• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Adevărul despre divorțul Jaguarului de la "Insula de 1 milion". Când rănile s-au închis, a mărturisit motivul: "Mi-am dorit întotdeauna..."

Jaguaru Insula de 1 milion
Jaguaru, daramat dupa divortul de sotia lui [Sursa foto: Instagram si Kanal D]
Divortul de femeia iubita i-a marcat viata Jaguarului de la "Insula de 1 milion", insa concurentul si-a gasit puterea sa o ia de la capat.

Pe Jaguaru il cunoaste o tara intreaga datorita participarii la reality-ul Exatlon, acolo unde a ajuns pana in Finala, insa de data aceasta, Ionut Sugacevschi a acceptat provocarea de a participa la "Insula de 1 milion" pentru a-si lua revansa. Concurentul celui mai tare experiment social din istoria televiziunii din Romania spune ca pentru el nu exista alternativa: vrea cu orice pret sa castige.

Energia sa incredibilă și determinarea l-au făcut unul dintre cei mai iubiți concurenți de la “Exatlon”, iar acum, el aduce aceeași pasiune și dedicare în competiția “Insula de 1 milion”.

Cu experiența sa în kickboxing și spiritul său de învingător, Ionuț Sugacevshi este pregătit să facă față oricăror provocări pe care “Insula de 1 milion” le va aduce. Telespectatorii îl vor redescoperi pe parcursul unei noi provocări unice, în care inteligența socială este cel mai important atu. Jaguaru întră în competiția “Insula de 1 milion” pentru a câștiga, pentru el nu există alternativă.

Citește și: "Vin dintr-un mediu cu probleme!" Viața Elenei Vâja de la "Insula de 1 milion" bate orice film

Jaguaru la Insula de 1 milion
Jaguaru de la Exatlon intra in competitia "Insula de un milion"

În plan personal, Ionuț Sugacevschi a trecut prin multe greutăți, copilăria lui fiind marcată de lipsuri și neajunsuri, astfel că a fost nevoit să muncească de la vârsta de 16 ani. Insa, punctul sensibil al Jaguarului ramane familia. Concurentul de la "Insula de 1 milion" isi iubeste nespus mama si pe cele doua surori, iar cel mai mare vis al lui a fost sa aiba copii cu fosta sotie de care s-a despartit imediat dupa "Exatlon".

Ionut si-a gasit cu greu forta sa vorbeasca despre femeia care i-a fost alaturi si la bine si la greu si pe care a iubit-o cu patima, insa spune ca drumurile lor s-au despartit chiar daca nu si-ar fi dorit sub nicio forma acest lucru.

Ca fiecare om, e normal sa sufar. Ne-am despartit de comun acord, dar sunt bine.", spunea in urma cu ceva timp Ionut intr-un interviu exclusiv pentru wowbiz.ro.

Nu avem inca un an de zile de casnicie. Jumatate din casnicie am petrecut-o in Dominicana.

Eram acasa, ea avea o prietena si m-a invitat in club si a insistat prietena ei. Si am iesit in club si asa ne-am cunoscut. Am vorbit, am tinut legatura, iar dupa nici 2 luni ne-am mutat impreuna.

Ionut a vorbit si despre momentul cererii in casatorie, el fiind unul extrem de emotionant si cu o insemnatate aparte pentru concurentul de la "Insula de 1 milion."

Citește și: Cine este Tarzy de la ”Insula de 1 milion”? Concurentul este artist hip-hop și a intrat în competiție să îi facă o surpriză băiatului său

Cine este Ionuț Sugacevschi, Jaguaru din primul sezon “Exatlon”?
Ionuț Sugacevschi revine pe micile ecrane la ”Insula de 1 milion”[Sursa foto: Instagram]

"Ea era acasa si pe moment am simtit sa ma duc sa ii cumpar un inel si un buchet de flori. Asa am cerut-o. Ea este si va fi in continuare o femeie de casa. Ne doream copii, mi-am dorit dintotdeauna.", a mai spus el.

Fericirea Jaguarului avea sa se spulbere in momentul cand au aparut neintelegerile dintre el si sotie deoarece tanara isi dorea ca el sa se mute definitiv in Belgia.

"Toata lumea greseste. Sunt lucruri pe care le-am gresit, dar nu are nicio legatura cu situatia de acum.

Ea nu a fost de acord cu deciziile mele si mi-am dorit foarte mult sa ma sustina in ceea ce voiam eu sa fac.

Eu mi-am propus sa fac ceva dupa Exatlon. Nu m-am acomodat in acele doua saptamani, am plecat foarte repede de acasa.

Mi-am dorit sa raman acasa, sa fac ceea ce imi doresc. Ea isi dorea sa raman in Belgia, sa ma rup de toata lumea, tot ce inseamna Romania si eu voiam altceva. Lucrurile au degenerat si am ales de comun acord sa nu mai fim impreuna."

Citește și: "Am descoperit că am sindrom aderențial pelvin". Povestea tulburătoare de viață a lui Sindy de la "Insula de 1 milion"

Jaguaru la piscina inainte de Insula de 1 miliom
Jaguaru, dezvaluiri pline de suferinta despre divortul care l-a marcat[Sursa foto: Instagram si Kanal D]

Trauma despartirii de sotie s-a vindecat usor-usor, iar Jaguaru si-a luat inca o data viata in piept si s-a axat pe cariera. Ionut Sugacevschi a declarat inainte de plecarea in Republica Dominicana ca viața sa s-a schimbat radical după “Exatlon”. Acesta a început o afacere în domeniul imobiliar, construind și dezvoltând o serie de proiecte. De asemenea, el a investit banii câștigați într-o firmă de recrutare de personal din Asia pentru Europa, extinzându-și astfel domeniul de activitate în mai multe țări europene, precum Germania, Italia, Danemarca, Albania, Slovenia și Austria.

Nu m-a schimbat deloc succesul, doar mi-a deschis multe uși. Nu m-au schimbat nici banii, nici televiziunea, pentru că sunt un om simplu, am crescut sărac, m-am chinuit și m-am ridicat singur, pe picioarele mele. Știu cum e să ai, și să nu ai , a povestit Jaguaru.

Jaguaru se numără printre cei 50 de concurenți curajoși de la “Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, ce va avea premiera în această sâmbătă, de la ora 21:00, la Kanal D.