- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Călin Geambașu, dezvăluiri inedite despre începuturile carierei sale! Cine l-a ajutat să devină celebru? „Tata nu a avut niciun fel de legătură”
Călin Geambașu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar recent a făcut o serie de dezvăluiri despre începuturile carierei sale în industria muzicală. Artistul a moștenit talentul tatălui său, Petre Geambașu, însă spune că faima acestuia nu l-a ajutat să devină, la rândul lui, cunoscut. De asemenea, artistul susține că tatăl lui nu i-a oferit decât un cadru în care să vadă ce înseamnă această meserie, însă succesul lui este datorat unei bune prietene.
Călin Geambașu, despre începuturile carierei: „Tata nu a avut niciun fel de legătură”
Călin Geambașu și-a făcut debutul în lumea muzicii în urmă cu 30 de ani, însă susține că tatăl lui, Petre Geambașu, nu a avut nicio legătură.
Cine l-a ajutat în carieră pe Călin Geambașu?
Călin Geambașu recunoaște că persoana care l-a ajutat să avanseze în carieră este o altă vedetă, mai exact Mihaela Cernea, solista trupei Class, căreia îi va rămâne veșnic recunoscător. Îndrăgitul cântăreț susține că a avut multe de învățat de la ea, iar momentul hotărâtor în cariera lui a fost când artista l-a chemat să facă parte din corul pentru o melodie a tatălui ei.
„Mihaela Cernea mi-a schimbat viața. Ei îi datorez și debutul meu în televiziune. Și-mi va rămâne prietenă pe viață. Prin Mihaela Cernea am învățat o mulțime de lucruri, pe care le-am aplicat atunci când am ajuns să lucrez cu tata”, a adăugat Călin Geambașu.
„În viață, cu toții întâlnim oameni cărora ar trebui să le rămânem veșnic recunoscători. Oameni ce ne-au schimbat în bine sensul vieții, ei fiind parte componentă a norocului nostru, a destinului nostru.
În primăvara lui 1994, încă eram un puști, 17 ani aveam. Mihaela m-a chemat să fac parte din corul pentru o melodie a tatălui ei, Mișu Cernea, lucrând direct cu Adrian Enescu și la repetițiile din studio, și la partituri. Ce șansă! Nivelul profesional pe care îl vedeam în jurul meu era unic în familia mea. Și ceva SF pentru mine personal, fiind atunci un simplu elev la Liceul de Muzică în acei ani gri imediat după Revoluție”, a mai completat artistul.
Călin Geambașu spune că Mihaela Cernea a contribuit ca debutul lui profesional să aibă loc la Sala Polivalentă, într-o finală Eurovision, un aspect fără precedent în familia lui. La momentul respectiv, cântărețul a fost surprins de artiștii consacrați, alături de care se afla, motiv pentru care spune că recunoștința față de buna lui prietenă nu va înceta niciodată.
”S-a întâmplat fix acum 30 de ani, în primăvara lui 1994. Toate au un început. Iar Mihaela Cernea a făcut ca debutul meu profesional să înceapă direct la Sala Polivalentă, într-o finală Eurovision, aspecte fără precedent în istoria familiei mele. Cum să n-o port în suflet etern?
Sunt perfect conștient că Mihaela putea invita pe oricine altcineva în locul meu pentru a cânta în corul melodiei compusă de tatăl ei, Mișu Cernea, în acel context profesional deosebit. De aia și recunoștința mea este pe măsură. Și nu va înceta vreodată!”, a mai spus Călin Geambașu.