- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Adi Hădean, nevoit să apeleze la ajutorul medicilor: "A găsit de 30 de ori mai mulți nitrați decât e maxim admis legal". Ce a pățit bucătarul după ce a mâncat un pepene
Pepenele este foarte consumat în timpul verii, dar el poate crea o mulțime probleme de sănătate. Îndrăgitul chef Adi Hădean s-a confruntat cu simptome neplăcute mai bine de o lună, după ce a mâncat din fructul. De asemenea, cunoscutul bucătar a observat că mai multe persoane din jurul lui s-au confruntat cu probleme digestive din cauza pepenilor. A făcut și cercetări, iar un laborator de testare a confirmat cu fructele conțin nitrați.
„Hai că-i aproape gata sezonul pepenilor.
Pepenii verzi, produși în România, ascund un adevărat pericol
După ce și-a dat seama că nu este singurul care are această problemă, Adi Hădean a primit, din partea unui laborator de analize, confirmarea că pepenii verzi, produși în România, ascund un adevărat pericol: „Ba mai mult, un prieten cu mijloace. Adică are laborator de testare. Mi-a comunicat că-n pepenii românești testați de el a găsit de 30 de ori mai mulți nitrați decât e maxim admis legal. Înțeleg că agricultura-i grea și că anul ăsta a fost unul teribil, dar ani ca ăsta sau mai răi o să mai tot fie, și dacă ne batem joc de ce mâncăm, o să avem în plus și problema asta. Dacă aș fi statul român, n-aș mai autoriza nici o piață fără propriul laborator de testare, și dacă aș fi piață, n-aș lăsa pe nimeni să vândă otravă. Iubim produsul românesc, mă tot ambalez să promovez ideea de ani buni, da parcă nici să ne c***m pe noi de dragul ideii nu-i amuzant', a mai menționat bucătarul.