• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Ce s-a întâmplat cu cei patru copii ai Tinei Turner? Iată drama care măcinat-o pe legenda rock’n’roll-ului în ultimii ani de viață

Ce s-a întâmplat cu cei patru copii ai Tinei Turner? Iată drama care măcinat-o pe legenda rock’n’roll-ului în ultimii ani de viață
Ce s-a întâmplat cu cei patru copii ai Tinei Turner? [Sursa foto: Facebook]
Tina Turner a trăit până la 83 de ani o viață plină de drame. Vedeta a trăit cu un soț abuziv, s-a confruntat cu o boală grea și și-a pierdut doi copii.

Tina turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani după ce a fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016 şi a suferit un transplant de rinichi în 2017. Legenda rock’n’roll-ului nu a avut o viață tocmai ușoară, deoarece a trebuit să se confrunte cu relațiile eșuate și decesul fiilor ei. Vedeta a avut un fiu din relația cu saxofonistul Raymond Hill, care a fost ulterior adoptat de primul ei soț, iar după ce s-a căsătorit, aceasta i-a adoptat pe cei doi fii ai lui Ike.

Cuplul a avut și un fiul al lor, Ronnie, care s-a stins din viață după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Iată tot ce trebuie să știi despre cei patru copii ai Tinei Turner. 

Citește și: Afida Turner, dezvăluiri din viața de familie! Se pare că Tina Turner se temea ca fiul ei, Ronnie, să nu devină la fel de abuziv ca tatăl lui

Ce s-a întâmplat cu cei patru copii ai Tinei Turner? Iată drama care măcinat-o pe legenda rock’n’roll-ului în ultimii ani de viață
Tina Turner[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Viața nu e doar turneu, aplauze și bani". Connect-R și-a anunțat retragerea din muzică. Care sunt planurile artistului pentru următorii ani

Ce s-a întâmplat cu cei patru copii ai Tinei Turner?

Deși Tina Turner era mereu plecată din cauza concertelor ei, ea a încercat să fie o mamă prezentă și să le fie alături fiilor ei. „Trebuia să ne facem treburile, trebuia să mâncăm micul dejun, prânzul și cina în același timp”, a spus fiul vedetei în anul 2000.

În 1985, Tina a început o relație cu viitorul ei soț, Erwin Bach, ulterior mutându-se în Elveția în 1995 pentru a fi împreună. În autobiografia ei din 1986, Tina a scris că a devenit „puțin înstrăinată” de majoritatea copiilor ei, cu excepția lui Craig. Până în octombrie 1989, ea nu își mai susținea copiii din punct de vedere financiar, spunând pentru Australia’s TV Week despre decizia ei: „Sunt în continuare acolo pentru băieți, dar nu îi voi lăsa să mă folosească”.

Craig Raymond Turner

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Craig Raymond Turner este fiul Tinei Turner și al saxofonistul Raymond Hill, care s-a mutat în orașul său natal chiar înainte ca fiul său să se nască. Ulterior, fiul cântăreței a fost adoptat de Ike Turner, noul ei soț, care a murit în anul 2007 în urma unei supradoze de cocaină.

Craig a fost martorul căsniciei abuzive a mamei sale până la vârsta majoratului, moment în care vedeta muzicii rock’n’roll s-a despărțit de soțul ei. 

Ce s-a întâmplat cu cei patru copii ai Tinei Turner? Iată drama care măcinat-o pe legenda rock’n’roll-ului în ultimii ani de viață
Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani[Sursa foto: Facebook]

Pe 3 iulie 2018, PEOPLE a confirmat că Craig s-a sinucis la vârsta de 59 de ani. Ulterior, Tina Turner a vorbit în mai multe interviuri despre fiul ei, spunând că decizia lui a surprins-o, mai ales că tocmai obținuse un nou job în domeniul imobiliar și avea o iubită cu care avea intenții serioase. Tina a reflectat și asupra ultimelor ei conversații cu fiul ei la Oprah's Super Soul. „În primul rând, nu am crezut, pentru că ultimele discuții între mine și Craig au fost: „Mamă, sunt atât de fericit, sunt foarte fericit acum”, i -a spus el lui Winfrey. „În ultima, el a spus: Bună mamă, vreau doar să aud vocea și acel râs. Acela a ieșit în evidență pentru că nu spusese niciodată asta. Cred că a fost rămas bun de la mine." 

Citește și: Rose Hanbury, mărul discordiei între Kate Middleton și un membru din casa regala britanică: "Practic, i-a sarit la jugulară!"

Ike Turner Jr.

Ike Turner Jr. este fiul primului soț al Tinei dintr-o relație anterioară și a fost adoptat de cântăreață la o vârstă fragedă.  „Tina m-a crescut de la 2 ani. Este singura mamă pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus el. Mai mult chiar, Tina este cea care l-a ajutat să descopere pasiunea pentru muzică, dar și instrumentele preferate. După divorțul vedetei, Ike Jr. a continuat să lucreze ca inginer de sunet pentru mama lui adoptivă, chiar dacă tatăl lui nu era de acord cu acest lucru și l-a amenințat pentru a pune capăt relației lor. Cântărețul a primit în cele din urmă un Grammy pentru un album lansat alături de tatăl său, iar în prezent cântă în trupa The Love Thang. 

„Știu că este ocupată, dar nu știu de ce nu a sunat. O iubesc, m-a crescut, e mama mea. Se pare că ne neglijează, cel puțin pe noi trei, eu, Michael și Ronnie”, a spus Ike Jr. după ce Tina s-a mutat în Elveția cu cel de-al doilea soț. 

Ce s-a întâmplat cu cei patru copii ai Tinei Turner? Iată drama care măcinat-o pe legenda rock’n’roll-ului în ultimii ani de viață
Drama care măcinat-o pe Tina Turner în ultimii ani de viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Radu Andrei Tudor, despre relația de prietenie cu regretata actriță Draga Olteanu Matei: “Ținea mult la gramatica limbii române și la autenticitate"

Michael Turner

Michael Turner este cel de-al doilea copil adoptat de Tina Turner, din căsnicia anterioară a primului ei soț. Fiul vedetei s-a confruntat cu dependența ca adult, ceea ce l-a făcut să se înstrăineze și mai mult de familia lui. „Tina a fost foarte bună cu mine și o iubesc, dar nu pot trăi cu nimeni. Trebuie să fiu liber să fac ceea ce vreau să fac." Ulterior, acesta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și avut nevoie de sprijin medical. Ike Jr. a remarcat că mama lui nu l-a vizitat pe Michael, dar l-a susținut financiar. 

Ronnie Turner

Ronald Turner este fiul cel mic al Tinei Turner, care a avut parte de cea mai prosperă copilărie, după ce a studiat la școli private și a primit orice își putea dori un copil din punct de vedere material. Totuși, ca adult, Ronnie s-a confruntat cu o mulțime de probleme legale din cauza drogurilor, motiv pentru care vedeta a decis să nu îl mai susțină din punct de vedere financiar. În ceea ce privește cariera, Ronnie a călcat pe urmele părinților săi, cântând la bas într-un grup numit Manufactured Funk. De asemenea, el a cântat și în filmul biografic al părinților săi din 1993 ”What's Love Got to Do with It”. Ronald Turner a murit de cancer de colon pe 8 decembrie 2022, la vârsta de 62 de ani.