuls vor face face totul pentru a atrage voturi către școala atribuită fiecărei emisiuni în parte, începând de astazi, 3 iunie. După ce a renovat și dotat cu panouri fotovoltaice mai multe școli din România, Radio Impuls și partenerul său Parapet continuă să investească în educație prin cea de-a V-a campaniei care a devenit deja tradiție.

Iata mai jos povestea fiecarei scoli sustinuta de catre una din emisiunile Radio Impuls:

Dimineata pe doi – Scoala Concordia

Scoala Concordia intra in cursa finala pentru panourile fotovoltaice oferite de Parapet, in cadrul campaniei "Facem scoala bine", si va fi reprezentat in cadrul matinalului "Dimineata pe doi cu Greeg si Moga prezentat de Grigore Serban, Andrei Moga si Nadina Zisu.

Aceasta este prima școală privată din România care își deschide porțile atât copiilor din familii nevoiașe, cât și celorlalți copii din comunitatea locală care vor să aibă acces la un program educațional de calitate. Construită de la zero în perimetrul campusului educațional CONCORDIA din Ploiești, Școala Primară CONCORDIA are la bază curricula aprobată de Inspectoratul Şcolar Prahova și este îmbogățită de metode experiențiale de predare, precum „grădina pedagogică“ din campus și alte zone multisenzoriale. Școala pune accent deosebit pe exprimare artistică şi studiul naturii, pe cursurile de predare intensivă a limbii germane și pe dezvoltarea emoțională a fiecărui copil în parte.
Pe site-ul scolii, https://scoala-primara.concordia.org.ro/, puteti gasi foarte multe detalii despre activitatile lor minunate. Voteaza Scoala Concordia pe https://www.radioimpuls.ro/facem-scoala-bine/.

Uzina de dume – Scoala Nicolae Titulescu din Ploiesti

Scoala Nicolae Titulescu din Ploiesti intra în cursa pentru dotarea cu panouri fotovoltaice oferite de Parapet, în cadrul campaniei "Facem scoala bine" și va fi susținută de Ștefan Coroian si Mihai Nicoara în cadrul emisiunii "Uzina de dume". este una dintre scolile care intra in cursa pentru dotarea cu panouri fotovoltaice de la Parapet prin campania sustinuta de Radio

Impuls. Gimnazială „Nicolae Titulescu” își recunoaște originile prin fuziunea dintre Şcoala primară de băieţi nr. 3 cu sediul pe strada Mărăşeşti, nr. 58 cu Şcoala de fete de 7 ani nr. 3, cu sediul în strada Popa Farcaş, nr. 23 (în anul 1963). Noua şcoală mixtă devine astfel Şcoala nr. 12 „Nicolae Titulescu” şi funcţionează în ambele clădiri până în anul 1980, apoi numai în locaţia din strada Popa Farcaş. Arhiva fostei Şcoli primare de băieţi nr.
3 se află în prezent la Şcoala nr. 12 „Nicolae Titulescu”, inclusiv Cartea de Aur a şcolii de la înfiinţarea ei din anul 1865. Poti vota Scoala Nicolae Titulescu din Ploiesti aici, https://www.radioimpuls.ro/facem-scoala-bine/.

Morning Latte- Scoala Speciala 8 din Damaroaia

Şcoala Gimnazială Specială nr. 8 intra in cursa finala pentru panourile fotovoltaice oferite de Parapet in cadrul campaniei "Facem scoala bine", fiind reprezentata in cadrul emisiunii "Morning Latte" de Alexandra Enasoaie. înfiinţată la 1 septembrie 1970 şi care funcţionează din ianuarie 1975 în actuala clădire, şcolarizează elevi cu deficienţă mintală medie, deficienţă mintală severă, deficienţe asociate. Obiectivul fundamental al Şcolii Gimnaziale Speciale nr. 8 este acela de a pregăti elevii cu dizabilităţi pentru o integrare optimă în viaţa socială şi profesională, prin corectarea şi compensarea deficienţelor pe care le prezintă. Totodata se folosesc toate resursele pentru ca elevii sa dobandeasca o pregatire generala buna, cunostinte aprofundate, competente necesare insertiei sociale si deprinderi de munca intelectuala pentru a putea invata pe tot parcursul vietii. Voteaza Scoala Gimnaziala Speciala nr. 8 pe https://www.radioimpuls.ro/facem-scoala-bine/

Bara la Bara – Scoala Gimnaziala Ovidiu Hulea Aiud

Scoala Gimnaziala Ovidiu Hulea Aiud intra in cursa pentru dotarea cu panouri fotovoltaice oferite de Parapet, in cadrul campaniei "Facem scoala bine", fiind sustinuta in cadrul emisiunii "Bara la Bara" de Mihai Hînda. Având în vecinătate clădiri de prestigiu Cetatea, Muzeul de Istorie, Muzeul de Ştiinţele Naturii, Biblioteca municipală, Colegiul Bethlen Gabor, Colegiul Tehnic, Școala Gimnaziala „Ovidiu Hulea” a apărut şi s-a dezvoltat chiar în centrul oraşului, implinind in anul 2024 -100 ani. Este o scoala de prestigiu cu multe rezultate la Olimpiade si Concursuri Scolare atat la nivel de Municipiul Aiud, Judet Alba si National. Eforturile şcolii sunt îndreptate, încă din primii ani de studiu, către crearea unui climat de armonie, toleranţă şi înţelegere între elevi (trebuie să spunem că în şcoala noastră învaţă elevi aparţinând etniei rrome, alaturi de români) şi respect faţă de cadrele didactice.Se urmăreşte, de asemenea, crearea în şcoală a unor condiţii optime de predare şi învăţare prin îmbunătăţirea bazei materiale existente şi asigurarea unor condiţii igienico-sanitare superioare. În prim planul activităţii corpului profesoral stă diminuarea eşecului şcolar, obţinerea de rezultate bune la testările naționale şi atingerea unor noi performanţe la concursurile şi olimpiadele şcolare. Scoala Gimnaziala Ovidiu Hulea Aiud poate fi votata aici, https://www.radioimpuls.ro/facem-scoala-bine/.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului găsiți accesând pagina www.radioimpuls.ro/regulamente/.