• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Cine a strălucit pe covorul roșu la Golden Globes 2024. Cea mai îndrăzneața ținuta de la marele eveniment

Cine a strălucit pe covorul roșu la Golden Globes 2024
Iată ce ținute au ales vedetele pentru Golden Globes 2024 [Sursa foto: Instagram/ Hepta]
Vedetele au făcut furori pe covorul roșu de la Golden Globes 2024. Marea gală a avut loc pe data de 7 ianuarie și a premiat excelența în film și televiziune.

Duminica aceasta, vedetele au strălucit pe covorul roșu de la Golden Globes 2024, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului. Actorii din cele mai cunoscute producții s-au întrecut în ținute care de care mai îndrăznețe, care au făcut deliciul telespectatorilor. Ceremonia a fost găzduită la Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, Los Angeles, și prezentată de Jo Koy. Iată care sunt vedetele care au ieșit în evidență cu cele mai spectaculoase ținute la Golden Globes 2024.

Citește și: Lista câștigătorilor de la Golden Globes 2024

Cele mai impresionante ținute ale vedetelor de la Golden Globes 2024

Margot Robbie

Margot Robbie, protagonista din filmul ” Barbie ” a făcut furori pe covorul roșu de la Golden Globes 2024 cu o rochie modelată după cea de pe păpușa Superstar Barbie Signature 1997. Deși filmul a avut multe nominalizări, actrița nu a primit premiul pentru „Cea mai bună actriță în rol principal într-un film – Musical sau Comedie”.

Vedetele au făcut furori pe covorul roșu de la Golden Globes 2024
Margot Robbie [Sursa foto: Instagram]

Taylor Swift

Taylor Swift a fost și ea prezentă la ceremonia Golden Globes 2024, iar pe covorul roșu și-a făcut apariția cu o rochie verde strălucitoare, care i-a pus în evidență perfect silueta de invidiat. Cântăreața a fost nominalizată la categoria realizări cinematografice și de box office.

Iată ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu de la Golden Globes 2024
Taylor Swift[Sursa foto: Instagram]

Selena Gomez

Selena Gomez a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță într-o serie de televiziune – Musical sau Comedie”, însă de data aceasta premiul a mers la Ayo Edebiri din ”The Bear”.

Vedeta și-a făcut apariția la marele eveniment într-o rochie roșie asimetrică, care i-a pus formele în valoare.

Ținutele de pe covorul roșu de la Golden Globes 2023
Selena Gomez[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Când se lansează Bridgerton, sezonul 3? Noutăți în premieră din partea producătorilor serialului

Heidi Klum

Heidi Klum și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Golden Globes 2024 la brațul soțului ei, Tom Kaulitz. Cei doi au fost de nedespărțit în timpul evenimentului și au surprins pe toată lumea cu zâmbetele lor și buna dispoziție.

Modelul a purtat o rochie roșie, cu trenă și o crăpătură pe picior, care i-a pus în valoare silueta.

Vedetele cu cele mai bune ținute de la Golden Globes 2024
Heidi Klum[Sursa foto: Instagram]

Natalie Portman

Natalie Portman a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol principal – Musical sau Comedie” datorită rolului pe care l-a interpretat în ”May December”, însă de data aceasta premiul a mers la Emma Stone, pentru ”Poor Things”. Vedeta a strălucit pe covorul roșu, deoarece a optat pentru o rochie cu paiete și flori colorate.

Ce ținute au ales vedetele pentru Golden Globes 2024?
Natalie Portman[Sursa foto: Instagram]

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez radia de fericire pe covorul roșu de la Golden Globes 2024, unde a fost însoțită de Ben Affleck. Vedeta a ales o rochie roz, mulată, cu mâneci pline de rozete și volane.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Emma Stone

Emma Stone a primit premiul pentru „Cea mai bună actriță într-un rol principal – Musical sau Comedie”, datorită rolului pe care l-a interpretat în ”Poor Thing”. Celebra actriță a strălucit pe covorul roșu de la Golden Globes 2024 cu o ținută transparentă și îndrăzneață, cu broderii florale.

Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor de la Golden Globes 2024
Emma Stone[Sursa foto: Instagram]

Lily Gladstone

Lily Gladstone a făcut echipă cu Leonardo DiCaprio în filmul ”Killers of the Flower Moon”, iar pentru interpretarea de excepție, actrița a plecat acasă cu premiul pentru „Cea mai bună actriță în rol principal- Dramă”. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie albă, care a ieșit din anonimat datorită pelerinei cu volane negre cu care a asortat-o.

Vedetele care au avut cele mai spectaculoase ținute de la Golden Globes 2024
Lily Gladstone[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cele mai impresionante filme psihologice de pe Netflix care te vor ajuta să înțelegi cum funcționează mintea umană

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a purtat o rochie mov la ceremonia de decernare a premiilor Golden Globes 2024, care s-a potrivit perfect, având în vedere că vedeta este unul dintre producătorii versiunii muzicale din 2023 a producției ”The Color Purple”.

Cele mai impresionante ținute de la Golden Globes 2024
Oprah Winfrey[Sursa foto: Instagram]

Elizabeth Debicki

Elizabeth Debicki a făcut furori anul acesta în rolul prințesei Diana din serialul fenomen de la Netflix ”The Crown”. Actrița a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță într-o serie televizată limitată”, însă premiul a mers la actrița Ali Wong. Cu toate acestea, Elizabeth și-a făcut apariția într-o rochie strălucitoare, extrem de elegantă, care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Ținutele care au făcut furori la Golden Globes 2024
Elizabeth Debicki[Sursa foto: Instagram]