• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Cele mai frumoase filme de dragoste pe care le poți vedea cu iubitul sau iubita de Valentine's Day 2023

Cele mai frumoase filme de dragoste pe care le poți vedea cu iubitul sau iubita de Valentine's Day 2023
Cele mai frumoase filme de dragoste de Valentine's Day 2023  [Sursa foto: Facebook]
La mulți ani de Valentine's Day 2023! Pentru cei care vor să petreacă o seară romantică în cuplu, am pregătit o listă cu cele mai frumoase filme de dragoste.

Valentine's Day se sărbătorește în întreaga lume pe data de 14 februarie, iar acum că dragostea plutește în aer, cuplurile își doreasc să petreacă mai mult timp împreună. Cei care vor să se bucure de o seară liniștită în cuplu, pot opta pentru unul din filmele de dragoste din lista noastră. De la povești de dragoste profunde, până la drame emoționante sau comedii romantice, iată cele mai frumoase filme pe care le poți vedea cu iubitul sau iubita de Ziua Îndrăgostiților.  

Cele mai frumoase filme de dragoste pe care le poți vedea cu iubitul sau iubita de Valentine's Day 2023
Cele mai frumoase filme de dragoste de Valentine's Day 2023 [Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: 10 cadouri drăguțe de Valentine’s Day 2023. Sărbătoarea iubirii se apropie cu pași rapizi

10 cele mai frumoase filme de dragoste pe care le poți vedea cu iubitul sau iubita de Valentine's Day 2023 

Emma (2020)

Cărțile lui Jame Austen au cunoscut numeroase ecranizări de-a lungul timpului, iar „Emma” aduce în atențai publicului o tânără bine intenționată, dar egoistă, se amestecă în viața amoroasă a prietenilor ei, în Anglia anilor 1800.

Protagonista este interpretată de Anya Taylor-Joy, vedeta din Queen’s Gambit, Peaky Blinders. Scenariul și regia filmului se îndepărtează puțin de povestea cărții, însă aduc pe ecran situații cel puțin amuzante și reinventează capodopera celebrei autoare. 

Love in the Time of Cholera (2007)

Tot o exranizare a unei cărții de succes este și filmul ” Dragostea în vremea holerei”, o exranizare a cărții lui Gabriel Garcia Marquez.

Pelicula aduce în atenția publicului povestea emoționantă  a iubirii pierdute și redescoperite zeci de ani mai târziu. Florentino, respins de frumoasa Fermina la o vârstă fragedă, își dedică o mare parte din viața de adult afacerilor carnale ca o încercare disperată de a-și vindeca inima frântă. 

A Star is Born (2018)

Bradley Cooper și Lady Gaga fac echipă pentru un film de excepție. Deși tema nu este una unică, fiind des întâlnită în filmele de dragoste, chimia celor două vedete, talentul actoricesc, dar și cel vocal îi vor cuceri cu siguranță pe îndrăgostiți.

Un muzician celebru o ajută pe o tânără cântăreață să atingă succesul pe măsură ce între ei se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste. Totuși, înaintarea în vârstă și alcoolismul ajung să îi distrugă treptat cariera. 

Crazy, Stupid Love (2011)

”Crazy, Stupid Love” este o comedie romantică, ce reunește unii dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood: Julianne Moore, Steve Carell, Ryan Gosling, Emma Stone, Marisa Tomei și Kevin Bacon.

Viața unui soț de vârstă mijlocie se schimbă dramatic când soția lui îi cere divorțul. El caută să-și redescopere bărbăția cu ajutorul unui nou prieten, Jacob, care îl ajută să își recucerească soția. 

P.S. I Love You (2007)

Filmul aduce în atențai publicului povestea emoționantă, cu un debut tragic, a cărei protagonistă este Holly (Hilary Swank), care încearcă să se împace cu pierderea timpurie a soțului ei (Gerard Butler). Astfel, o tânără văduvă descoperă că răposatul ei soț i-a lăsat 10 mesaje menite să o ajute să-i atenueze durerea și să înceapă o nouă viață. Chiar dacă subiectul este unul delicat, pe parcurs o să și râzi, iar la final vei rămâne cu o senzație de liniște.  

Citește și: Valentine's Day 2023. Semnificația zilei de 14 februarie

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Protagoniștii din ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” dovedesc faptul că ai putea să-ți ștergi din memorie toate amintirile legate de o relație ratată. Scenariul e ca un labirint, așa că cel puțin în prima partea a filmului e destul de dificil să-ți dai seama de unde ai plecat și unde ai ajuns, dar atenția vă va fi răsplătită până la final. Protagoniștii, Jim Carrey și Kate Winslet, încearcă să ne arate că iubirea transcende orice fel de tentativă de a o nega sau de a te dezice de ea. 

Call Me by Your Name (2017)

Acțiunea din ”Call Me by Your Name” ne poartă într-o Italie însorită a anului 1983 și reprezintă un coming of age movie superb. Elio își petrece vara, împreună cu părinții săi la casa de vacanță de pe coasta Italiei, iar aici îl cunoaște pe Oliver, un doctorand care își făcea internshipul alături de tatăl său. Între cei doi începe o poveste de dragoste încărcată de tensiune, care se va dezvălui pe micile ecrane într-un rim molcom, dar care sigur le va ajunge la inimă.  

Ticket to Paradise (2022)

În filmul ”Ticket to Paradise”, Julia Roberts și George Clooney sunt surprinși în ipostaza unui cuplu divorțat, care se confruntă cu o problemă delicată. Fiica lor adultă decide să se căsătorească cu un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Chiar dacă părinții ei sunt despărțiți, aceștia se unesc pentru a împiedica nunta fiicei lor, pe care o consideră nepotrivită.

Love (2015)

Pentru cei care vor să urmărească un film mult mai pasional, alegerea ideală ar putea fi ”Love”. Murphy este un american care locuiește la Paris și intră într-o relație extrem de încărcată din punct de vedere sexual și emoțional cu Electra. Neconștienți de efectul pe care îl va avea asupra relației lor, își invită vecina drăguță în patul lor.

Purple Hearts (2022)

O cântăreață aspirantă, interpretată de Sofia Carson, se căsătorește de formă cu un pușcaș marin pe cale de a fi trimis în misiune, dar o tragedie îi face să se îndrăgostească iremediabil. Filmul conține melodii originale scrise și produse de Sofia Carson.