Ajunsă la 54 de ani, Anca Țurcașiu este în cea mai bună formă a vieții sale. Frumoasa artistă a fost binecuvântată cu trăsături superbe și toată viața a avut grijă de ea din toate punctele de vedere, fizic, mental și spiritual, iar asta se vede cu ochiul liber. Continuă să fie o prezență elegantă la evenimente, unde impresionează cu chipul și silueta ei. De-a
lungul anilor, vedeta a stat departe de cabinetul medicului estetician. Nu a apelat până acum la proceduri invazive pentru a-și menține frumusețea. A optat, în schimb, la tratamente noninvazive realizate periodic în saloanele de specialitate. În cadrul unei emisiuni TV, Anca Țurcașiu a povestit că a recurs la un tratament pentru estomparea ridurilor din zona frunții, însă nu a fost deloc mulțumită de rezultat.
„ Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție.
Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura.
Am o părere foarte proastă despre acest subiect", a mărturisit Anca Țurcașiu.
Cum se menține Anca Țurcașiu în formă. Cum arată meniul vedetei
Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată.
La un moment dat, vedeta a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei. În mediul online, actrița a fost întrebată ce mănâncă la cină, iar Anca Țurcașiu nu a stat pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii săi „secretul” din farfurie, care o ajută să aibă un regim cât se poate de echilibrat.
„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.