- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Anca Țurcașiu recunoaște că nu și-ar mai injecta botox niciodată: "Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic"

Ajunsă la 54 de ani, Anca Țurcașiu este în cea mai bună formă a vieții sale. Frumoasa artistă a fost binecuvântată cu trăsături superbe și toată viața a avut grijă de ea din toate punctele de vedere, fizic, mental și spiritual, iar asta se vede cu ochiul liber. Continuă să fie o prezență elegantă la evenimente, unde impresionează cu chipul și silueta ei. De-a lungul anilor, vedeta a stat departe de cabinetul medicului estetician. Nu a apelat până acum la proceduri invazive pentru a-și menține frumusețea.
„ Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii.
A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect", a mărturisit Anca Țurcașiu.
Cum se menține Anca Țurcașiu în formă. Cum arată meniul vedetei
Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată.
„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.
