• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Ce faci în weekendul 19-21 ianuarie 2024: Lista evenimentelor și expozițiilor din București și marile orașe ale țării

Ce faci în weekendul 19-21 ianuarie 2024 în București și în marile orașe ale țării?
Principalele evenimente care vor avea loc în București și marile orașe în weekendul 19-21 ianuarie 2024  [Sursa foto: freepik]
A început un nou weekend cu o mulțime de evenimente în București și în marile orașe ale țării! Iată cele mai frumoase activități pentru 19-21 ianuarie 2024.

Bucureștiul și marile orașe ale țării au cu siguranță multe de oferit atunci când vine vorba de distracție și relaxare, mai ales atunci când se apropie weekendul și devin gazda multor evenimente extrem de interesante. În perioada 19-21 ianuarie 2024, o mulțime de concerte, piese de teatru, expoziții, proiecții de film și spectacole de stand-up comedy vor avea loc peste tot în țară, astfel că ți-am pregătit o listă cu cele mai interesante evenimente la care poți să mergi alături de cei dragi. 

Citește și: Cât costă un bilet la concertul lui Ed Sheeran din București care va avea loc pe 24 august 2024?

Lista evenimentelor care vor avea loc în București și în marile orașe
Seară machedonească, la Berăria H, cu formația Pindu[Sursa foto: Facebook ]

Evenimente care vor avea loc în weekendul 19- 21 ianuarie 2024 în București și marile orașe

Piesa de teatru ”My Fair Lady”, la Teatru Ion Dacian

”My Fair Lady” este un musical de excepție, ce va fi organizat duminică, 21 ianuarie 2024, de la ora 18:00, în Sala Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

„My Fair Lady” prezintă povestea omului simplu care vrea să se depășească, să învețe carte și să se bucure de viață. În aceeași măsură este și povestea celui care are ambiția să-și folosească știința de carte pentru a șlefui un caracter uman și de a-l înzestra cu o vorbire aleasă. Protagoniștii se apropie și se resping, se urăsc și se admiră, se exclud și se apropie într-un permanent, du-te vino, muzical.”, a dezvăluit Ion Caramitu.

Seară machedonească, la Berăria H

Cei care vor să se bucure de un spectacol plin de energie și voie bună trebuie să vină la concertul aniversar al formației Pindu, care va avea loc la Berăria H. Trupa va urca pe scenă pentru un show de zile mari sâmbătă, 20 ianuarie 2024, pentru a celebra cei 35 de ani de activitate în industria muzicală. Formația va fi însoțită de Theo Rose, Cornelia Rednic, Hrista Lupci și Taraful Marian Cozma, iar împreună vor crea o seară machedonească de neuitat.

Expoziția „Monica Lovinescu. Vocea care ni s-a dat”, la Casa Mița Biciclista

Casa Mița Biciclista este una dintre cele mai impresionante clădiri din Capitală, la care se strâng zilnic mulți vizitatori pentru a face fotografii. În acest weekend, celebra casă de pe strada Biserica Amzei va găzdui expoziția „Monica Lovinescu. Vocea care ni s-a dat”. Accesul este permis de luni până vineri, între orele 18:00 – 22:00, și sâmbătă – duminică între 12:00 și 22:00.

Prețul biletelor este de 30 de lei, iar pentru studenți și pensionari sunt reduse la prețul de 15 lei.

Citește și: Cele mai așteptate concerte în 2024: Lista completă

Stand-up comedy cu Bordea, Radu Bucălae, Geo Adrian și Claudiu Popa, la The Fool

În cazul în care concertele și piesele de teatru nu v-au convins să ieșiți din casă sâmbătă seară, atunci poate un stand-up comedy va fi mai interesant pentru voi. Cătălin Bordea, Radu Bucălae, Geo Adrian și Claudiu Popa își dau întâlnire vineri, 19 ianuarie, la The Fool, de la ora 22:00, și vă prezintă un spectacol pe cinste, la care vă veți distra cu siguranță alături de prieteni sau familie.

Concert Irina Rimes, la Hard Rock Cafe

Fanii Irinei Rimes nu trebuie să rateze concertul de excepție care va avea loc la Hard Rock Cafe în ziua de vineri, 19 ianuarie 2024. Celebra cântăreață va urca pe scenă pentru a interpreta cele mai cunoscute piese, într-un spectacol de neuitat, care va începe la ora 21:30.

Euphoria Music Hall, la Cluj

Având în vedere că legendarul album ”The Dark Side of the Moon” al trupei Pink Floyd a împlinit 50 de ani de la apariție, în marile orașe vor avea loc mai multe evenimente dedicate celebrei trupe. La Cluj, pe Calea Mănăștur, numărul 6, poți merge vineri, 19 ianuarie 2024, la Euphoria Music Hall, unde Speak Floyd, o trupă tribut a britanicilor, va încerca să reproducă cele mai cunoscute piese.

Citește și: Classix Festival ajunge în anul 2024 la cea de-a cincea ediție: Cât costă un bilet? Programul evenimentului

Proiecția filmului ”Falcon Lake”, la Cinema Victoria, Timișoara

La Timișoara rulează vineri, 19 ianuarie 2024, începând cu ora 16:00, filmul ”Falcon Lake”, la Cinema Victoria. Filmul aduce în atenția publicului povestea lui Bastien și Chloé, care își petrec vacanța, alături de familiile lor, într-o cabană situată pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială. Proiceția filmului este urmată de o discuție cu psihoterapeuta Carina Dragu.

Proiecția filmului ”The Teachers’ Lounge”, la Cinema Iași

Duminică, 21 ianuarie 2024, va avea loc o proiecție unică a filmului ”The Teachers’ Lounge”, de la ora 17:00, la Cinema Iași. Filmul a câștigat Premiul GOYA pentru „Cel mai bun film European” și este propunerea Germaniei pentru Premiile Oscar, la categoria „Cel mai bun lungmetraj”. Producția spune povestea Carlei Nowak, a cărei viață se schimbă radical atunci când descoperă că un elev de-al ei este suspectat de furt, într-o perioadă în care la școală aveau loc o serie de fraude. Cu cât încearcă să facă totul corect, cu atât consecințele acțiunilor amenință să dezechilibreze întreg sistemul școlar.

Pink Floyd „The Dark Side of the Moon”, la Planetariul Brașov

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la lansarea legendarul album ”The Dark Side of the Moon” al trupei britanice Pink Floyd, Planetariul din Brașov va proiecta un film 360°, special creat pentru a ilustra cele zece piese ale discului. Fanii trupei sunt așteptați în număr cât mai mare sâmbătă, 20 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00.