• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Beneficiile achiziționării unui smartphone second-hand: O alegere inteligentă pentru consumatori

Beneficiile achiziționării unui smartphone second-hand: O alegere inteligentă pentru consumatori
De la apariția smartphone-urilor și până în prezent, piața acestor dispozitive a crescut semnificativ, existând în ziua de astăzi sute de telefoane mobile inteligente din care avem posibilitatea să alegem, de la cele mai accesibile și până la cele mai scumpe și cu cele mai noi tehnologii.

Brand-ul este un factor foarte important pe care un cumpărător îl ia în calcul prima dată înainte de a face o astfel de achiziție. Totuși, la fel de important că brand-ul viitorului smartphone, este și prețul, fiind adesea factorul decisiv.

În foarte multe situații, mai există o alegere la care un cumpărător se gândește. Achiziționarea unui smartphone nou, sigilat, ori achiziționarea unui smartphone second hand care este disponibil la un preț mult mai avantajos iar starea în care se afla poate să fie una absolut impecabilă.

În cazul în care vă numărați printre cei care caută să cumpere un telefon și tindeți către o variantă second hand, trebuie să știți că există mai multe beneficii de care vă puteți bucura.

Prețuri mici

De departe, acesta este cel mai important avantaj al unui telefon inteligent second hand în comparație cu un telefon nou. Este de mentonat faptul că, un preț mai mic, nu înseamnă neapărat că dispozitivul nu funcționează în parametrii optimi. Într-o astfel de situație, prețul mai mic este dat de faptul că telefonul a fost folosit, iar dacă veți alege să cumpărați de la un vânzător autorizat care oferă și garanție și care testează dispozitivele înainte să le vândă, atunci cu siguranță puteți să vă orientați cu toată încrederea către această variantă. De exemplu, puteți achiziționa un iPhone 14 Pro Max second hand la un preț mult mai mic în comparație cu prețul de magazin al unui produs nou, smartphone pe care îl puteți găsi inclusiv cu garanție și atent verificat, accesând Totalconvert.ro.

Acces mai ușor la modele premium

Cu toții ne dorim un smartphone premium cu funcții avansate, care să aibă o viteză de funcționare bună, care să aibă în dotare camere foto / video cu specificații cât mai bune, o capacitate de stocare mare, un procesor rapid și lista poate continua. Chiar dacă este vorba despre un model ceva mai vechi dar care a fost un model de top, își vă păstra performanțe peste medie chiar și după câțiva ani de utilizare. În acest fel, un cumpărător se va putea bucura de performanțe înalte la un preț accesibil, inclusiv de posibilitatea de a beneficia de garanție și chiar cutie cu accesorii complete daca vă decide să achiziționeze de la un vânzător autorizat.

Impact redus asupra mediului înconjurător

Din păcate, trăim într-o societate în care este vorba extrem de mult despre consumerism. Tocmai din acest motiv, nu doar în cazul telefoanelor ci în multe alte situații, tindem să aruncăm electronice care se află într-o stare excelentă de funcționare și care ne satisfac în continuare nevoile, pentru un simplu motiv că a fost lansată următoarea generație. În multe situații, o generație nouă nu înseamnă neapărat o inovație din punct de vedere tehnologic, diferențele fiind în majoritatea cazurilor extrem de mici de la o generație la alta. Mulți utilizatori de smartphone-uri performante, și-au format un obiecei destul de sănătos, adică achiziționarea unui nou telefon din două în două generații. Însă, există și o altă categorie de oameni care preferă un device second hand atât din punct de vedere al prețului, cât și din punct de vedere al impactului asupra mediului înconjurător. Din nefericire, consumerismul duce la un nivel crescut de poluare, fiind produse noi și noi electronice, fără a exista o nevoie reală de înlocuire.

Gamă foarte variată de produse

În cazul unui telefon second hand, există o gamă mult mai variată din care puteți alege. Acesta este un real avantaj pentru cei care sunt nehotărâți și doresc anumite specificații de la device-ul lor. Există o mulțime de modele mai vechi care fie sunt axate pe fotografii, fie pe performanțe, fie pe capacitatea bateriei. Prin urmare, achiziționarea unui smartphone second-hand permite viitorului cumpărător să aleagă dintr-o gamă mai largă de modele, inclusiv cele care au fost foarte apreciate în trecut, dar nu mai sunt comercializate și în prezent.

Există o mulțime de motive pentru care puteți încerca achiziționarea unui telefon inteligent iar dacă veți încercă acest lucru o dată, cu siguranță dacă veți cumpăra de la un vânzător autorizat, un vânzător serios și de încredere, cu siguarnta peste ceva timp veți reveni din nou la aceeași idee în momentul veți dori să înlocuiți din nou dispozitivul. În plus, un alt factor de luat în seama în cazul telefoanelor la mâna a doua, constă în faptul că puteți citi pe internet diverse păreri și review-uri despre cât de fiabile au fost anumite modele puțin mai vechi.

Cei care caută un astfel de produs second hand și care vor să beneficieze de garanție și un produs atent verificat, puteți apela cu toată încrederea la profesioniștii de la Totalconvert.ro, aceștia având o experiență în domeniu de peste 6 ani.

Apelând la cei de la Totalconvert.ro, aveți posibilitatea de a cumpără un telefon atent verificat și cu garanție, dar și posibilitatea de a vinde rapid la prețul corect.

În plus, prin intermediul celor de la Totalconvert.ro nu doar că veți putea cumpăra sau vinde telefoane, ci și alte dispozitive precum ceasuri inteligente, laptopuri, tablete, dispozitive foto / video, televizoare, console, plus multe altele.

Dacă vă numărați printre cei care urmează să cumpere un telefon second hand, veți evita riscul de a cumpăra și pierde o sumă extrem de mare de bani, pentru un telefon nou, existând o posibilitate să descoperiți că defatp nu corespunde cu nevoile pe care le aveți sau pur și simplu nu se ridică la așteptările pe care le aveți.

Achiziționarea unui smartphone second-hand oferă numeroase avantaje pentru consumatorii informați și economiști. Prin economisirea banilor, accesul la modele premium la prețuri mai mici, reducerea impactului asupra mediului, testarea fiabilității și flexibilitatea în alegerea unor modele mai vechi, consumatorii pot face o alegere inteligentă și benefică. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, cumpărarea unui smartphone second-hand poate fi o soluție ideală pentru cei care caută calitate și funcționalitate la un preț mai accesibil.