- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
"Am simțit o tristețe profundă. N-am să uit, ceva criminal". Coșmarul trăit în copilărie de Mihai Trăistariu. A rememorat clipele de groază pe care le-a trăit în casa părintească
Mihai Trăistariu a vorbit deschis despre perioadele de coșmar pe care le-a trăit în timpul copilăriei. Tatăl său ar fi trebuit să ofere protecție familiei sale, ca orice părinte. Lucrurile au stat însă invers. Acesta manifesta violență și agresiune față de mama lui. Oricât de mult voia să o scoată din mâinile lui, de frică că putea să pățească la fel, alegea să se ascundă și să nu vorbească niciodată despre ceea ce vede sau cu părintele lui.
„Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam. Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.
Prin ce a fost nevoit să treacă artistul în prima zi de școală: „Am fost un copil sărac, dar bogat sufletește”
Mihai Trăistariu a povestit că nu primea haine noi în copilărie, așa cum au în prezent copiii când încep un nou an școlar.Fiind
cel mai mic dintre cei patru copii ai familiei – o fată și trei băieți, astfel că la el purta haine cârpite, cusute în cot, dar nu a suferit din această cauză și nu a simțit că este vreo problemă. La vremea respectivă, artistul a crezut că așa era pentru toată lumea.„Eu eram cel mai mic, suntem 4 frați, o fată și trei băieți. Toate hainele lor îmi rămâneau mie.