• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Adi Hădean, nevoit să apeleze la ajutorul medicilor: "A găsit de 30 de ori mai mulți nitrați decât e maxim admis legal". Ce a pățit bucătarul după ce a mâncat un pepene

Ce a pățit Adi Hădean după ce a mâncat pepene
Adi Hădean [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Adi Hădean a tras un semnal de alarmă după ce s-a confruntat cu probleme grave de sănătate după ce a mâncat un pepene.

Pepenele este foarte consumat în timpul verii, dar el poate crea o mulțime probleme de sănătate. Îndrăgitul chef Adi Hădean s-a confruntat cu simptome neplăcute mai bine de o lună, după ce a mâncat din fructul. De asemenea, cunoscutul bucătar a observat că mai multe persoane din jurul lui s-au confruntat cu probleme digestive din cauza pepenilor. A făcut și cercetări, iar un laborator de testare a confirmat cu fructele conțin nitrați. 

„Hai că-i aproape gata sezonul pepenilor.

Și n-am zis nimic pe tema asta pentru că am vrut să fiu cât mai precis că nu vorbesc tâmpenii. Plecând de la impresia că anul ăsta pepenii românești s-au dus dracului, impresie solidificată de faptul că am fost afectat digestiv mai bine de o lună.   Și nu ușor. Afectare care a încetat la o săptămână după ce am scos lubenița din meniu, am început să mă uit în stânga și-n dreapta, să văz dacă-s singurul în situația asta',  a transmis Adi Hădean pe Facebook.

 Adi Hădean a mancat pepene
Adi Hădean[Sursa foto: Facebook/ Adi Hădean]

Citește și: "Ce bine miroase! Tot borcanul îmi vine să-l mănânc". Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea? Vedeta vinde și dulceață de ardei iute și portocale

Pepenii verzi, produși în România, ascund un adevărat pericol

După ce și-a dat seama că nu este singurul care are această problemă, Adi Hădean a primit, din partea unui laborator de analize, confirmarea că pepenii verzi, produși în România, ascund un adevărat pericol: „Ba mai mult, un prieten cu mijloace.

Adică are laborator de testare. Mi-a comunicat că-n pepenii românești testați de el a găsit de 30 de ori mai mulți nitrați decât e maxim admis legal.  Înțeleg că agricultura-i grea și că anul ăsta a fost unul teribil, dar ani ca ăsta sau mai răi o să mai tot fie, și dacă ne batem joc de ce mâncăm, o să avem în plus și problema asta. Dacă aș fi statul român, n-aș mai autoriza nici o piață fără propriul laborator de testare, și dacă aș fi piață, n-aș lăsa pe nimeni să vândă otravă.
Iubim produsul românesc, mă tot ambalez să promovez ideea de ani buni, da parcă nici să ne c***m pe noi de dragul ideii nu-i amuzant',
 a mai menționat bucătarul.

 Adi Hădean a mancat pepene
Adi Hădean[Sursa foto: Facebook/ Adi Hădean]

Citește și: Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane! Ce i-a notat pe foaie, în dreptul anunțului