• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"Au leșinat când au auzit că am murit". Florin Salam, despre breaking news-ul care a "cutremurat și răvășit" România" în două. Adevărul despre problemele sale de sănătate

Florin Salam, despre breaking news-ul care a
Florin Salam [Sursa foto: Facebook]
Florin Salam a vorbit despre fake news-ul care a creat isterie și a zguduit din temelii întregul showbiz. Cele mai sincere declarații oferite de artist cu privire la ce s-a speculat în spațiul public.

În seara zilei de 13 august 2022, a apărut în spațiul public o informație potrivit căreia Florin Salam a încetat din viață. Anunțul a șocat întreaga țară. A fost însă doar o știre falsă, care l-a surprins chiar și pe cântăreț. Membrii familiei artistului au fost mai întâi speriați, apoi indignați de zvonul lansat de un cunoscut site de știri, făcând înconjurul internetului. Rețelele sociale au luat foc, la propriu. În doar câteva minute, mai multe publicații au preluat informația și au transmis-o ca fiind adevărată. Artistul

cunoscut drept „Regele manelelor” se bucură de mult succes și are fani peste tot în țară, iar bineînțeles că mulți români au fost șocați când au văzut o asemenea știre. Fanii erau deosebit de îngrijorați, unii spunând rugăciuni, alții așteptând cu sufletul la gură ca verdictul final să fie unul fals, așa cum a și fost dealtfel. Amintim că Florin Salam era infecat cu COVID-19 și ajunsese de urgență la spital, fiind însoțit de soția lui, Roxana Dobre.
Se pare că artistul a acuzat atunci și probleme respiratorii. Din fericire, și-a revenit complet și nu mai există niciun pericol. 

 Florin Salam, despre breaking news-ul care a "cutremurat și răvășit" România"
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Citește și: TOP 10 hituri ale lui Florin Salam. Vezi care sunt cele mai ascultate piese ale „regelui manelelor”

" Cum să spui că a murit,   te-ai făcut de râs tu ca post".  Florin Salam a desființat publicația care a indus în eroare întreaga țară prin informația eronată 

Prin intermediul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat la Kanal D, artistul a criticat dur postul respectiv și rapiditatea cu care s-a răspândit o asemenea știre falsă. Celebrul artist a mărturisit că odată cu lovitura pe care a primit-o în seara zilei de 13 august 2022 din partea presei, a ajuns la concluzia că media a scăzut foarte mult credibilitatea în România. Chiar dacă pe el nu l-au afectat zvonurile care circulau cu rapiditate pe rețelele sociale, informația potrivit căreia a încetat din viață a băgat panică în toată familia lui, în apropiați și colegii săi de breaslă, dar și în fanii celebrului manelist. 

"Nu sunt bolnav, sunt doar obosit. Cum am spus nu m-au omorât pățanile mele cum m-au omorât vorbele spuse așa. Pentru mine nu este o problemă, decât să fiu vorbit de bine și să trăiesc rău, mai bine să spună unul de rău și eu să trăiesc așa cum vreau. Problema este alta pentru că avem copii, avem neamuri pe la țară, iar noi ținem de neam. Plâng oamenii pe acolo când văd știrea, plâng prietenii, plâng fanii care le pasă de noi.

(...) Eu nu țin un telefon, am 15 ani de când nu țin un telefon, nu îmi place să mă caute pe mine personal nimeni niciodată. Copiii meu mă găsesc la șoferii mei, nu țin telefon pentru că află șmecherii, află toată lumea și nu îmi place pentru că îmi strică starea, așa preia altcineva telefonul și vorbesc ei, eu nu. Atunci ei nu au pe ce să mă sune și cred presa, cred ce văd pe la televizor. A murit Florin, păi mulți au leșinat când au auzit asta. Ditamai postul TV că nu dau nume, a spus treaba asta, i-am înjurat eu la două zile ca la ușa cortului, eu am și talent când înjur, dar înjur pe dreptate. Cum să spui așa că a murit, dar te-ai făcut de râs tu ca post.(...) M-am dus la mama acasă, femeia era speriată, era cât pe ce să-mi dea și o palmă", a spus Florin Salam.

Citește și: Cine este Florin Salam. Biografie: vârstă, carieră, familie. Află totul despre unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România

Fenomenul fakenews-ului a devenit tot mai rafinat, iar ”publicul tot mai naiv”

Nimeni și nimic nu ar fi dat de înțeles că Florin Salam  ar fi avut probleme de sănătate atât de serioase, mai ales că, în perioada respectivă, celebrul artist a fost prezent la o mulțime de concerte, petreceri și evenimente private, ba chiar a fost și naș de cununie cu partenera lui de viață. După ce situația a luat amploare, iar mai mulți jurnaliști au ajuns în fața caselor copiilor săi și a soției, pentru a le lua declarații, Florin Salam s-a supărat:  "Toți din televiziuni să îmi lăsați familia în pace, am înțeles că vreți să filmați acolo! Mă vedeți, nu am pățit nimic, sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut pe placul la dușmani! Dumnezeu este cu mine și cu familia mea și va fi câte zile voi avea pe pământul asta! Nu a murit nimeni, mi-e și greu să pronunț!  Nu doresc nici la dușmani așa ceva! Nu a murit nimeni, suntem bine și cu asta basta! Și cei care ați dat știrea asta sigur zilele astea pregățiți-vă, că îmi pun familia să mă ajute, cei care sunt lângă mine, că vă dau în judecată! Mi-ați supărat familia, mi-ați supărat copiii, copiii mei plâng și dați-mi voie să îmi trăiesc viața așa cum pot!".

Florin Salam, despre breaking news-ul care a "cutremurat și răvășit" România"
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Știrea inițială

"Interpretul de manele Florin Salam a murit, sâmbătă, la vârsta de 42 de ani. Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri. În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19. Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii. Trei dintre aceștia, două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ștefan, sunt din mariajul cu Roxana Dobre. De asemenea, manelistul mai avea doi copii și din prima căsătorie, pe Betty și Daniel Stoian. Florin Salam era și bunic."