• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Adevăratul motiv pentru care Ionuț Varodi a părăsit Gașca Zurli: "Am fost exploatat". Sfaturile sale pentru părinți

Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, adevăratul motiv pentru care a părăsit Gașca Zurli
[Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Ionuț Varodi, cunoscut drept Bucătărașul Lulu, face noi declarații legate de plecarea lui din Gașca Zurli. Motivul real pentru care a lăsat în urmă proiectul înființat de Mirela Retegan.

Ionuț Varodi, interpretul personajului „Bucătărașul Lulu”, a fost cel de-al doilea component al trupei Zurli care și-a anunțat plecarea din trupa Mirelei Retegan. Prin intermediul unui nou mesaj postat pe rețelele sociale, actorul a decis să vorbească cu sinceritate despre lucrurile care s-au întâmplat în echipă. Conform spuselor sale, deși a fost iubit de copii și a simțit o mare satisfacție profesională, fostul membru al trupei Gașca Zurli a fost profund afectat de condițiile dificile de muncă și de lipsa recunoașterii adecvate a eforturilor sale.

„Au trecut 5 luni de când am pus în cui costumul de bucătar și sunt foarte împăcat cu asta. Vreau să merg mai departe, să continui drumul prin viață și vreau să nu rămân cu nimic neterminat, cu lucruri nespuse și cu regrete. Acum ceva vreme am fost întrebat de un profesor de actorie dacă le recomand elevilor lui compania la care am lucrat, sau dacă îi pot pune în legătură.

Ăla a fost momentul în care am simțit că diplomaţia de care am dat dovadă si lumea în care trăim, care spune că a spune adevărul înseamnă că îl mănânci de fund pe celălat, că nu arăți recunoștință, am văzut roșu în fața ochilor, la gândul că alți copii pot trece la rândul lor prin acest proces comunist, învechit, traumatizant. Ca să previn acest lucru si ca să simt că sunt clar înțeles, fără lăsat spațiu de gândit şi interpretat, pentru binele tuturor celor care ar putea fi în locul meu, jos perdeaua!
Adevărul este că am fost exploatat.
Am stat mii de ore în maşină, doar câteva zeci de ore în avioane, sute de spectacole, în zeci de oraşe din România și Europa, ca atunci când aveam 3 zile libere legat, să nu-mi permit să merg nici până la Sinaia, cu trenul. Acum poate veți spune că nu m-a ținut nimeni legat. Așa este! Eram liber să fac ce vreau. Dar eram prins acolo. De promisiuni, de speranța că va veni mai bine, de iluzii și manipulări precum fenomenul e mare, firma e mică” (deși sunt publice cifrele fiecărui an), de legătura cu colegii mei, care era foarte specială și cel mai important, de iubirea copiilor.
Asta a fost răsplata. O răsplată imensă! Să fii iubit de copii, de ființele cu cele mai pure intenții și sentimente, înseamnă că ești sincer și îți faci treaba bine! A fost o onoare, vă mulțumesc și vă trimit înapoi toată iubirea!

Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, adevăratul motiv pentru care a părăsit Gașca Zurli
Ionuț Varodi[Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]

Ionuț Varodi, cunoscut drept Bucătărașul Lulu: "Pe lângă exploatare, a mai existat și abuz, de tip narcisist"

Din păcate, asta nu mi-a plătit facturile. Nu mi-a umplut conturile, după cum cei mai mulți cred. Am trăit o viață cu un salariu de om normal, deși aveam un job anormal și extrem de solicitant, mereu pe drumuri, care mâncau mai mult decât o lună de salariu infim, nu a existat nici o promovare, creștere salarială, a existat doar ceva în plus de muncă. Evaluarea performanțelor? Ce-i aia? Termen străin. Pe lângă exploatare, a mai existat și abuz, de tip narcisist. Pentru cine nu știe, narcisismul este o boală reală, nicidecum o glumă pe care o faci atunci când prietenul tău se uită prea mult în oglindă sau își face prea multe selfie-uri. Vă las câteva caracteristici ale acestei tulburări de personalitate narcisiste (de pe net, de la doctori si experţi, în termenii lor): 1. Sentiment exagerat de auto-importanță. 2. Fantezii de succes nelimitat și putere 3. Nevoia de admirație constantă. 4. Sentiment de drept. 5. Exploatarea altora. 6. Lipsa de empatie. 7. Invidie față de alții, sau credința că alții invidiază. 8. Comportamente arogante și disprețuitoare. Și de Gaslighting ați auzit?! E cineva familiar cu termenul? „Gaslighting” este o formă de manipulare psihologică în care abuzatorul încearcă să facă victima să-și pună la îndoială propria percepţie, memorie, sau rațiune. Scopul este de a destabiliza victima și de a o face să depindă de interpretările realității oferite de abuzator. Are rost să vorbesc despre viața personală? Amoroasă? Prieteni? Relaxare? Când? Unde? Cum?", este mesajul scris de Ionuț Varodi.

