- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4

Românii îl prăznuiesc la data de 11 aprilie pe Sfântul Calinic de la Cernica, cel care a interzis intrarea femeilor în Mănăstirea Frăsinei. Acesta s-a născut în București, sub numele de Constantin, și și-a dedicat întreaga viață credinței. Pentru faptul că a fost un mare duhnic și făcător de minuni, precum pentru sfințenia și pentru faptele sale de milostenie, acesta a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română. Iată ce rugăciune trebuie să rostească cei care se confruntă cu probleme de sănătate în ziua în care este cinstit Sfântul Calinic de la Cernica.
Românii îl prăznuiesc pe Sfântul Calinic de la Cernica pe 11 aprilie
Sfântul Calinic s-a născut la București în anul 1787, în apropiere de biserica Sfântul Visarion.

În cele din urmă, el a fost ales în fruntea episcopiei Râmnicului, iar câțiva ani mai târziu a construit catedrala episcopală de la Râmnicu Vâlcea. Sfântul Calinic a înființat o tipografie și a interzis intrarea femeilor în Mănăstirea Frăsinei. Pentru curăția vieții sale, el a fost canonizat și este sărbătorit acum la data la care a trecut la cele sfinte. Moaștele sale se află la Mănăstirea Cernica, unde o mulțime de români merg să se roage pentru a scăpa de necazuri și de problemele de sănătate cu care se confruntă.
Sfântul Calinic de la Cernica a interzis intrarea femeilor în Mănăstirea Frăsinei
Sfântul Calinic de la Cernica a interzis în urmă cu aproape două secole intrarea femeilor în Mănăstirea Frăsinei, printr-o hotărâre gravată pe o piatră.
Citește și: Fiica adoptivă a Andreei Mottram a premeditat crima. Ce a scris în jurnal i-a șocat chiar și pe anchetatori

Cea mai puternică rugăciune pentru vindecarea bolilor și a altor probleme de sănătate
„Bineplăcutule al Domnului, Sfinte Părinte Calinic, podoaba Mănăstirii Cernica şi crin bine-înmiresmat al Românei, cu credință, cu dragoste şi cu evlavie alergăm noi, nevrednicii, la ajutorul şi la mijlocirea ta înaintea Tronului Preasfintei Treimi, căci, proslăvit fiind în ceata ierarhilor făcători de minuni și vindecători de boli, ai mare îndrăzneală înaintea Arhiereului celui veşnic, Iisus Hristos, Cel împreună slăvit cu Tatăl şi cu Duhul Sfânt. Slujind acum Liturghia cerească împreună cu marii ierarhi, ascultă, rugămu-te, cererea celor care îngenunchează sub omoforul duhovnicesc al mijlocirilor tale şi cinstesc sfântă icoana ta. Cere de la Domnul Hristos, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, pentru toți cei bolnavi şi suferinzi, uşurare durerilor şi tămăduire deplină de feluritele boli sufleteşti şi trupeşti.
Prin harul dăruit ție, îndepărtează, o, Sfinte Părinte Calinic, orice durere și boală de la robii lui Dumnezeu, din cap, din creieri, din ochi, din buze, din dinți, din măsele, din nări, din urechi, din grumaji, din piept, din încheieturi, din mâini, din picioare şi din toate mădularele lor, făcându-i grabnic sănătoşi, ca şi întru aceste minunate tămăduiri și mai presus de fire întoarceri la viață să se slăvească de către noi Preacinstitul și de mare cuviință Numele Atotsfintei și de viață Făcătoarei Treimi, iar harul primit de la Dumnezeu prin tine, Sfinte Ierarhe și Părinte Calinic, să se împărtășească neîncetat pretutindeni spre folosul și mântuirea ortodocșilor creștini. Amin.”