- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Cătălin Scărlatescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Fotografia postată pe rețelele de socializare i-a șocat pe fanii cunoscutului chef
![Cătălin Scărlătescu Cătălin Scărlătescu](https://cdn.knd.ro/media/521/2942/1730/20377766/1/catalin-scarlatescu.jpg?width=1200&height=675)
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți chefi din România. Celebrul bucătar traversează o perioadă mai dificilă. În aceste momente, el se află pe patul de spital și a postat o fotografie care a creat îngrijorare în rândul fanilor lui.
Cătălin Scărlatescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor
În urmă cu puțin timp, Cătălin Scărlătescu a postat o fotografie de pe patul de spital bandajat la ochi și cu branulă la mână.
Cătălin Scărlătescu, pe patul de spital[Sursa foto: Facebook Cătălin Scărlătescu]
Citește și: Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a auzit de moartea lui Nosfe: „Mă uitam la cat de mult bun simt are”
Cătălin Scărlătescu, de la bal, la spital
Îndrăgitul Chef Cătălin Scărlătescu a începul anul într-o vacanță exotică, în Thailanda, alături de iubita lui, actrița Doina Teodoru.
Cei doi au postat mai multe imagini din vacanța de vis și au dezvăluit că s-au delectat cu preparate exotice și au încercat tot ce se putea în materie de delicii și bucătărie thailandeză, însă celebrul bucătar a poftit tot la un produs pe care îl mănâncă în România și anume la snițel. După puțin timp de de când au postat din vacanță, Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital, încă nu se știe ce a pățit. "Dragilor, am venit din vacanță! Bă, și îmi era poftă de un șnițel, de, pe cuvântul meu de onoare, nu am reușit să mănânc un șnițel bun prin toată Thailanda aia. Uite-l cum l-am făcut pe ăsta. Este de Doamne ferește! Aici arată într-un fel dar după aia îl prăjesc și îl aduc la nivelul ăsta. Deci, fraților, veniți să îl gustați! Dar lasă că o să-l fac frumos pentru voi în carte și o să-l rog pe Gache să vină și el cu o rețetă spectaculoasă!",