• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"Aici au crescut actori carora nimeni nu le-a dat nicio șansă". Mirela Retegan reacționează după ce un fost angajat s-a plâns de salariu pe care îl avea

Mirela Retegan, după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună
[Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Mirela Retegan iese la atac după ce un fost angajat Gașca Zurli a adus acuzații grave despre salariile și condițiile la care sunt supuși.

Trei dintre cei mai iubiți actori din Gașca Zurli, Vero Căliman (Fetița Zurli), Truli (Răzvan Marina) și Lulu (Ionuț Varodi) și-au dat demisia. La scurt timp, ei au făcut o serie de declarații controversate despre felul în care se desfășurau lucrurile în celebra trupă. O altă persoană care a lucrat pentru Mirela Retegan a vorbit despre perioada în care a fost angajatul ei. Silviu Ciobanu susține ferm că primea un salariu lunar de 1000 de lei, fiind angajat drept paznic, însă cu o mulțime de alte sarcini.

În urma declarațiilor apărute în spațiu public, fondatoarea trupei Gașca Zurli a avut o primă reacție și a vorbit deschis despre salariile angajaților ei.

„La Zurli aproape toate visele se împlinesc. Fiecare om care ajunge în echipa mea se bucură de cele mai bune condiții de creație și dezvoltare și are multe oportunități. Salariile sunt direct proporționale cu capacitățile celor care lucrează. Dar va asigur ca oamenii care vin la mine în echipă nu au grija zilei de mâine.

Iar cei mai buni o duc foarte bine. Zurli e o pepinieră. Aici au crescut actori la care nimeni nu le-a dat nicio șansă. Ușa e deschisă mereu, intră cine vrea, rămâne cine e potrivit cu ceea ce facem noi."
, este mesajul scris de Mirela Retegan.

Mirela Retegan, după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună

Citește și: Reacția Bucătărașului Lulu după ce Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli cu noi personaje: „Nu este ceva nou pentru mine”

Silviu Ciobanu a mărturisit că avea salariu de 1000 de lei pe lună

Printr-o scrisoare deschisă către fondatoarea Mirela Retegan, el a descris că, deși angajat oficial ca paznic, în realitate responsabilitățile sale depășeau cu mult această funcție, cuprinzând diverse alte sarcini nemenționate în contractul său de muncă. De asemenea, Silviu Ciobanu a criticat nivelul salarial primit, menționând că primea un salariu de numai 1.000 de lei, o sumă modestă având în vedere succesul financiar al companiei.

Eu m-am adaptat foarte bine, conform cerințelor dumneavoastră. Ați deschis o locație destinată petrecerilor pentru copii, iar eu am desfășurat multe activități pe diferite domenii și vi le enumăr. Am fost ospătar, debarasator, îngrijitor, zugrav, cărăuș (încărcător descărcător), electrician, lăcătuș (reparații mobilier, uși, yale, etc) sau aprovizionare. A venit ziua mea și ați discutat cu mine pentru cursurile de șofer, pe care le-am luat cu brio… A venit și momentul în care mi-ați propus să mă mut de la bătrâna la care locuiam atunci cu chirie, să vin în str.

Vișinilor, spunându-mi că nu voi plăti nimic și nu voi avea nicio grijă, fapt care astăzi m-a determinat să ajung la concluzia că mi-am stricat tot rostul. Mi-am luat permisul de conducere și au început să vină asupra mea și mai multe sarcini, cu toate că în fișa postului eram paznic și plătit cu suma de 1.000 de ron!!!Vreau să vă aduc la cunoștință că ați uitat următoarele: am făcut pe șoferul pentru toată lumea din Zurli, chiar și din exterior, șofer pentru fetița Zurli, șofer pentru diferite personaje (Pirat, Spiderman sau Batman), șofer curierat, șofer pentru familia dumneavoastră, șofer aprovizionare Zurli, încărcat descărcat singur diverse lucruri.”, a precizat Silviu Ciobanu.

Mirela Retegan, după ce un fost angajat Gașca Zurli a declarat că avea salariu de 1000 de lei pe lună

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: "Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt"

Un alt membru important din Gașca Zurli pornește pe un alt drum

În urmă cu puțin timp Mirela Retegan anunța că s-a refăcut echipa și își reia activitatea, dar, în ultima sa postare de pe rețelele sociale, fondatoarea a dat vestea că un alt membru important pornește pe un alt drum:" Îmi caut asistentă! Ultima, o bucurie de copilă, a plecat să conducă departamentul de petreceri din Zurli. Nu va enumăr ce primește salar și bonusuri și ce e nevoie ptr acest post. Vă povestesc cum au stat lucrurile în cazul ultimei mele asistente – Beatrice. Am luat-o în urma unui mesaj video în care m-a convins că e cea mai potrivită să facă asta. Podeanu Beatrice Georgiana era studentă în ultimul an la pedagogie, la Iași. A terminat șefa de promoție și s-a mutat în București, să lucreze cu mine. A fost asistenta mea un an și jumătate. Când s-a angajat mi-a spus “ vreau să fiu umbra dumneavoastră. Știu ca o să învăț stand pe lângă dumneavoastră, cat în 2 facultăți”. A fost ca un burete. A făcut de toate și a învățat de toate. Și încă învață. Când s-a angajat la mine, Beatrice nu zburase niciodată cu avionul, București era singura capitală vizitată. După un an și jumătate Beatrice a bifat 10 orașe mari europene( Paris, Londra, Barcelona, Bruxelles, etc), a văzut aproape toate orașele mari din România, a intrat în toate studiourile importante de televiziune și radio,a fost în culisele celor mai mari evenimente. A luat micul dejun cu Paul Olteanu, a primit tort de ziua lui Vlad, idolul ei din Lala Band, a făcut cunoștință cu cele mai importante personalități din România. A stat lângă mine și a văzut cum crește un proiect de la idee până devine eveniment cu mii de oameni”, a scris Mirela Retegan pe Facebook.