- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
"Ce am pățit? Nu o să vă vină să credeți". Gabrielei Cristea nu i-a venit să creadă când a văzut ce a pățit după 20 de ani. Soția lui Tavi Clonda a rămas cu un gust amar - VIDEO
Gabriela Cristea este o prezență extrem de activă pe rețelele sociale, având și o comunitate de oameni cu care comunică zilnic, în special prin intermediul postărilor care prezintă anumite evenimente care se desfășoară în viața sa. Gospodină desăvârșită, soția lui Tavi Clonda rupe internetul în două cu rețetele sale. Are grijă să le împărtășească fanilor imagini sau filmări cu rezultatul preparatelor sale. Așa s-a întâmplat și de data asta. La un moment dat, prezentatoarea TV a avut parte de o experiență mai puțin plăcută.
"Da, nu o să vă vină să credeți. Nu mi s-a tăiat maioneza de 20 de ani, ce am pățit? Mi se taie maioneza. Ce să fac? Mereu maioneza se îndreaptă cu lămâie, chiar nu am ce să fac, ori fac alta de la capăt.
Preparatul cu care Gabriela Cristea a înnebunit internetul
Gabriela Cristea le-a arătat fanilor cum să pregătești „mâncarea puturosului”. Vedeta a pus într-o tavă doi cocoșei, o ceapă, un ardei, câteva roșii, un usturoi, câteva condimente și a dat totul la cuptor. Într-o oală a pus la foc câțiva cartofi, iar după ce au fiert a adăugat sare unt și lapte, pentru a face un piure simplu.
Ingrediente
- cocoși;
- ceapă;
- ardei;
- roșii;
- usturoi;
- condimentele preferate.
" Am luat doi cocoșei de la magazin. Este momentul să îi bag la cuptor, pentru că mie îmi place atunci când vin fetele acasă mâncarea să fie abia scoasă din cuptor sau abia luată de pe foc, gata doar să fie mâncată.
„ Acum condimentăm puiul. Am aici câteva boabe de piper roșu. Nu pun multe. Boaia dulce, pe care o pun peste tot. Adăugăm și piper Cayenne, dar de data asta pisat. Nu pun foarte mult, că o să mănânce și fetele și nu aș vrea să exagerăm. Acest piper roșu este recomandat la inimă și în cura de slăbire. Adăugăm și un pahar zdravăn cu apă. A durat cinci minute să preparăm totul. Merge la cuptor și exact peste o oră o să fie gata. Două minute a durat să curăț acești cartofi, pe care îi pun la foc. După aceea, probabil că o să mai dureze undeva la două minute să batem și piureul când o să fie gata. Și încă un minut să facem și salata. Dacă facem un calcul matematic, în 10 minute am gătit o mâncare delicioasă și care place întregii familii. Într-o zi aglomerată, cred că este variantă cea mai bună ”, a explicat Gabriela Cristea.