• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022: Evenimetele şi concertele din Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Braşov şi Timisoara

Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022
Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022
Ce faci în weekend? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor când se apropie zilele libere. Dacă totuși nu ai idei, avem noi o listă din care poți alege.

Weekend-ul este pentru distracție și relaxare, dar dacă totuși nu prea ai idei de activități pentru weekend, avem noi o listă de evenimente. Am pregtătit o serie de evenimente și atracții din principalele orașe ale țării: Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Braşov şi Timisoara. 

The Jazz Cave Festival 2022 în Munții Bucegi

Peştera Ialomiţei din Bucegi găzduieşte cea de-a doua ediţie The Jazz Cave Festival, un eveniment care şi-a propus să contribuie la restaurarea legăturii organice dintre om şi natură, promovând principiile internaţionale ale muzicii de jazz, conform unui comunicat remis redacţiei.

Ediţia 2022 va avea loc în mijlocul verii, în perioada 1- 3 iulie 2022, un bun prilej pentru iubitorii de jazz şi drumeţii montane de a revizita patrimoniul natural din Bucegi.
Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022
Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022

Citeste si: Ce faci în weekend? Evenimente pentru weekend-ul 1- 3 iulie 2022 în București

Evenimente din Cluj-Napoca 1-3 iulie 2022 

BLUMFEST

Pregătește-te pentru cel mai spectaculos festival în lanul de lavandă! Activități diverse, concerte, foodtrucks, concursuri, invitați speciali, zone amenajate pentru ședințe foto, relaxare și timp de calitate cu prietenii sau în familie, stare de bine, conectare cu natura, toate

te așteaptă Sub Coastă, în inima câmpului purpuriu cu 10 ani de poveste!

Vor fi alături de voi: The Motans (1 iulie), Vunk (2 iulie). Gașca Zurli abia așteaptă să se distreze cu cei mici pe 2 și 3 iulie! Nu rata experienta senzoriala memorabila BLUMFEST24 iunie- 3 iulie- Sub Coastă, Apahida, Cluj.
Mai multe informații despre festival, program și activități pe: www.blumfest.ro

Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022
Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022

Pentru cei pasionați de teatru, trebuie să știe că la Teatrul Național Lucian Blaga se joacă piesa „Teatru în vreme de război” cu Adriana Băilescu, Diana Ioana Licu,
Matei Rotaru. 

De asemenea, tot pe 1 iulie, în Cluj, se mai ține concertul ILLUMINASTY la Zipp It, începând cu ora 21:00. Biletul costă 30 RON. 

Ce faci în weekend. Evenimente din Cluj-Napoca 1-3 iulie 2022 
Evenimente din Cluj-Napoca 1-3 iulie 2022 [Sursa foto: Zile și Nopți ]

Karaoke’n Tevi, începând cu ora 21:00 La Tevi. Tot din zona de party, mai poți alege să mergi și la Garden Vibes, la Caro, începând cu ora 22:00. 

Sâmbătă, 2 iulie, poți merge la discotecă, da, da, ai citit bine. La BT Arena are loc evenimentul Discoteca '80 luj, un eveniment care vrea să readucă nostalgia anilor trecuți. Mai multe detalii despre eveniment poți citi și aici

Pentru că luni este ziua Statelor Unite ale Americii, cei de la Hardward Pub pun de un party prin care poți sărbători această zi specială sâmbătă, 2 iulie.

“American Rock History – from Johnny Cash to Slayer” are un playlist variat, unic si 100% american cu: Johnny Cash (of course), Slayer (of course again), Jimi Hendrix, The Doors, Aerosmith, ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, Van Halen, Metallica, Megadeth, Anthrax, Overkill, Lamb Of God, Korn, Alterbridge

De asemenea, mai poți alege să mergi la Karaoke Night, începând cu ora 20:30 la L’Autre Café. Atenție, trebuie să-ți pregătești vocea pentru că se oferă și premii pentru cei de pe primele locuri. Tot din seria de muzică și dans, mai poți opta pentru: Party Like A DON, la AFTER EIGHT GARDEN (65 de lei biletul), Green Senzation la Caro Club sau Retro Revolution la Revolution Club 

  Duminică, 3 iulie, dacă ești pasionat de cărți și lectură, poți merge la miniSchimb de Cărți Cluj începând cu ora 17:00, la Casino, Centru de Cultură Urbană. 

