• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

AUDIO. Ce fel de șofer ești în funcție de zodie?!

AUDIO. Ce fel de șofer ești în funcție de zodie?!
AUDIO. Ce fel de șofer ești în funcție de zodie?! [Sursa foto: TPU]
Marți sunt cele 13 ceasuri rele, ceea ce înseamnă că Orlando și Țibulcă au pregătit „Horrorscopul”. Astăzi îți spun ce fel de șofer ești în funcție de zodie.

Taur- Persoanele născute în această zodie sunt admirate pentru calmul de care dau dovadă în fiecare situație. Este trafic și parcă toți ceilalți șoferi parcă abia au învățat să conducă?! Nu e nicio problemă. Tu ești genul de persoană care își pune muzica preferată și conduce încet și cu atenție. Nu te enervezi, ba chiar uneori poți spune că îți place să lenevești în mașină. 

Gemeni- Nu te enervezi ușor, dar problema este că nu acorzi suficientă atenție drumului.

Ba te uiți în telefon, ba verifici mesajele, nu reușești să ții ochii pe drum mai mult de câteva minute. Cert este că nu reușești să ții ochii pe drum mai mult de câteva minute consecutiv, ceea ce îți poate provoca multe neplăceri. Nu puțini sunt Gemenii care dau o căruță de bani pe reparații, având în vedere că sunt adesea implicați în accidente minore 

Rac- Racii sunt mai impulsivi la volan decât și-ar putea imagina ceilalți.

De fapt, au un fitil destul de scurt, ceea ce înseamnă că sunt predispuși să arunce cuvinte nu tocmai amabile tuturor celorlalți șoferi care le provoacă neplăceri. Din fericire, nu sunt mari amatori de viteză și de senzațîi țări, ci conduc cu grijă și rămân doar la înjurături rostite în barbă și ochi dați peste cap de nemulțumire. 

Leu- nimeni să nu îi taie calea Leului sau să îndrăznească să nu îi acorde prioritate! Fiind un semn de foc, persoană născută în această zodie se enervează rapid și, deoarece consideră care are toate drepturile din lume, face și scandal dacă este nevoie, că să și le apere.

Leul claxonează și strigă la alțîi, iar uimirea pe care o stârnește nu îl deranjează deloc, pentru că se știe că ii cam place atenția. Ba chiar se va simți încurajat să continue, chiar dacă nervii au pierit- doar așa, de dragul show-ului! 

Fecioara: nu există șofer mai precaut decât cel născut în această zodie. Fecioara este o zodie de pământ și, prin urmare, este mereu cu picioarele pe pământ. Nu merge cu viteză, respectă toate regulile de circulație și probabil că a luat examenul cu 10.

Se mai enervează uneori, iar în acele momente și-ar dori să poată să coboare din mașînă și să îi învețe pe agenții de circulație meserie. În cel mai rău caz, oftează și își pune melodia preferată pentru a se calmă. 

Balanță:  pentru că are o fire atât de calmă și echilibrată, persoană născută în această zodie conduce bine și fără să se enerveze. Nu merge nici prea încet, dar nici prea repede, nu intră în depășiri periculoase și în niciun caz nu s-ar urcă vreodată la volan după ce a băut puțîn alcool.

Este o persoană responsabilă la volan și o companie cât se poate de plăcută, un real model pentru ceilalți șoferi!

Scorpion:  calmul șoferilor din această zodie este doar o aparență și dacă te urci cu ei în mașînă, s-ar putea să ai parte de niște experiențe terifiante. Este de ajuns că cineva să îl enerveze pe Scorpion în trafic, pentru că va începe să se răzbune pe ceilalți șoferi, pe mașînă și, indirect, pe pasageri, chiar dacă sunt nevinovați. Va accelera, va pune frâne bruște, va rosti cuvinte insultătoare și Doamne ferește să i se adreseze cineva dacă i-a sărit muștarul în trafic. 

Săgetător: de obicei bine dispus, Arcașul va avea probleme mari în trafic, nu pentru că s-ar enerva foarte ușor, ci pentru că realmente urăște din tot sufletul să stea pe loc. Dacă prinde un blocaj, simte cum se pierde cu firea. I se pare absurd să stea cu orele în trafic, motiv pentru care mulți reprezentanți ai acestei zodii vor alege alte mijloace de transport mai eficiente- de exemplu, mersul pe bicicletă. Tot nerăbdarea este cea care îl face pe Săgetător să apese puțîn prea tare pe pedala de accelerație, ceea ce înseamnă că e predispus la accidente rutiere. 

Cum se comportă la volan Capricornii, Vărsătorii și Peștii?!

Capricorn: dintre toți șoferii, el este cel mai precaut. Această nu pentru că este o fire deosebit de răbdătoare- la volan îi cam sare țandăra, ce-i drept. De obicei, Capricornii investesc în mașini cât mai scumpe, care să le reflecte statutul. Așadar, oricât de nervoși ar fi, nu vor riscă niciodată să își zgârie mașînă cumpărată cu greu, mândria lor! De aceea, conduc cu mare grijă, se uită de 10 ori în toate direcțiile și respectă cu religiozitate regulile de circulație. 

Vărsător: este puțîn cam aerian nativul acestei zodii că să fie un șofer bun. Atenția lui este cam împrăștiată și dacă mai are și companie, va fi mult mai implicat în conversații decât ar trebui, exact că și în cazul Gemenilor. Nu i se poate reproșa că merge cu viteză prea mare sau că se enervează mult prea tare pe ceilalți șoferi, însă cumva reușește mereu să ia amenzi. Și mai rău este că niciodată, dar absolut niciodată, nu își recunoaște greșeală. Întotdeauna de vină sunt ceilalți, inclusiv polițistul care l-a oprit și care nu a înțeles explicațiile pe care i le-a oferit. 

Pești:  persoanele născute în această zodie conduc chiar mai bine decât te-ai aștepta. Problema este că la început, când se apucă de șofat, le este prea teamă de accidente. Cu timpul, însă, Peștii devin niște șoferi pricepuți, calmi în trafic și care respectă regulile. Foarte rar o să se irite când sunt la volan, dar și când o fac, ar fi mai bine să te dai jos din mașînă!