• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Cele mai frumoase nunți din 2023. Vedetele care au strălucit în rochie de mireasă

Cele mai frumoase nunți din 2023
Vedetele care s-au căsătorit în 2023 [Sursa foto: freepik]
Mai multe vedete de la noi au decis să își unească destinele și să își jure iubire veșnică în 2023. Iată care sunt cuplurile care s-au căsătorit anul acesta.

Vedetele de la noi au ieșit anul acesta în evidență cu cele mai frumoase rochii de mireasă, precum și cu nunți de poveste, care au impresionat pe toată lumea. Mai multe cupluri celebre au decis să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, astfel că au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit. Anul 2023 a fost extrem de bogat în ceea ce privește numărul evenimentelor spectaculoase, așa că multe vedete au spus marele „Da!” în fața altarului.

Iată care sunt cele mai frumoase nunți care au avut loc anul acesta.

Citește și: Ploaie de stele în decembrie 2023: Cum poți vedea Geminidele?

Ce vedete s-au căsătorit în anul 2023?
Jojo și Paul Ipate[Sursa foto: Instagram]

Vedetele care s-au căsătorit în 2023

Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley si-au unit destinele dupa 7 ani de relatie, iar fiica lor, micuta Josephine, a fost martoră la una din cele mai fericite zile din viața parintilor sai.

Nunta a avut loc pe data de 27 mai, iar petrecerea a fost una desprinsă din basme. Chiar dacă fericitul cuplu și-a dorit un eveniment simplu și cu o însemnătate deosebită pentru familia lor, petrecerea a reunit o mulțime de vedete și a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Bursucu și Andreea

Bursucu și iubita sa, Andreea, s-au căsătorit într-un cadru de poveste după 11 ani de relație. Îndrăgitul prezentator de la „Roata Norocului” și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu un an, iar pe data de 14 octombrie au spus marele „Da!” în fața preotului și a celor peste 350 de invitați care

le-au fost alături până în zori. De la marele eveniment nu au lipsit vedetele Kanal D, astfel că Simona Pătruleasa, Andreea Mantea, Ana-Mari Branoschi, Iulia Dumitrache și mulți alții i-au fost arături colegului lor într-una dintre cele mai fericite zile din viața lui.

Sandra Izbaşa și Răzvan Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe data de 30 iulie, într-o locație exclusivistă.

Gimnasta s-a căsătorit religios cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar rochia pe care a ales-o a fost demnă de o prințesă.

Citește și: Cât costă un bilet la expoziția Salvador Dali din București?

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice

Ioana Ginghina a făcut cununia civila cu Cristi Pitulice, iar nunta celor doi a avut loc chiar în curtea casei în care locuiesc.

Evenimentul a fost unul restrâns, dar extrem de special pentru fericitul cuplu, astfel că îndrăgita actriță a împărtășit cu fanii detalii despre pregăririle pentru acest eveniment special din viața ei și a partenerului ei, dar și o serie de fotografii din ziua cea mare.

Vedetele care au spus marele „Da!” în fața altarului anul acesta
Bursucu și Andreea[Sursa foto: Instagram]

Anca Dumitra și Manfred Spandier 

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit în secret anul acesta și au avut parte de o nuntă ca în povești. Manfred Spendier este un afacerist austriac și în prezent conduce o firmă importantă de la noi din țară, care produce utilaje agricole. Bărbatul a cucerit-o pe frumoasa actriță, iar pe data de 29 aprilie a spus marele „DA!” în fața preotului.  

Irina Deaconescu și Cristi Manea

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit religios la malul mării după o relație de mai bine de trei ani. Cei doi au împreună două fetițe superbe, iar anul acesta au făcut pasul cel mare și au spus marele „DA!” în fața preotului. Fotbalistul și influencerița au avut parte de o petrecere de zile mari, care a strâns un număr foarte mare de invitați, într-o locație exclusivistă.

Citește și: Cele mai impresionante filme psihologice de pe Netflix care te vor ajuta să înțelegi cum funcționează mintea umană

Iată care sunt cuplurile de vedete care s-au căsătorit anul acesta.
Anca Dumitra și Manfred Spandier[Sursa foto: Instagram]

Jojo și Paul Ipate 

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România după ce au avut parte de o cununie civilă de poveste în Italia, un loc extrem de special pentru îndrăgita actriță. Extrem de rafinată și cu bun gust, Jojo a arătat impecabil în ziua cea mare având parte de un eveniment asa cum și l-a imaginat, alături de alesul inimii ei. 

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit anul acesta, la aproape 4 luni după ce au avut cununia civilă, moment în care au devenit soț și soție. Actrița și alesul inimii sale nu au ales un local de fițe, ci au optat pentru o terasă în centrul Bucureștiului, la Teatrul Național, unde s-au distrat alături de familie și prieteni. Cei doi sunt împreună din luna august 2022.

 Vedetele care au strălucit în rochie de mireasă în 2023
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice[Sursa foto: Instagram]

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu 

Actrița Victoria Răileanu s-a căsătorit civil cu Adrian Ștefănescu, la patru luni de la divorț. Cei doi au ales un cadru unic pentru marele eveniment, astfel că au organizat o nuntă atipică. Ei și-au unit destinele după o relație de doi ani, iar ceremonia a avut loc departe de România, în Grecia, pe o barcă, alături fiindu-le și băiețelul Victoriei, Carol.

Citește și: 5 lucruri surprinzătoare din filmul Leave the World Behind

Vlad Zamfirescu și Diana Roman

Vlad Zamfirescu, fiul actorului Florin Zamfirescu, și Diana Roman și-au jurat anul acesta iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au cununat civil în luna mai, iar ulterior au îmbrăcat rochia de mireasă și costumul de ginerică, pentru a spune marele ”Da” și în fața altarului. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 9 septembrie, iar locul ales pentru petrecere a fost terasa Teatrului Național.

Iată care sunt cele mai celebre nunți ale anului 2023
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică[Sursa foto: Instagram]

Maria Constantin și Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit pe data de 5 august 2023, iar nunta a avut loc într-un local exclusivist din Bolintin Vale. Marele eveniment a avut o tematică atipică pentru o nuntă, deoarece toți invitații au fost îmbrăcați în alb. Cei mai cunoscuți artiști de la noi au luat parte la eveniment și au întreținut atmosfera, așa că învitații s-au distrat pe cinste. 

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu 

Cristina Spătar și-a găsit fericirea în brațele milionarului Vicențiu Mocanu, astfel că cei doi și-au jurat iubire veșnică anul acesta. Lucrurile au evoluat destul de repede între cei doi, astfel că bărbatul a cerut-o în căsătorie în Dubai, în decembrie 2022 s-au cununat civil, iar acum, în iunie, au făcut cununia religioasă la Vâlcea. La fericitul eveniment au participat mai multe persoane publice de la noi din țară.