- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Cine este celebra actriță care i-a spart casa lui Amza Pellea: "Idila s-a terminat ca o vâlvătaie care se stinge repede"
Amza Pellea, legenda filmului și umorului românesc, a scris istorie cu rolurile sale memorabile, dar și cu viața de poveste pe care a trăit-o. Renumitul actor a fost un familist convins, dar una dintre colegele sale de breaslă l-a făcut să calce strâmb soției. Maestrul și Ioana Pavelescu au trăit pe ascuns o poveste de iubire pe platoul peliculei "Osânda' care a fost regizată de Sergiu Nicolaescu. În ciuda faptului că Amza Pellea era căsătorit cu Domnica Policrat, frumusețea și carisma colegei sale au aprins pasiunea în celebrul actor.
În 1982, Amza Pellea face o mărturisire actorului Candid Stoica iar acesta o menționează scris: "Nimerişi la punctu’ slab. La «Osânda» avusei de la cel de sus o osândă. Om în toată firea, îmi pierdui capul şi mă-ndrăgostii de partenera mea din film şi, ca să nu mai fac contabilitate dublă, vorba lui Nea Iancu, plecai de acasă, că fata de care mă-ndrăgostii era, măi băiete, ceva ce nu se există decât în filme, ca să glumim.
Cine a fost Ioana Pavelescu
Ioana Pavelescu s-a limitat să spună că: „Sergiu Nicolaescu era într-o efervescenţă de inspiraţie, Amza Pellea domina tot în jurul lui cu o graţie şi bărbăţie cum numai la marile personalităţi poţi vedea, Gheorghe Dinică era fermecător, Sandu David cu o modestie de mare artist lumina cu poezie fiecare cadru, iar Tiberiu Olah a compus o muzică de invidiat chiar şi de cei mai importanţi compozitori ai cinematografiei universale“.
Ioana Pavelescu devenea cunoscută în 1976, odată cu "Osânda", de Sergiu Nicolaescu- în acel portret tulburător al Ruxandrei, iubita pe cât de tânără, pe atât de puternică, a eroului tragic Manlache Preda, scrie cinemagia.
Amza Pellea- de la meseria tehnică, la tehnica meseriei
Amza Pellea a văzut lumina zilei la 7 aprilie 1931, la Băilești Dolj. A urmat școala în localitatea natală, azi oraș, în câmpia Doljului, pe calea ferată spre Calafat, nu departe de Craiova. A urmat apoi liceul la Colegiul Carol din Craiova, apoi trecând „la meserie”, urmând o școală tehnică medie de rețele electrice. A auzit că se făceau admiteri la Teatru și a mers în ultima zi, așa ca să încerce. A fost admis și viața a luat alt curs. A fost absolventul Promoției de Aur a Teatrului și Filmului Românesc.