- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Artista, despre problemele de sănătate cu care se confruntă
Anca Țurcașiu a reușit de-a lungul timpului să strângă alături de ea o comunitate impresionantă de fani. Îi ține la curent cu activităţile sale zilnice, dar îi ajută și cu diferite sfaturi. Prin intermediul unui mesaj postat recent pe rețelele sociale, artista le-a dezvăluit că se confruntă cu o infecție foarte puternică, mai exact, sinuzită. După ce a traversat clipe dificile, vedeta a reușit să scape de problemele de sănătate. Cu acesată ocazie, Anca Țurcașiu a ținut să le transmită și un sfat celor care o urmăresc în mediul online.
"Fac aerosoli ca să scap de sinuzită. Și ce credeți? Am scăpat de sinuzită cu aerosoli. Am scăpat de o infecție foarte puternică. Mulțumesc mult doamnei doctor Rusu Rodica, medic ORL, care m-a ajutat să tratez o sinuzită acută fără să iau antibiotic. Doar cu aerosoli și cu picături. Concluzia: mergeți la medicul specialist! Seară frumoasă, dragilor!", a mărturisit Anca Țurcașiu pe rețelele sociale.
Cum se menține Anca Țurcașiu în formă:" Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa"
Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată. La un moment dat, Anca Țurcașiu a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei.
„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.