Citește și: Reacția Bucătărașului Lulu după ce Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli cu noi personaje: „Nu este ceva nou pentru mine”

"A nu se înțelege greșit. Motivele invocate în postările mele anterioare sunt 100% reale, nu am plecat din cauza banilor. Cum am dus-o atâția ani, o mai duceam mult şi bine. Cât despre recunoștință, îi sunt foarte recunoscător! Dacă nu era acest fost angajator, astăzi nu îmi știam adevărata valoare și nu ştiam cum să văd oamenii toxici din jurul meu! Mulțumesc! Acum sunt gata să pornesc pe noul drum, cu creierul liniștit si cu tot ce am avut pe suflet, împărtășit. Cred că așa e cel mai corect, normal și sănătos. Adevărul trebuie să iasă mereu la iveală. A durat ceva să fac această postare, întrucât m-am luptat cu toate mentalitățile învechite și cu tot copy-mecanismul că nu e bine să vorbești, pleacă-ți capul, e o persoană cu bani, putere, avocați etc. Învățați-vă copiii să fie curajoși, să nu tacă, să iasă în față și să lupte pentru ei, nevoile lor, nedreptățile create. Doar așa se poate schimba lumea. Nu cu PR, nu cu decență, nu cu protejat abuzatori și în niciun caz cu tăcut și înghițit în sec! Vorbiți, nu se știe niciodată cine vede şi poate fi ajutat din experiența voastră personală! E 2024, nu se mai lasă capul îi jos! Abuzurile nu își mai au locul nicăieri, cu atât mai puţin la muncă, școală, unde există oamenii cu putere! Acestea sunt locuri unde trebuie să ai mentori, nu abuzatori.În ultimele luni au ajuns la mine peste 80 de mesaje, de la oameni care au trecut prin abuz la locul de muncă, în diferite domenii. Cu această ocazie, vă invit să îmi scrieți în comentarii despre experiențele voastre cu şefi toxici, dacă sunteți pregătiți Nu vreau nume, nu vreau firme, sunt curios să aflu: Cum ați scăpat? Cum aţi prins curaj? Cât a durat procesul de desprindere? Dar vindecarea?", a mai completat Ionuț Varodi, cunoscut drept Bucătărașul Lulu.

View this post on Instagram

A post shared by Ionut Varodi (@lulu.varodi)

Ionuț Varodi, cunoscut drept Bucătărașul Lulu, a vorbit cu sinceritate despre noua etapă a vieții sale, după ce a decis să pună capăt proiectului în care a fost implicat

Mulți ani a adus zâmbete pe buzele copiilor în rolul personajului Bucătărașul Lulu, iar acum se bucură de succes în afaceri. Și-a deschis propriul business, însă nu vrea să renunțe complet la pasiunea de a urca pe scenă: „Viitorul meu sună foarte bine! În primul rând mi-am deschis propria agenție de publicitate, întrucât am fost și social media manager și am avut rezultate foarte bune, nu îmi pot ignora pasiunea pentru online. Deja am început să lucrez cu două companii și un artist. Pe lângă asta, îmi doresc să mă întorc pe scenă, încă nu știu sub ce formă, îmi doresc să cânt, să joc, să încerc cât mai multe lucruri noi. Nu îmi doresc să mă întorc acolo. Atunci când un lucru se termină, oricare ar fi motivul, e clar că e gata.”, spune fostul membru al trupei Gașca Zurli.

Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, adevăratul motiv pentru care a părăsit Gașca Zurli
Ionuț Varodi[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mirela Retegan, noi declarații despre situația celebrei trupe pentru copii, Gașca Zurli: "Am pierdut unii oameni, dar am câștigat alții"