• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2023?

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2023?
Netflix pregătește seriale noi pentru luna noiembrie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Netflix pregătește seriale noi pentru luna noiembrie 2023. Iată care sunt producțiile care ne vor ține cu sufletul la gură în ultima lună de toamnă.

Netflix este una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming, care strânge numeroși utilizatori în fiecare an, astfel că iubitorii de filme și seriale așteaptă cu nerăbdare noile producții. În fiecare lună, platforma aduce noutăți pe lista utilizatorilor și fie că este vorba de filme, seriale  sau documentare, producțiile Netflix țin mereu pe toată lumea cu sufletul la gură. Verifică lista de mai jos să vezi ce titluri noi se vor lansa în noiembrie 2023!

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Anul Dragonului aduce oportunități mari. Ne putem schimba complet viețile

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2023?
Lista completă a filmelor și serialelor care apar pe Netflix în noiembrie 2023[Sursa foto: freepik]

Lista completă a filmelor şi serialelor care vor apărea pe Netflix în noiembrie 2023

La fel ca în fiecare lună, în noiembrie Netflix surprinde publicul cu noi producții. Vezi aici lista completă a filmelor și serialelor:

Wingwomen (Voleuses) 

Carole și Alex sunt cele mai bune prietene și, totodată, doi hoți profesionișt, amândouă sunt atrăgătoare și nemiloase, astfel că de-a lungul timpului au fost de neînvins.

Cele două nu mai suportă să trăiască ascunzându-se și sunt de acord să accepte o ultimă misiune, care va fi diferită de tot ceea ce au experimentat până acum.

NYAD

O poveste remarcabilă, insiprată din fapte reale, despre tenacitate, prietenie și triumful spiritului uman, NYAD ne prezintă un capitol captivant din viața sportivei de talie mondială Diana Nyad. La trei decenii după ce a renunțat la înot în schimbul unei cariere strălucite ca jurnalist sportiv, la vârsta de 60 de ani, Diana devine obsedată să finalizeze o cursă de înot care a atras-o mereu: drumul de 110 mile din Cuba în Florida, adesea denumită “

Muntele Everest ” de înot. Astfel, Diana pleacă într-o călătorie palpitantă de patru ani alături de cea mai bună prietenă și antrenoare a ei Bonnie Stoll și o echipă dedicată de navigație.

Sly

Timp de aproape 50 de ani, Sylvester Stallone a distrat milioane de oameni cu personaje emblematice și francize de succes, de la ”Rocky” la ”Rambo” și ”The Expendables”. Acest documentar retrospectiv oferă o privire asupra actorului, scenaristului, regizorului și producătorului nominalizat la Oscar, punând în paralel povestea sa de viață cu povestea personajelor sale emblematice.

Citește și: Cum putem face o verificare online pentru amenzile rutiere pe care am putea să le avem de achitat? Site-ul ghiseul.ro ne oferă informațiile de care avem nevoie

The Killer

După un accident fatal, un asasin se luptă cu angajatorii săi și cu el însuși, într-o vânătoare internațională de oameni, despre care insistă că nu este personală.

Stamped from the Beginning

Adaptarea documentară a celebrului regizor Roger Williams folosește animații surprinzătoare pentru a pune în lumină personalități și momente atât cunoscute, cât și mai puțin cunoscute, atât istorice, cât și contemporane. Academicieni și activiști de sex feminin, precum Dr. Angela Davis, Honorée Fanonne Jeffers, Brittany Packnett Cunningham, Dr. Jennifer L. Morgan, și Dr. Kendi ghidează telespectatorii printr-o relatare clară a modului în care au fost dezvoltate și consacrate stereotipurile rasiste în cultura americană.

Best. Christmas. Ever!

În fiecare Crăciun, Jackie are grijă să își pună la curent vechea prietenă din facultate, pe Charlotte, cu toate detaliile vieții ei spectaculoase. Când o întorsătură a destinului îi aduce pe Charlotte și familia ei în casa lui Jackie cu câteva zile înainte de Crăciun, ea profită de ocazie pentru a dovedi că viața vechii ei prietene nu poate fi atât de perfectă.

Citește și: Ce amendă plătești dacă lași mașina parcată neregulamentar? Prevederile legale din OUG nr. 195/2022

Family Switch

Jess și Bill Walker fac tot posibilul pentru a-și menține familia unită pe măsură ce copiii lor cresc, mai independenți și mai distanți. Totul se schimbă când o întâlnire întâmplătoare cu un astrolog îi face pe cei din familia Walkers să se trezească în corpul altcuiva în dimineața celei mai importante zile din viața fiecăruia. Se pot uni oare membrii familiei Walker pentru a obține o promovare, un interviu la facultate, un contract la o casa de discuri și proba la fotbal?

Rustin

Cel care a fost inițiatorul Marșului de la Washington din 1963, Bayard Rustin, a fost unul dintre cei mai mari activiști pe care i-a cunoscut vreodată lumea. A contestat autoritatea, nu și-a cerut niciodată scuze pentru cine era, pentru ce credea sau pentru cine și-a dorit să fie și, cel mai important, nu a dat înapoi. A făcut istorie și, la rândul său, a ajuns istorie, astfel că regizorul George C. Wolfe îl va aduce din nou în atenția publicului în cel mai nou serial de pe Netflix, ”Rustin”.

Leo

Actorul și comediantul Adam Sandler vă va aduce zâmbetul pe buze în noua comedie muzicală animată de pe Netflix, despre ultimul an de școală, văzut prin ochii unui animal de companie din clasă. Leo, șopârla în vârstă de 74 de ani, este blocată de zeci de ani în aceeași sală de clasă din Florida, împreună cu o broasca țestoasă. Când află că mai are doar un an de trăit, plănuiește să evadeze pentru a experimenta viața în exterior, dar în schimb se lasă prins de problemele elevilor săi anxioși, inclusiv ale unui profesor suplinitor imposibil de rău.