Anca Țurcașiu este adepta unui stil de viață cât mai sănătos. Vedeta preferă mâncărurile gătite chiar de ea, așa că, ori de câte ori are timp liber, nu ezită să și-l petreacă în bucătărie. De curând, vedeta a prezentat o rețetă de post, perfectă pentru masa festivă de sărbători.
„Rețeta mea perfectă pentru cei care țin post, pentru vegetarieni sau pentru o garnitură la friptură pentru masa de Crăciun.
2-3 linguri de ulei de măsline
-sare și piper după gust
-ceapă verde
-usturoi verde
-1 legătură de mărar proaspăt
-o legătură de pătrunjel proaspăt
-fulgi de chilli după gust.
Toate aceste ingrediente trebuie așezate într-o tavă. Mai întâi așezați conopida, după care stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. După care, amestecați astfel încât fiecare buchețel să fie bine acoperit și introduceți tava în cuptor. După ce se coace, puteți să adaugați un amestec de ingrediente, după cum vă doriți.
„Iar sunt în bucătărie. Nu-mi vine să cred. Dar mi-a fost poftă de conopidă și bineînţeles că m-am inspirat de pe Instagram, dar am creat ceva foarte personal. Am copt conopidă la cuptor cu sare, ulei, piper și apoi am adăugat pe ea felii de ceapă verde, usturoi, mărar, pătrunjel, sare, piper și fulgi de chili, totul călit. Nu ştiţi cum este! Este o bunătate! Este o garnitură perfectă pentru masa de Crăciun. Eu fac pregătiri acum pentru masa de Crăciun. Sărbători fericite!”, a explicat Anca Țurcașiu
Citește și: Suferința ascunsă de Anca Țurcașiu: "A fost un chin pentru mine"
Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată. La un moment dat, vedeta a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei. În mediul online, actrița a fost întrebată ce mănâncă la cină, iar Anca Țurcașiu nu a stat pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii săi „secretul” din farfurie, care o ajută să aibă un regim cât se poate de echilibrat.
„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.