Evenimente din Brașov 1-3 iulie 2022 

Iată ce poți face vineri, 1 iulie, în Brașov: 

Zilele Filmului German 2022, la Cinema Astra, începând cu ora 17:15

Concert Rob Tognoni- Transilvania Blues Nights 18:00

Rob Tognoni are o carieră de peste 35 de ani și 20 de albume, a cântat pe scenă alături de Peter Green, Sting, ZZ Top, Bo Diddley. Concertele sale sunt speciale, de la Cupa Mondială FIFA, la pușcăriile de maximă securitate din Australia sau Sala Mozart din Viena.

Petrecere Fu(n)king with the 90’s la Kruhnen Musik Halle. Biletul costă 20 de lei și se poate achiziționa de la intrare. 

Festivalul Dor de munte. 1-3 iulie, în Poiana Brașov 

Iată ce poți face  sâmbătă, 2 iulie, în Brașov: 

Festivalul Organ Nights, la Biserica Neagră, începând cu ora 18:00

Concert Vibrație pentru visare la Opera Brașov, începând cu ora 18:30.

Iată ce poți face  duminică, 3 iulie, în Brașov: 

Evenimente din Constanța 1-3 iulie 2022 

Independence Day Beach Party

Plaja Tulum din Mamaia va fi locul tău de distracție weekendul acesta. Începând cu ora 22 ești așteptat să petreci alături de prieteni până la răsărit. 

Evenimente din Timișoara 1-3 iulie 2022 

Expoziție de fotografii și colaje. Andrei Pandele și Ion Isaila

Expoziția de fotografii și colaje organizată de Muzeul Ororilor Comunismului în România la Muzeul de Artă din Timișoara transpune pe simeze fenomenul nostalgiei revizitat printr-o analiză critică a prezentului.

Evenimente din Iași 1-3 iulie 2022 

Sâmbătă, 02/07/2022 ești așteptat la expoziția "Lucruri care dor". Bazată pe documentare, expoziția urmărește impactul migraţiei forței de muncă asupra noţiunilor de maternitate şi familie, din perspectiva unor lucrătoare migrante şi a copiilor lăsaţi în urmă. 

Evenimente din Alba Iulia în weekendul 1-3 iulie 2022

În acest weekend în Alba Iulia și prin apropiere te așteaptă câteva evenimente la care poți lua parte pentru a te relaxa. Ieșiri în natură, drumeții pe munte, rafting pe Arieș, escaladă și via-ferrata, ture cu bicicletele electrice, un festival al rozelor, lansări și prezentări de carte, vernisaj de expoziție de artă, degustare de vinuri și câteva petreceri în cluburi/terase sunt modurile prin care-ți poți petrece timpul liber vineri, sâmbătă și duminică.

Serile cu bun gust de la The Mood au ajuns la episodul cu numărul 6. De data aceasta, veți călători pe tărâmuri spaniole și veți descoperi ruta vinurilor pitorești de pe meleagurile Rioja, Ribera del Duero, Aragon și Calatayud. Ia parte la această degustare de vinuri spaniole & brânzeturi maturate, acompaniate de povești încântătoare perfecte pentru o seară de vară.

Vineri, de la 23:00, Ladies Night Party la Mira Summer. Te așteaptă o petrecere până la răsărit. Vino să te bucuri de un cocktail special, alcoolic sau non alcoolic și de atmosfera de vară toridă pe cele mai incitant ritmuri.

De sâmbătă, de la 09:00 până duminică la 15:00, Weekend la cascade, drumeție și socializare organizat de Între Cascade pe Valea Arieșului.

Ce faci în weekend? N-ai vrea să petreci 2 zile în natură cu drumeții ușoare pentru a admira frumusețile din zonă? Dacă da, atunci acest eveniment este rețeta perfectă pentru o relaxare activă.

Citeste si: 1 iulie 2022: Ziua Internațională a Bancurilor. Cele mai bune bancuri ale tuturor timpurilor

Ce faci în weekend, sâmbătă, 2 iulie 2022, în București

Kids Fest, festival pentru copii mari și mici, în Mogoșoaia. Festivalul se desfășoară în perioada 2-3 iulie, iar biletele pot fi cumpărate de aici
Weekend Sessions la Grădina Botanică
Sesiuni de muzică, dans, dar și ateliere pentru copii. Un bilet costă 60 de lei dacă este cumpărat online și 70 de lei în cazul în care este cumpărat direct de la intrare.
Evenimentul începe la ora 16:00.
Petrecerea de vineri seara continua la True Club cu o nouă tematică, de data aceasta, sâmbătă seara: Atomic HITS- Best sounds of the 2000’s
Dacă și tu ai fost sau ești fac Atomic TV, atunci, acesta este evenimentul la care trebuie să iei parte, Aici te vei putea distra pe muzica copilăriei și adolescenței tale.

citește continuarea aici