• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Cine este și cu ce afacere bănoasă se ocupă Cătălin Dobrescu, încă soțul Oanei Radu. Cântăreața confirmă despărțirea de bărbat

Cine este și cu ce afacere bănoasă se ocupă Cătălin Dobrescu, încă soțul Oanei Radu. Cântăreața confirmă despărțirea de bărbat
Cine este și cu ce afacere bănoasă se ocupă Cătălin Dobrescu? [Sursa foto: Instagram]
Cine este și din ce face mulți bani Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu? Cei doi au început relația ca prieteni, ulterior au devenit soț și soție, iar recent au anunțat despărțirea.

Oana Radu și șoțul ei, Cătălin Dobrescu, au împlinit anul acesta trei ani de căsătorie, însă când toată lumea se aștepta mai puțin, cei doi au dat primele semne că nu mai formează un cuplu, iar recent au confirmat despărțirea. Îndrăgita cântăreață a anunțat pe contul de Instagram că ea și soțul ei s-au despărțit, iar în prezent nu trec prin cea mai bună perioadă din viața lor. Chiar dacă Oana Radu nu a dezvăluit momentan care este motivul separării, aceasta a promis că își va ține fanii la curent cu toate detaliile odată ce va fi pregătită.

Iată cine este Cătălin Dobrescu, dar și care este afacerea care îi aduce mulți bani în cont. 

Citește și: ”Am hotărât să o luăm pe drumuri separate” Gestul făcut de Cătălin Dobrescu, după ce Oana Radu a confirmat despărțirea

Cine este și cu ce afacere bănoasă se ocupă Cătălin Dobrescu, încă soțul Oanei Radu. Cântăreața confirmă despărțirea de bărbat
Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu[Sursa foto: Instagram]

Cine este și cu ce se ocupă Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu?

Soțul Oanei Radu este antrenor de fitness și câștigă sume mari din planificarea antrenamentelor pentru diferiți clienți care îi solicită ajutorul.

După mai mulți ani în care s-a confruntat cu kilogramele în plus, chiar și Oana Radu a apelat la ajutorul lui Cătălin Dobrescu, astfel că în felul acesta cei doi s-au cunoscut și au început să petreacă tot mai mult timp împreună. Așadar, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au fost mai întâi prieteni datorită timpului petrecut împreună în sala de fitness, iar ulterior au devenit soț și soție în anul 2020. 

„La trei zile după înmormântare (n.r.

a fostului iubit) i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb și să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere.

Fuzionăm foarte bine. Mă susține foarte mult și eu pe el.

Mă rugam și spuneam ‘Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!’ E prima oară în viața mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trăiesc prezentul”, spunea Oana Radu, în anul 2020, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: "Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce". Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de către artistă printr-o postare

Cine este și cu ce afacere bănoasă se ocupă Cătălin Dobrescu, încă soțul Oanei Radu. Cântăreața confirmă despărțirea de bărbat
c[Sursa foto: Instagram]

Ce spunea Oana Radu despre Cătălin Dobrescu în urmă cu ceva timp?

Deși Oana Radu și Cătălin Dobrescu au împlinit vara aceasta trei ani de căsnicie, iar în trecut spuneau că își doresc copii, relația lor a ajuns la final, așa că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Cătălin Dobrescu era pe lângă antrenorul vedetei și managerul ei, însă acum acest lucru nu mai apare în descrierea de pe Instagram a vedetei. În trecut, Oana Radu avea numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei și spunea că el este cel care o susține și îi amintește de fiecare dată cât este de puternică. 

„Când nu mai pot e soțul meu lângă mine care, practic, mă obligă să mai pot. El vine și îmi spune: „Gata cu prostiile, ești puternică, ești cea mai tare” și după aia îmi revin imediat.(...) El e mai puternic decât mine și îmi dă așa o forță”,   spunea Oana Radu, pentru   Spynews.ro.

Citește și: ”M-am hotărât să dau masca jos, să las garda jos și să recunosc” Oana Radu și Cătălin Dobrescu, din nou împreună. Cum s-au fotografiat cei doi, după ce s-au împăcat

Cine este și cu ce afacere bănoasă se ocupă Cătălin Dobrescu, încă soțul Oanei Radu. Cântăreața confirmă despărțirea de bărbat
Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu

Fanii Oanei Radu au observat imediat că ceva s-a întâmplat între ea și Cătălin Dobrescu, deoarece vedeta a șters toate pozele în care apărea alături de soțul ei și a renunțat la verighetă. La scurt timp, celebra cântăreață a confirmat despărțirea, explicând că momentan nu se simte pregătită să ofere mai multe detalii despre motivele care au dus la separare. 

  „Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori.

Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu, pe pagina personală de Instagram.

După postarea acestui mesaj, Cătălin Dobrescu a șters videoclipurile de pe TikTok în care îi declara dragostea soției sale, dar și alte postări de pe celelalte conturi, în care apăreau împreună. Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare și se pare că antrenorul de fitness se concentrează în această perioadă pe carieră, deoarece postează conținut ce are legătură doar cu activitatea sa din sala de sport.