• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Cine este Massimiliano di Lodovico, bărbatul cu care actrița și modelul de origine română, Catrinel Menghia, va avea cel de-al doilea copil

Cine este Massimiliano di Lodovico, bărbatul cu care actrița și modelul de origine română, Catrinel Menghia, va avea cel de-al doilea copil
Cine este Massimiliano di Lodovico? [Sursa foto: Instagram]
Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano di Lodovico, vor deveni părinți pentru a doua oară. Iată cine este și cu ce ocupă iubitul italian al vedetei.

Catrinel Menghia se poate declara o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, după ce și-a construit o carieră de succes peste hotare, fiind unul dintre cele mai apreciate modele de la noi. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Massimiliano di Lodovico, un producător italian, care a cucerit-o în urma divorțului dureros prin care a trecut cu ani în urmă. Cei doi au împreună o fetiță superbă, iar recent Catrinel Menghia a dezvăluit într-un mod inedit că va deveni mamă pentru a doua oară.

Iată cine este și cu ce se ocupă Massimiliano di Lodovico.

Citește și: Billboard Music Awards 2023: Bebe Rexha și Mariah Carey în topul celor mai discutate ținute de pe covorul roșu

Cine este Massimiliano di Lodovico, bărbatul cu care actrița și modelul de origine română, Catrinel Menghia, va avea cel de-al doilea copil
Cine este iubitul italian al lui Catrinel Menghia?[Sursa foto: Instagram]

Cine este Massimiliano di Lodovico, iubitul italian al actriței și modelului Catrinel Menghia?

Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano di Lodovico, formează un cuplu de 12 ani, au împreună o fetiță superbă, pe Caroline Léon Di Lodovico, în vârstă de 4 ani, iar în curând vor deveni părinți pentru a doua oară.

Chiar dacă formează un cuplu de mulți ani, cei doi nu se gândesc încă la nuntă și se bucură de familia frumoasă pe care o construiesc împreună.

Massimiliano di Lodovico este producător de film și timp de un an a încercat să o cucerească pe frumoasa actriță. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar ulterior el a început să o urmărească și să îi trimită flori, astfel că aceștia au fost mai întâi prieteni, iar ulterior au rămas împreună.

După șase ani de relație, Catrinel Menghia și iubitul ei italian au devenit părinți pentru prima dată, iar acum se pregătesc pentru a întâmpina cel de-al doilea copil. 

Cine este Massimiliano di Lodovico, bărbatul cu care actrița și modelul de origine română, Catrinel Menghia, va avea cel de-al doilea copil
Catrinel Menghia și Massimiliano di Lodovico [Sursa foto: Instagram]

„Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r.

– urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla.  După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala.”, a povestit cu ceva timp în urmă Catrinel Menghia, într-un interviu pentru Adevărul.

Citește și: Câți bani face Mariah Carey din lansarea celebrei piese ”All I Want for Christmas is You”?

Catrinel Menghia a trecut printr-un divorț dureros

Îniante de frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Massimiliano di Lodovico, Catrinel Menghia a fost căsătorită cu un alt bărbat. Vedeta s-a căsătorit cu prima ei dragoste la vârsta de 18 ani și chiar dacă a sperat să rămână împreună, relația celor doi s-a destrămat după 7 ani de căsnicie. Frumoasa actriță a descoperit că iubitul ei o înșela, așa că a luat imediat decizia de a porni pe drumuri separate și au divorțat. 

Cine este Massimiliano di Lodovico, bărbatul cu care actrița și modelul de origine română, Catrinel Menghia, va avea cel de-al doilea copil
Catrinel Menghia va deveni mamă pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

„După divorţ, am intrat într-un con de umbră, de supărare pe mine însămi, pentru ce s-a întâmplat, pentru că pur şi simplu mă învinovăţeam că am ajuns acolo, cu toate că nu era vina mea. Am avut o perioadă de şase-şapte luni în care efectiv nu am făcut nimic. Nu mai voiam să lucrez ca model, nu voiam nimic. Îmi doream doar să stau în casă toată ziua să mă uit pe pereţi”, a explicat ea, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Cine este și cu ce afacere bănoasă se ocupă Cătălin Dobrescu, încă soțul Oanei Radu. Cântăreața confirmă despărțirea de bărbat

Catrinel Menghia va deveni mamă pentru a doua oară

Catrinel Menghia va deveni mamă pentru a doua oară, la vârsta de 38 de ani. Actrița a anunțat pe Instagram că este însărcinată după ce a postat o fotografie de pe coperta revistei Donna Moderna, în care i se poate observa burtica de gravidă. Ulterior, vedeta a postat mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare, în care se poate vedea că este însărcinată și care au făcut furori în rândul fanilor. Într-unul dintre cele mai emoționante videoclipuri, fiica lui Catrinel și a lui Massimiliano di Lodovico sărută burtica vedetei, iar în alt videoclip o putem vedea pe cățelușa lor care verifică dacă totul este ok cu sarcina.  

„Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră. E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama”, a spus Catrinel Menghia la Antena Stars, după ce a născut primul copil.