• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Bucătărașul Lulu rupe tăcerea despre destrămarea Găștii Zurli: ”Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea”

Bucătărașul Lulu dezvăluie adevăratul motiv pentru care Gașca Zurli s-a destrămat
Bucătărașul Lulu, dezvăluiri surprinzătoare despre destrămarea Găștii Zurli [Sursa foto: Facebook]
Ionuț Varodi, cunoscut drept Bucătărașul Lulu, a răbufnit după ultimele declarații ale Mirelei Retegan cu privire la motivul destrămării Găștii Zurli.

Gașca Zurli s-a destrămat după ce trei dintre cele mai iubite personaje și-au anunțat retragerea la începutul lunii martie. Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au decis să plece din trupă după 14 ani de activitate, iar vestea i-a întristat pe fanii care apreciau spectacolele lor. La scurt timp după ce aceste demisii au luat prin surprindere o țară întreagă, Mirela Retegan a făcut o serie de declarații, susținând că traversează o perioadă dificilă, iar cei trei actori au decis să se retragă pentru a se concentra pe viața personală.

Totuși, se pare că nu acesta ar fi motivul real. În urma declarațiilor făcute de fondatoarea Găștii Zurli, Bucătărașul Lulu rupe tăcerea și face o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Iată mesajul transmis de acesta în mediul online. 

Citește și: Cine este tânăra de 22 de ani care a preluat Gașca Zurli, după ce trei membri importanți au plecat din trupă

Bucătărașul Lulu dezvăluie adevăratul motiv pentru care Gașca Zurli s-a destrămat

Mirela Retegan a vorbit, printre lacrimi și vizibil îndurerată, despre destrămarea proiectului care a consacrat-o. Fondatoarea Găștii Zurli a specificat că nu le poartă pică celor care au decis să părăsească trupa și îi susține în tot ce vor să realizeze pe viitor. Cu toate acestea, atitudinea Mirelei Retegan se pare că l-a deranjat pe Bucătărașul Lulu, care a răbufnit în mediul online, dezvăluid adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească trupa. 

Bucătărașul Lulu rupe tăcerea despre destrămarea Găștii Zurli
Bucătărașul Lulu a răbufnit după ultimele declarații ale Mirelei Retegan despre destrămarea Găștii Zurli[Sursa foto: Facebook]

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață – rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

La finalul lunii decembrie eram un monstru. Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos.

La cel mai înalt nivel. Nimeni nu a simțit suprasaturația mea față de tot ce se întâmpla în bucătăria noastră. Pe scurt, am rămas un om profesionist. Job done! Se știa de mult ca lucrurile se schimba.

Final de ianuarie, depun demisia, o luna preaviz. A lot of time pentru orice! Ca sa pregătești publicul, ca sa anunți ceva, ca sa faci orice ai in intenție. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi.

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus.

Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viața și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun.

Nu am vrut să zic nimic. Am făcut un anunț, ca oamenii să știe ca sunt liber pentru colaborări. Nu m-am dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte. Dar nu vreau ca bunătatea mea să se mai confunde vreodată cu lașitatea. Fiecare își trage concluziile mai departe. Să ne vedem cu bine”, a transmis Lulu Varodi, alias „ Bucătărașul Lulu ”, în mediul online.

Citește și: "Știu că a fost o provocare uriașă". Mirela Retegan, adevăratul motiv despre plecarea fetiței Zurli

Care este adevăratul motiv pentru care Gașca Zurli s-a destrămat?
Mirela Retegan [Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Mirela Retegan despre plecările din Gașca Zurli?

Bucătărașul Lulu susține că Mirela Retegan ar fi motivul pentru care au avut loc plecările din Gașca Zurli, chiar dacă fondatoarea proiectului a explicat că motivul ar fi dorința actorilor de a se concentra pe viața personală.  „Ei și-au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că o să se întâmple în felul ăsta. Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață. Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut. Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari. A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum.”, a declarat Mirela Retegan, în cadrul podcast-ului realizat de Giulia Anghelescu.