• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Cine este și cu ce se ocupă Monica Odagiu? În trecut s-a spus că actrița a format un cuplu cu Dan Bittman: „Am zis că nu e o idee bună”

Cine este și cu ce se ocupă Monica  Odagiu? În trecut s-a spus că actrița a format un cuplu cu Dan Bittman: „Am zis că nu e o idee bună”
Monica Odagiu a format un cuplu cu Dan Bittman [Sursa foto: Instagram]
Chiar dacă îi despart 33 de ani, Monica Odagiu și Dan Bittman au format un cuplu în trecut. Iată ce au declarat cei doi despre presupusa poveste de iubire.

Monica Odagiu, sora Anei Odagiu, este cunoscută publicului pentru rolul din filmul de comedie „Teambuilding”, iar recent a ajuns în atenția tuturor în urma accidentului mortal din Capitală. În prezent, tânăra, în vârstă de 26 de ani, este actriță și cântăreață la Teatrul de Comedie, însă ceea ce a făcut-o cu adevărat celebră este povestea de iubire pe care a avut-o cu Dan Bittman. În trecut, au existat o serie de zvonuri cum că cei doi ar forma un cuplu, dar deși lucrau împreună, acestea nu au fost confirmate.

Iată cine este Monica Odagiu și ce se știe despre relația cu celebrul cântăreț. 

Citește și: Imagini sfâșietoare cu Monica Odagiu de la secția de Politie. Actrița s-a întâlnit cu familia tânărului accidentat mortal: "Vă rog să mă iertați, nu am vrut!"

Cine este și cu ce se ocupă Monica  Odagiu? În trecut s-a spus că actrița a format un cuplu cu Dan Bittman: „Am zis că nu e o idee bună”
Cine este Monica Odagiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Conrad Mericoffer, iubitul surorii Monicăi Odagiu, primele declarații despre accidentul mortal în care a fost implicată actrița

Cine este Monica Odagiu? 

Monica Odagiu este o personaă destul de discretă în showbizul românesc și preferă ca viața ei personală să stea departe de ochii curioșilor. Fiica chitaristului Gelu Odagiu și-a descoperit pasiune pentru muzică la o vârstă fragedă, astfel că la șapte ani a susținut primul ei concert de pian, în Franța. Tânăra a studiat 12 ani la acest instrument, a luat cursuri de chitară, iar ulterior și-a descoperit pasiune pentru actorie.

Între 2011 și 2012, Monica a făcut parte din distribuția serialului „Pariu cu viața”, iar ulterior a urcat pe scena de la „Vocea României”, câștigând un loc în echipa lui Marius Moga. Talentata actriță a făcut echipă cu sora ei, Ana Odagiu la show-ul „Te cunosct de undeva”.

Cine este și cu ce se ocupă Monica  Odagiu? În trecut s-a spus că actrița a format un cuplu cu Dan Bittman: „Am zis că nu e o idee bună”
Monica Odagiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: "Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe" Prima reacție a Monicăi Odagiu pe Instagram după ce a fost implicată în accidentul mortal în care un tânăr de 33 de ani și-a pierdut viața

Monica Odagiu, despre relația amoroasă cu Dan Bittman

În trecut, Monica Odagiu a avut șansa să colaboreze cu Dan Bittman pentru videoclipul piesei „Stau cu picioarele în apă rece”, moment în care cei doi s-au cunoscut pentru prima dată și au apărut zvonuri cum că ar forma un cuplu. 

„Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea.

N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, a fost declarația lui Dan Bitmann, potrivit playtech.ro.  

Cei doi artiști nu au confirmat niciodată zvonurile cum că ar fi forma un cuplu, iar ulterior acestea au încetat. Totuși, se pare că Monica Odagiu și celebrul cântăreț s-ar fi despărțit din cauza diferenței de vârstă dintre ei, de 33 de ani. 

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu în emisiunea Acces Direct.

Citește și: “Lipsa de bun simț. Fac poze pe ascuns”. Tudor Chirilă a răbufnit după ce o poză cu el a apărut pe rețelele sociale. Artistul a fost fotografiat în metrou de către un fan

Monica Odagiu, prima reacție după accidentul mortal din Capitală

Monica Odagiu se afla la volanul mașinii sale în timp ce barbatul, în vârstă de 35 de ani, a vrut să traverseze într-un loc nepermis, lovindu-l în plin. Barbatul nu a mai putut fi salvat prin manevre de resuscitare, iar actrița a fost testata cu etilotestul inclusiv pentru consumul de substanțe interzise, rezultatele fiind 0. Accidentul s-a produs în ziua de 9 aprilie, iar alături de Monica au fost sora ei, Ana Odagiu și iubitul acesteia, actorul Conrad Mericoffer. 

Cine este și cu ce se ocupă Monica Odagiu? În trecut s-a spus că actrița a format un cuplu cu Dan Bittman: „Am zis că nu e o idee bună”
Monica Odagiu, prima reacție după accidentul mortal[Sursa foto: Instagram]

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare”, este mesajul trasmis de Monica Odagiu pe de Instagram.