Stiri mondene

Cardi B și-a sărbătorit ziua de naștere! Ipostaza în care a fost surprinsă pe rețelele de socializare i-a revoltat de pe fani

Cardi B și Offset
Cardi B și Offset [Sursa foto: Eonline.com]
Cardi B a făcut o petecere cu fast pentru a sărbători cei 28 de ani de viață, fără a ține cont de regulile impuse de pandemia de coronavirus.

Cardi B a împlinit 28 de ani și a sărbătorit așa cum i se cuvinte unei vedete de un asemenea rang precum al ei. Artista e peste ocean a sărbătorit alături de o mare gașcă de prieteni, iar pentru acest lucru, fanii ei au taxat-o dur având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Cardi B
Cardi B la petrecerea de ziua ei de naștere [Sursa foto: Instagram]

Cardi B și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie care o întruchipează stând lată pe podea, cu fața în jos, iar în jurul ei se află mulțimea de invitați.

Artista a recunoscut că a consumat ceva mai mult alcool, iar în fotografia de pe Instagram este în tălpile goale și a scris la descriere: „Nu știu...dați vina pe Tommie și JT”. Unii dintre prietenii săi s-au repezit să o ajute să se ridice, în timp ce alții au scos telefoanele să imortalizeze momentul.

Cardi B și Offest, surprinși în ipostaze tandre la petrecerea artistei 

În urmă cu o săptămână, Cardi B a anunțat că divorțează de soțul ei, rapperul Offset. Însă se pare că soțul alături de care are și o fetiță de doi ani, a fost prezent la petrecerea de ziua ei de naștere. În plus, cei doi au fost suprinși sărutându-se în mijlocul petrecerii, semn că încă mai există sentimente de dragoste între cei doi artiști.

Cardi B și Offset
Cardi B și Offset[Sursa foto: Eonline.com]

Chiar dacă încă nu este clar dacă cei doi s-au împăcat în mod oficial, o sursă apropiată rapperului a dezvăluit pentru presa internațională că Offset i-a luat cadou de ziua ei un Rolls Royce. 

De altfel, Offset a postat pe contul său de socializare un videoclip în timp ce dansa pe un balcon cu vedere la Las Vegas, locul unde s-a desfășurat petrecerea soției sale, Cardi B. În descrierea clipului pare să sugereze ce simte despre mama fiice sale, Kulture. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

When ya girl from Newyork I’m trying ima Atlanta Nigga

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on