- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Una dintre cele mai emblematice voci ale muzicii românești a murit la 69 de ani, lăsând un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și iubit. Ultimele două săptămâni ale vieții artistului au fost petrecute la Spitalul Universitar din București, unde familia și apropiații au ales să păstreze discreția. Moștenitorii lui Gabriel Cotabiță sunt soția sa, Alina, și cele trei fiice din prima căsătorie: Aela, Eliza și Milena. Aceștia vor moșteni atât bunurile materiale ale lui Gabriel Cotabiță, cât și datoriile rămase.
Ultimele zile ale lui Gabriel Cotabiță au fost umbrite de dificultăți financiare și o sănătate precară:" A avut un accident vascular masiv pe partea stângă și era intubat și n-a mai rezistat"
Gabriel Cotabiță a făcut față unor provocări majore în cariera sa, inclusiv un accident vascular cerebral (AVC) care l-a ținut în comă aproape o lună.
"A avut un accident vascular masiv pe partea stângă și era intubat și n-a mai rezistat. L-am sunat de ziua lui nu mi-a răspuns dar am vorbit cu prietenii nostri. Ei erau mai apropiați de soția lui Gabriel Cotabiță și așa primeam și eu informațiie dar în ultimul timp el n-a mai răspuns la telefon", spune Ionel Tudor, dirijor compozitor.
Marele regret a lui Gabriel Cotabiță
Un apropiat al cântărețului a dezvăluit că Gabriel Cotabiță s-a plâns în repetate rânduri că fiicele sale nu îl mai vizitau atât de des: „Gabi se plânge că fetele nu-l mai vizitează. Ele au încredere în Alina, că tatăl lor e pe mâini bune. Le e și greu să ajungă la el, pentru că nu mai locuiește în centru. Vorbesc însă la telefon, unde se interesează mereu de starea sa de sănătate.
Gabriel Cotabiţă a fost un solist de muzică uşoară şi rock, născut la 1 noiembrie 1955, la Craiova. El a absolvit Facultatea de Electrotehnică din Craiova, dar a ales o carieră în muzică după ce a profesat o perioadă ca inginer. Cotabiţă urmase în copilările cursurile Şcolii Populare de Artă din Craiova, iar pasiunea pentru muzică nu a abandonat-o niciodată. În 1975, s-a lansat în muzica rock cu formaţia Redivivus, apoi a colaborat o scurtă perioadă cu trupa Basorelief. În 1983, a devenit solistul Holograf, cu care a înregistrat albumul de debut al formaţiei, Holograf 1. Gabriel Cotabiţă a abandonat muzica rock în 1986, după ce a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a lăsat o foarte bună impresie cu o melodie compusă de Ionel Tudor. Cotabiţă şi-a alcătuit apoi propria formaţie, Vodevil, cu care a efectuat turnee prin ţară, iar în 2002 a fondat VH2, alături de Mihai Pocorschi, fără a renunţa însă la cariera solo.