• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Cine sunt concurenții-vedetă care participă la "Insula de 1 milion". Carina Murariu a dat moda pe jungla dominicană

Cine sunt concurenții-vedetă care participă la
Carina Murariu și Jaguaru intră în competiția ”Insula de 1 milion” [Sursa foto: Instagram]
"Insula de 1 milion", cel mai amplu experiment social televizat, are premiera pe 16 martie 2024. Iată cine sunt concurenții-vedetă care vor participa.

Fii pregătit pentru o aventură fără precedent! ”Insula de 1 milion”, cel mai așteptat adventure reality al momentului, va avea premiera sâmbătă, pe 16 martie, de la ora 21:00. Super show-ul de la Kanal D va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:00 și lunea de la ora 20:00. Cel mai amplu experiment social televizat promite un spectacol total al naturii umane, într-un roller coaster impresionant de emoţie, competiţie și dinamică socială.

Cei 50 de concurenți cu vârste și profesii diferite vor lupta pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România, mai exact 1.000.000 de lei. Printre aceștia se află și patru concurenți vedetă care vor asigura un show captivant, plin de emoții și suspans. Iată care sunt aceștia.

Citește și: "Vin dintr-un mediu cu probleme!" Viața Elenei Vâja de la "Insula de 1 milion" bate orice film

Carina Murariu, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” a dat moda pe jungla dominicană

Carina Murariu a ajuns în atenția publicului după ce a participat la cel de-al optulea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, însă acum a dat moda pe jungla dominicană și este pregătită să lupte pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România, la ”Insula de 1 milion”. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, originară din Timișoara, este jurist și se pregătește intens pentru o carieră în învățământ, ca profesor de educație socială.

Iată concurenții-vedetă de la ”Insula de 1 milion”
Carina Murariu, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” se află printre temerarii de la ”Insula de 1 milion”[Sursa foto: Facebook]

Concurenta de la ”Insula de 1 milion” a spus „da!” noii provocări de la Kanal D pentru a demonstra lumii cine este cu adevărat. Ambițioasă din fire, aceasta este pregătită să lupte pentru visul ei, acela de a deschide o sală de fitness, un restaurant sau o gelaterie.

Citește și: Adevărul despre divorțul Jaguarului de la "Insula de 1 milion". Când rănile s-au închis, a mărturisit motivul: "Mi-am dorit întotdeauna..."

Jaguaru de la “Exatlon” intră în cel mai așteptat adventure reality al momentului

Ionuț Sugacevschi, cunoscut drept Jaguaru, a fost printre finaliștii primului sezon ”Exatlon”, iar acum îi va lua prin surprindere pe telespectatori la cel mai așteptat adventure reality al momentului, ”Insula de 1 milion”. Cu experiența sa în kickboxing și spiritul său de învingător, Ionuț Sugacevshi este pregătit să facă față oricăror provocări din jungla dominicană.

Jaguaru are 33 de ani și este dezvoltător imobiliar în Brașov. De asemenea, acesta are și o firmă de rectrutări, prin care le oferă sprijin străinilor care vin în România și au nevoie de un loc de muncă.

Vedetele care se află printre concurenții de la ”Insula de 1 milion”
Jaguaru revine pe micul ecran la ”Insula de 1 milion” [Sursa foto: Instagram]

Concurentul de la ”Insula de 1 milion” nu a avut o viață tocmai ușoară, astfel că a fost nevoit să muncească de la vârsta de 16 ani. Momentele dificile prin care a trecut l-au făcut să se considere un învingător, astfel că este pregătit să lupte pentru visul său și de data aceasta. În plan personal, Ionuț Sugacevschi este divorțat, însă spune că familia ocupă un loc special în inima lui, având o relație foarte bună cu cele două surori ale sale.

Citește și: Cine este Ciprian Sandu de la ”Insula de 1 milion”? Drama care i-a marcat viața influencerului

Armin Nicoară participă la ”Insula de 1 milion” pentru comunitatea de diabetici din care face parte

Armin Nicoară se află și el pe lista concurenților celebri care au intrat în competiția ”Insula de 1 milion”. Cu o carieră strălucită în industria muzicală, Armin intră în cel mai amplu experiment social televizat motivat de dorința de a sprijini comunitatea de diabetici, el însuși suferind de această boală. În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, artistul este pregătit să își depășească limitele și să arate că poate rezista mult timp fără confortul de acasă.

”Insula de 1 milion” are premiera pe 16 martie 2024
Armin Nicoară luptă la ”Insula de 1 milion” în ciuda bolii de care suferă[Sursa foto: Instagram]

Viața lui Armin Nicoară nu a fost lipsită de greutăți, mai ales că tatăl său, Petrică Nicoară, s-a împotrivit inițial și nu i-a permis fiului său să urmeze o carieră în muzică. De asemenea, și eșecurile în dragoste i-au adus multă suferință, până când și-a găsit fericirea în brațele soției sale, Claudia Puican, o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere.

Citește și: Cine este Ana Maria Mavru de la ”Insula de 1 milion”? Tânăra are o poveste de viață impresionantă

Sindy, printre concurenții-vedetă de la ”Insula de 1 milion”

Sidonia Szasz, cunoscută publicului drept Sindy, se află printre cei 50 de concurenți de la ”Insula de 1 milion”. Tânăra este tehnician maseur de 9 ani și spune că îi place să simtă adrenalina competiției, astfel că nu a stat prea mult pe gânduri și s-a înscris la noul reality de aventură de la Kanal D. Sindy este hotărâtă să ajungă cât mai departe în competiție, dar și să lupte pentru visul ei, acela de a-și construi o pensiune.

Iată concurenții-vedetă care luptă la ”Insula de 1 milion”
Sindy a spus „da!” provocării ”Insula de 1 milion” [Sursa foto: Instagram]

Sindy spune că cel mai mare atu al ei este curajul, astfel că este pregătită să lupte cu toate condițiile extreme din Republica Dominicană. Aceasta a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții, însă de fiecare dată a reușit să treacă peste și să meargă mai departe cu ambiție și dorința de a avea o viață mai bună.