• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"Ce bine miroase! Tot borcanul îmi vine să-l mănânc". Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea? Vedeta vinde și dulceață de ardei iute și portocale

Cât costă un borcan de zacuscă făcut de Gabriela Cristea
Gabriela Cristea vinde zacuscă  [Sursa foto: Captură YouTube, colaj Radio Impuls]
Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gastronomie în business. Pe lângă cozonaci, potențialii clienți vor putea degusta și zacusca pe care vedeta o are în cămară. Iată cât costă un borcan de zacuscă!

Pe lângă job-ul pe care îl are în televiziune, Gabriela Cristea s-a lansat în domeniul culinar, la scurt timp după ce și-a lansat o afacere cu haine. Soția lui Tavi Clonda vrea să le ofere clienților săi o mulțime de produse delicioase, de la deserturi până la preparate tradiționale. Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, prezentatoarea TV a povestit despre toate produsele puse la vânzare: zacuscă și dulceață de ardei iute și portocale.

„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat. Am prăjit niște pâine pentru a putea să degustăm. Prima dată începem cu zacusca aceea clasică, cu vinete și ardei mulți. Să vă povestesc despre arome. Este sărată exact cât trebuie, are ulei exact cât trebuie, cât să nu rămână deasupra.

Zacusca cu fasole stă la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este rețeta pe care am preluat-o de la soacra mea. În Ardeal se face această zacuscă, iar fasolea în zacuscă face ca aceasta să fie mai păstoasă, mai delicată. Poate vă gândiți ca fasolea e puțin mai agresivă, dar, din contră. Tot borcanul îmi vine să-l mănânc. Am și ceva pentru friptură. Am un copan de pui, dar merge și la carnea de porc, de berbecuț sau miel.
Dulceața de ardei iuți. Este picantă, dar nu foarte, foarte picantă pentru a fi mâncată de orice gurmand, chiar și cel care suportă mai puțin iuțeala. Dulce, aromată, picantă. Pentru că aromele din cămară trebuiau să conțină și ceva dulce, am pregătit dulceața de portocale.
Puteți să o folosiți la prăjituri și este și mai delicată dacă o mâncați cu fois gras. Acesta este felul meu preferat. Sau un pic de pâine prăjită cu unt sau dulceață de portocale.”,
a povestit Gabriela Cristea.

Cât costă un borcan de zacuscă făcut de Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Vă propun o rețetă adusă tocmai din Franța. Este o nebunie întreagă. Aveți nevoie de foarte puține ingrediente". Gabriela Cristea nu pierde nicio ocazie pentru a-și arăta talentul în bucătărie

Cât costă un borcan de zacuscă făcut de Gabriela Cristea

Pentru cei care sunt fani zacuscă și dulceață trebuie să știe cât costă un borcan făcut în casă de Gabriela Cristea. Un borcan de zacuscă de vinete sau de fasole costă 33,50 lei, iar un borcan de dulceață de ardei

iute costă 26,50 lei. Borcanul cu dulceață de portocale poate fi achiziționat la prețul de 28,50 lei. Piesa de rezistență sunt însă cozonacii. Vedeta vinde 6 sortimente de cozonac artizanal, cu 3 feluri de umpluturi, însă preparați atât în formă clasică, cât și ca babka.Prețul pentru un cozonac pornește de la 85 de lei și poate ajunge până la 140 de lei, în funcție de sortiment.

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac. Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune", se arată pe site-ul Gabrielei Cristea.

Citește și: "Am scos din 'pălărie' alt secret din bucătărie". Cum puteți face cozonacii dospiți la rece?! Preparatul va ieși perfect dacă respectați sfatul Gabrielei Cristea- VIDEO

Cât costă un borcan de zacuscă făcut de Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]