Pescobar a ajuns în atenția publicului după ce postat clipuri în timp ce mânca preparatele servite în restaurantul său pe Tik Tok, ulterior a primit o lovitură grea din partea autorităților și ANPC i-a închis faimosul restaurant din Parcul Herăstrău, în urma unui control în care au fost găsite mai multe nereguli, printre care și carne expirată, iar de atunci a devenit o luptă în mediul online între
Noi detalii ies la iveală cu privire la Paul Nicolau, intitulat și Pescobar, el susține că este patronul restaurantelor, dar Horia Constantinescu a ținut să-l contrazică pentru că nu el figurează în acte, ci mama și tatăl lui Pescobar, iar cea care este în poziția de manager al locațiilor este Larisa Popa, care este mâna dreaptă a lui Pescobar.
Citește și: ”Vindem, tati, că n-avem ce face” Ce s-a hotărât să facă Pescobar după ce ANPC i-a închis restaurantele
Pescobar a început să facă schimbări în viața lui, după ce în ultima perioadă se afișa pe Tik Tok cu bolizi de lux, femei, haine de brand și vacanțe scumpe și a luat o decizie radicală după ce ANPC i-a închis restaurantele. Inspectorii pentru Protecția Consumatorului au găsit nereguli grave în restaurantele lui, între care mâncare ţinută în condiţii insalubre sau cu o dată de expirare depăşită, muşte, grătare ruginite, alimente stricate şi mizerie și au decis suspendarea activității pe o perioadă de 12 luni.
Citește și: ”Sunt mare fan” Maria Constantin sare în apărarea lui Pescobar, după ce ANPC i-a închis restaurantele