• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Ce impact are asupra vieții noastre Superluna Albastră, fenomenul astronomic de pe 19 august 2024

Cum sunt influențate zodiile de Superluna Albastră din august 2024?
La ce trebuie să se aștepte zodiile după apariția Superlunii Albastre?  [Sursa foto: Pexels.com]
Pe data de 19 august va avea loc cea mai mare și mai strălucitoare Lună Plină din 2024, numită și Superluna Albastră. Iată cum sunt influențate zodiile.

Ultima lună de vară a adus fenomene care vor influența semnificativ cele 12 zodii în următoarea perioadă. În timp ce Mercur va fi în Retrograd până pe 28 august, zodiile se vor confrunta cu dificultăți și situații neașteptate și pe data de 19 august, când pe cerul nopții va apărea Superluna Albastra, un fenomen rar întâlnit. Aceasta se formează atunci când Luna Plină apare în cel mai apropiat punct de Pământ pe orbita sa. Iată cele se va întâmpla cu nativii din zodiac.

Citește și: Superluna Albastră, spectacol total pe cer începând cu 19 august 2024

Luna Plină apare pe 19 august 2024
Zodiile trec prin schimbări majore după data de 19 august 2024 [Sursa foto: freepik]

Cum sunt zodiile influențate de Superluna Albastra din august 2024?

Superluna Albastră din august 2024 va avea o influență semnificativă asupra celor 12 zodii. Ea ava avea loc pe data de 19 august, în semnul Vărsătorului, și va aduce energii puternice, ce vor încuraja nativii din zodiac să își reevalueze ultimele decizii și să facă schimbări majore în viața lor.

Iată la ce trebuie să se aștepte zodiile odată cu apariția celei mai mari și mai strălucitoare luni pline de anul acesta.

Berbec

Superluna din august le aduce Berbecilor motivația necesară pentru a începe proiecte noi. Aceștia sunt încurajați să renunțe la temerile, deoarece în jurul lor apar o mulțime de oportunități. Berbecii trebuie să aibă încredere în ei și să nu se dea bătuți dacă lucrurile nu ies bine din prima, treptat, vor întoarce orice situație în favoarea lor.

Taur

Taurii încep să vadă clar ce au de făcut în următoarea perioadă pentru a avea parte de succesul la care visează. După o lungă perioadă de confuzie, ei vor vedea ce merge bine în plan profesional și financiar, dar și ce trebuie să îmbunătățească. Îi așteaptă schimbări majore, care îi vor duce spre o etapă prosperă a vieții lor.

Gemeni

Gemenii au nevoie să discute cu cineva despre toate gândurile și grijile pe care le au.

Este bine să fie deschiși față de cei din jur, însă trebuie să aleagă cu grijă în cine au încredere. Odată ce vor spune ce au pe suflet, Gemenii își vor da seama ce au greșit și ce trebuie să schimbe. Comunicarea este esențială pentru acești nativi după Luna Plină din august.

Rac

Racii se vor confrunta cu sentimente puternice pe data de 19 august 2024. Toate frustrările și temerile lor vor ieși la suprafață și le va fi greu să le gestioneze.

Ei sunt încurajați să își asculte intuiția atunci când au de luat o decizie. În următoarele zile este bine să aibă mai multă grijă de ei și să fie atenți la persoanele care încearcă să intre în viața lor, deoarece unele dintre ele nu au intenții prea bune.

Citește și: Mercur Retrograd în august 2024: Cum sunt afectate zodiile?

Cum sunt zodiile influențate de Superluna Albastra din august 2024?
Superluna Albastră va face spectacol pe cer și va avea o influență semnificativă asupra zodiilor [Sursa foto: freepik]

Leu

Leii traversează o perioadă de reflecție. Aceștia încep să se gândească la deciziile pe care le-au luat până acum, precum și la lucrurile pe care le pot face mai bine în viața lor. Energia Lunii Pline le intensifică dorința de a se dezvolta în plan personal. În următoarea perioadă ei vor avea mai multă grijă de sufletul lor și vor pune accent doar pe lucrurile care contează cu adevărat.

Fecioară

Fecioarele își stabilesc noi priorități odată cu Superluna de pe 19 august. Acestea consideră că au încheiat o etapă a vieții lor, astfel că sunt în căutarea unor noi oportunități. Dacă vor face alegerile corecte, Fecioarele vor face un salt impresionant în carieră. Ele pot privi cu încredere spre viitor, deoarece le așteaptă multe lucruri bune.

Balanță

Balanțele se concentrează pe relațiile cu cei din jur. În ultima vreme s-au simțit destul de singure, astfel că acum vor să se apropie mai mult de cei dragi. Ele vor încerca să fie mai atente la nevoile și dorințele lor. Astrele arată că le așteaptă multe momente frumoase.

Scorpion

Scorpionii vor trece printr-o serie de transformări. Aceștia sunt gata să renunțe la lucrurile care nu le mai oferă împlinirea și armonia pe care o caută. Ei sunt nevoiți să facă schimbări majore, însă astrele le sunt alături și îi ajută să facă față cu brio. Deși începutul nu va fi ușor, Scorpionii își vor da seama treptat că aveau mare nevoie de aceste schimbări.

Citește și: Fazele lunii în august 2024: Când va fi Lună Nouă și Lună Plină?

Săgetător

Săgetătorii sunt dornici de aventură în această perioadă. Aceștia simt că monotonia s-a instalat în viața lor, astfel că sunt gata pentru experiențe noi, care le vor testa limitele. Cei născuți în această zodie se vor concentra pe pasiunile lor și își vor extinde orizonturi. În plus, următoarele zile le vor aduce și lecții importante de viață.

Capricorn

Capricornii se concentează pe carieră. Dorința de a avansa este din ce în ce mai puternică pentru ei, astfel că îi așteaptă multă muncă. Acești nativi simt că a venit momentul să facă o analiză a obiectivelor pe termen lung. Unele lucruri se vor schimba pentru ei, așa că trebuie să se adapteze. Următoarele zile vor fi destul de agitate pentru Capricorni, însă le vor aduce câștiguri mari.

Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe schimbări mari odată cu Superluna Albastră din august 2024. Aceștia găsesc idei ingenioase cu care să iasă în evidență, astfel că vor atrage admirația tuturor. Ei se concentrează pe dezvoltarea personală, astfel că îi așteaptă experiențe care îi vor scoate din zona de confort. Vărsătorii vor face cu această ocazie și noi planuri de viitor.

Când apare Superluna Albastră?
Ce ne rezervă astrele odată cu Luna Plină din august 2024? [Sursa foto: freepik]

Pești

Urmează o perioadă de vindecare pentru Pești. Aceștia vor să scape de toate gândurile negative rezultate în urma dezamăgirilor fie pe plan profesional, fie pe plan personal. Ei au nevoie de sprijin în această perioadă, astfel că este bine să comunice deschis cu apropiații. Treptat, lucrurile se vor așeza în viața lor și vor putea să zâmbească din nou.