• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Cele mai populare destinații de vacanță în 2024

Cele mai populare destinații de vacanță în 2024
Cancun, una dintre cele mai apreciate destinații din 2024 [Sursa foto: PixaBay]
Nu știi unde să își petreci concediul în 2024? Iată o listă cu unele dintre cele mai populare destinații pentru o vacanță de vis.

Chiar dacă mai sunt câteva luni până la vară, românii se gândesc deja la vacanțe de vis, în destinații însorite, astfel că încep să caute cele mai frumoase locuri pentru următoarea călătorie. În cazul în care nu știți care este cea mai potrivită variantă pentru voi, v-am pregătit o listă cu cele mai populare destinații de vacanță din 2024. Iată care sunt locurile pe care le puteți vizita în următoarele luni.

Citește și: Destinații pentru Ziua Îndrăgostiților în 2024: Cele mai romantice locuri din România

Lista celor mai populare destinații de vacanță pentru 2024

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Orașul Dubai este o destinație spectaculoasă pentru orice vacanță, deoarece turiștii vor fi cuceriți de experiențele inedite și multitudinea de atracții turistice  pe care le pot vizita. Burj Khalifa este cea mai înaltă clădire din lume, dar și cel mai celebru loc din Dubai în rândul vizitatorilor. Pe lângă această clădire impresionantă, mai există și alte atracții pe care merită să le vizitați, cum ar fi: Cartierul istoric Al-Fahidi, Grădina Miracolului, Opera din Dubai, Hatta, Muzeul Viitorului sau Parcul Wild Wadi.

Lista celor mai apreciate destinații de vacanță în 2024
Dubai, Emiratele Arabe Unite[Sursa foto: PixaBay]

Bali, Indonezia

Bali este o insulă exotică, ce a reușit să cucerească de-a lungul timpului orice turist datorită peisajelor luxuriante, plajelor cu ape limpezi și nisip fin, satelor pitorești și oamenilor extrem de primitori. Acest loc va garanta o vacanță de vis oricărui pasionat de călătorit, astfel că va ajunge în topul preferințelor în anul 2024. Cei care ajung în Bali trebuie să viziteze multitudinea de atracții turistice, cum ar fi: Plaja Kuta, Templul Tanah Lot, Seminyak, Templul Uluwatu, Pădurea Maimuțelor din Ubud și Terasele de orez Tegallalang

Unde să mergi în vacanță în 2024
Bali, Indonezia[Sursa foto: PixaBay]

Cancun, Mexic

Cancun este o destinație turistică vibrantă, situată pe coasta estică a Mexicului, iar în ultimii ani a prins tot mai multă popularitate în rândul turiștilor. Plajele cu nisip fin, apele turcoaz, viața de noapte, restaurantele delicioase și varietatea de activități recreative sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să îi dați o șansă acestui loc. Printre cele mai apreciate atracții turistice se află: Chichen Itza, Piramida Kukulkan,Templul Guvernatorului, Observatorul El Caracol și Cenotele Sacre.

Citește și: Top cele mai frumoase 5 orașe din Italia în care să mergi într-un city break

Coasta de Azur, Franța

Coasta de Azur din sudul Franței este una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa, ce reușește să strângă un număr impresionant de vizitatori an de an. Cannes, Saint-Tropez și Nisa sunt doar câteva din orașele de pe coastă care reușesc să cucerească orice turist.

În plus, regiunea oferă o gamă largă de activități, cum ar fi navigație, golf și degustarea vinurilor. Pe Coasta de Azur sunt organizate o mulțime de festivaluri pe tot parcursul anului, printre acestea amintim: Festivalul de la Cannes, Festivalul international de circ de la Monte Carlo, Carnavalul de la Nisa, Formula 1 de la Monaco, Festivalul de Jazz din Nisa.

Destinații pentru o vacanță de vis în 2024
Coasta de Azur, Franța[Sursa foto: PixaBay]

Maldive

Insulele Maldive au devenit în ultimii ani un adevărat paradis pentru turiști, astfel că și în 2024 vor fi în topul preferințelor. Atunci când te gândești la Maldive, îți vin în minte plajele întinse cu nisip alb, palmierii, recifele de corali și apa turcoaz ireal de limpede, ce conturează cadrul ideal pentru o vacanță de vis. Cei care decid să își petreacă vacanța în Maldive nu trebuie să rateze atracții, precum: Orașul Malé, Insula Milaidhoo, Insula Alimatha, Insula Hulhumale, Insula Maafushivaru și Medhu Ziyaaraiy.

Cele mai frumoase destinații pentru o vacanță la plajă în 2024
Maldive[Sursa foto: PixaBay]

Insulele Canare, Spania

Insulele Canare sunt un grup de insule situate în Oceanul Atlantic, care reușesc de fiecare dată să cucerească turiștii. Verile sunt călduroase aici și iernile blânde, astfel că sunt o destinație potrivită pentru orice perioadă a anului. Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma sau La Gomera sunt doar câteva dintre locurile pe care le puteți vizita atunci când ajungeți în Insulele Canare.

Citește și: Cele mai frumoase destinații de iarnă din România

Cele mai frumoase destinații pentru 2024
Insulele Canare, Spania[Sursa foto: Pexels.com]

Londra, Regatul Unit

Londra este unul dintre cele mai celebre orașe din lume, cu o istorie bogată și o mulțime de atracții turistice, fiind atât de popular și datorită familiei regale britanice. Turiștii sunt fermecați de arhitectura locului, precum și de atracțiile turistice din acest oraș, care ar trebui văzute măcar o data în viață: London Eye, Warner Bros. Studio Tour Londra, Madame Tussauds Londra, Westminster Abbey, London Dungeon, Grădinile Kew, Big Ben, Palatul Buckingham, Muzeul Victoria și Albert British Museum, Catedrala St. Paul, Turnul Londrei și Palatul Hampton Court.

Lista celor mai populare destinații în 2024
Londra, Regatul Unit[Sursa foto: PixaBay]