- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Asta înseamnă că cea mai bogată persoană din lume este pe cale să aibă puterea de a remodela o rețea de socializare folosită de peste 200 de milioane de oameni în fiecare zi.
Iată câteva propuneri pentru Twitter pe care le-a lansat
CEO-ul Tesla și SpaceX se descrie ca fiind un „absolutist al libertății de exprimare” și a criticat ceea ce el vede ca o moderare excesivă pe platformele online.
El a dat din cap către aceste convingeri în declarația sa în care a anunțat achiziția, spunând că „libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală a orașului în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul umanității”.În prezent, Twitter interzice hărțuirea, abuzul și postările care doresc să facă rău cuiva. Platforma are și alte balustrade, cum ar fi o interdicție a dezinformării legate de COVID-19.
Citeste si: Elon Musk vs. Vladimir Putin: Care sunt regulile "Single combat" şi cine ar câştiga o astfel de luptă?
Experții care studiază rețelele sociale se îngrijorează de impulsul lui Musk de a relaxa regulile de implicare pe Twitter. Ei spun că asta ar putea da licență hărțuitorilor, trolilor și altora care abuzează de platformă pentru a viza oameni.De asemenea, ei își fac griji că relaxarea regulilor de pe Twitter va da puterea celor care doresc să exploateze platforma prin răspândirea dezinformarii sau minciuni totale despre evenimente politice, oficiali guvernamentali și chestiuni legate de sănătatea și siguranța publică.
Crearea unui buton de editare, astfel încât utilizatorii să își poată schimba tweet-urile
Una dintre cele mai solicitate modificări de produs în rândul utilizatorilor Twitter este un buton de editare.
Spre deosebire de Facebook, Instagram și alte aplicații de social media, nu este posibil să schimbi conținutul de pe Twitter odată ce acesta este publicat.Musk a spus că sprijină ideea ca oamenii să schimbe ceea ce spun tweet-urile lor, o propunere care a stârnit o dezbatere aprinsă în rândul cadrelor universitare, jurnaliştilor şi alţi utilizatori intensi ai platformei.
Teama experților este că adăugarea unui buton de editare ar fi folosită de oameni răi pentru a acoperi abuzul sau hărțuirea ca și cum nu s-ar fi întâmplat niciodată sau pentru a păcăli sau manipula oamenii.