• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Chuck Norris împlinește în curând 84 de ani. Cum arată acum actorul? El s-a pozat într-un tricou special în memoria lui Chris Kyle, celebrul lunetist american

Cum arată Chuck Norris la 84 de ani?
Chuck Norris împlinește 84 de ani [Sursa foto: Instagram]
Chuck Norris este actor, expert în arte marţiale şi scriitor, iar pe 10 martie împlinește frumoasa vârstă de 84 de ani. Iată cum arată acum.

Chuck Norris este unul dintre cei mai celebri actori și experți în artele marțiale, iar pe data de 10 martie va împlini frumoasa vârstă de 84 de ani. Celebrul actor a jucat în filme celebre, care s-au bucurat de aprecierea publicului, astfel că acum are mii de fani în întreaga lume care sunt curioși să afle cum arată după mulți ani în care nu a mai apărut pe micile ecrane. Chuck Norris a postat recent o fotografie pe Instagram în semn de omagiu pentru lunetistul american, Chris Kyle, care a murit în urmă cu 11 ani.

Iată mesajul transmis de celebrul actor.

Citește și: Liam Gallagher a insultat Rock and Roll Hall of Fame după nominalizarea Oasis

Chuck Norris împlinește în curând 84 de ani
Vezi aici imaginile cu Chuck Norris la vârsta de 84 de ani[Sursa foto: Instagram]

Cum arată Chuck Norris la 84 de ani?

Chuck Norris a cunoscut faima în industria cinematografică după 1972, când Bruce Lee a vrut să filmeze alături de el o scenă pentru filmul „Revenirea dragonului”. Ambii erau experți în artele marțiale, astfel că scena în care se confruntau a avut un mare succes în rândul publicului și a reprezentat rampa de lansare pentru cariera actorului.

Ulterior, la 5 ani distanță, Chuck Norris primea primul său rol principal în ”Breaker! Breaker”, căruia i-au urmat filmele “Good Guys Wear Black” şi “Forced Vengeance”.

Unul dintre cele mai celebre și mai apreciate filme ale lui Chuck Norris a fost ”Missing in Action” din 1984, care a fost bine primit de public, iar continuarea sa a venit un an mai târziu. Actorul a devenit expert în artele marțiale după ce a fost înrolat în Forțele Aeriane ale SUA și a început să studieze Tang Soo Do.

Ulterior, acesta a renunțat la cariera militară în 1962 și a devenit instructor de autoapărare. În 2000 a fost inclus în World Karate Union Hall of Fame, iar în 2017 a devenit cetățean de onoare al Texasului.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Drake, după ce a apărut în ipostaze indecente într-un videoclip. Filmarea a devenit virală în toată lumea

Imagini cu actorul Chuck Norris la vârsta de 84 de ani
Chuck Norris [Sursa foto: Instagram]

Omagiul adus de Chuck Norris celebrului lunetist Chris Kyle

Pe data de 2 februarie, Chuck Norris i-a adus un omagiu lui Chris Kyle, lunetistul american care a fost ucis într-un poligon de arme din Texas, în urmă cu 11 ani. După cum a relatat FOX 10, „Kyle a fost un US Navy SEAL din 1999 până în 2009. Este considerat cel mai mortal lunetist din istoria militară a SUA și a avut peste 160 de ucideri confirmate în timpul celor patru turnee ale sale în Irak.

În timpul carierei sale, veteranul militar decorat a fost împușcat de două ori, a supraviețuit mai multor accidente de elicopter și a fost implicat în șase atacuri cu IED”.

În mod tragic, Kyle a fost ucis nu pe un câmp de luptă străin, ci pe un poligon de antrenament din SUA. Lunetistul, în vârstă de 38 de ani, a fost împușcat mortal împreună cu un prieten, Chad Littlefield, într-un poligon de arme din nordul Texasului. Eddie Ray Routh a fost ulterior condamnat la închisoare pe viață fără eliberare condiționată, pentru uciderea lui Kyle. Membrii familiei au spus că acesta suferea de tulburare de stres post-traumatic din cauza serviciului prestat în Irak și Haiti.

„Acum 11 ani am pierdut un erou american extraordinar, Chris Kyle, cunoscut și sub numele de Lunetistul american. Chris a servit această țară cu onoare și curaj. Aș vrea să îi aducem cu toții omagiile și recunoștința noastră lui Chris și tuturor bărbaților și femeilor care și-au dat viața pentru libertatea noastră. Să nu uităm niciodată sacrificiul lor. Dumnezeu să îi binecuvânteze”, a fost mesajul postat de Chuck Norris pe Instagram, alături de o fotografie în care purta un tricou special în memoria lui Kyle.

Omagiul adus de Chuck Norris celebrului lunetist Chris Kyle
Chuck Norris a purtat un tricou special în memoria lui Chris Kyle [Sursa foto: Instagram]

Taya, soția lui Chris Kyle, a explicat adesea că lui Chad și soțului ei le plăcea să petreacă timp cu veteranii ca o modalitate de a-i ajuta să revină la viața civilă. „11 ani de când Chris și Chad au fost uciși cu sânge rece. Nu sunt un expert medical, dar, din câte îmi amintesc, în procesul de crimă, psihiatrii atât de la acuzare, cât și de la apărare au mărturisit că criminalul nu a avut nicio traumă în viața sa, nici în armată sau în afara acesteia. După cum îmi amintesc, a mers la Taco Bell după crime, apoi să-și scoată câinele și capul din stat. A răspuns chiar la telefonul lui Chad în camioneta lui Chris, cu care a plecat.

Nu are nici un sens, nici o explicație. Unde era Dumnezeu? Dumnezeu promite liberul arbitru tuturor oamenilor și El își ține promisiunile. Chiar și oamenii care aleg să facă rău cu voința lor liberă au de ales. Unde era Dumnezeu? El a fost cu noi. El a fost cu tine. Era cu Chris și Chad. Era cu toți oamenii cu inima zdrobită din lume.”, a fost mesajul transmis vineri, 2 februarie 2024, de soția lui Chris Kyle pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Taya Kyle (@tayakyle)