- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită. Cum a reușit să scape din mâinile agresorului
În trecut, criminalul din Timișoara a avut o iubită, din aceeași zonă cu el. Și față de ea, a avut un comportament nepotrivit. O considera proprietatea lui. Mai mult decât atât, la un moment dat, Mirel chiar a agresat-o pe fondul geloziei obsesive. Din acest motiv, fata a decis să pună punct relației.
„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el.
Fizionomistul și psihologul Ciprian Cucu a analizat trăsăturile lui Mirel Dragomir. Cum putem să ne ferim de astfel de persoane
Un cunoscut fizionomist a spus ce l-a determinat pe Mirel Dragomir să o omoare pe Andreea, studenta la Medicină. Pentru o astfel de faptă îți trebuie, cu siguranță, mult sânge rece. Fizionomistul și psihologul Ciprian Cucu susține că sunt mulți bărbați cu astfel de trăsături, însă nu toți ajung să comită astfel de crime.
Diferența o face inteligența emoțională și experiența de viață care îi ajută să-și stăpânească emoțiile pozitive sau negative. De asemenea, mai este un lucru care poate fi dăunător.„Trebuie să înțelegem că fizionomia reflectă predispozițiile unei persoane și cât de ușor poate atinge anumite stări sau să ia anumite decizii.
El avea buze și urechi ascuțite. Aceste trăsături ascuțite ascund în spate stări de entuziasm, bucurie, exaltare, dar doar când totul este bine. Ceea ce ne face să înțelegem că el avea sentimente puternice. Doar că reversul acestor stări sunt obsesiile și minciunile, dorința de a fi posesiv. El este plin de trăsături dure, noi în fizionomie le numim trăsături de „Lemn”: oasele de deasupra sprâncenelor foarte proeminente, de exemplu. Acea zonă arată nivelul de testosteron și cât de ușor poate să ajungă să reacționeze din furie.
Astfel, într-o situație tensionată, în care poate simți că i se anulează instinctul de dominare, ba chiar foarte probabil este confruntat cu vorbe care îi atacă ego-ul, poate reacționa necugetat. Sunt absolut sigur că, dacă avea mai multă experiență de viață, ar fi învățat între timp cum să-și țină în frâu și reacțiile, asta pentru că nu are un chip unic. Mulți oameni, în special bărbați, au o astfel de combinație de trăsături, dar nu toți ajung să fie ucigași. Diferența o face nivelul de inteligență emoțională – cu alte cuvinte, cum ai învățat să lucrezi cu stările, emoțiile, butoanele tale emoționale. În ultimul timp, reclamele, influencerii și persoanele tinere în general promovează și merg după convingerea că trebuie să trăiești clipa! Acest lucru, dacă nu este înțeles corect, poate fi foarte dăunător, pentru că te invită la a reacționa din impuls, pe moment, așa cum simți, fie bine sau rău, fără să fii nevoit să te explici. Asta înseamnă să scoți la suprafață doar partea animalică din tine, bazată pe instincte, și să anulezi partea rațională, ceea ce ne distinge ca oameni. Nu trebuie să ne negăm stările, ci să învățăm cum să le folosim. Furia nu este negativă dacă știi să o transformi în pasiune. Pasiunea nu este negativă dacă nu o transformi în obsesie, ș.a.m.d.”, a declarat în exclusivitate pentru Click!, fizionomistul Ciprian Cucu.