- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Corina Chiriac împlinește respectabila vârstă de 71 de ani, chiar astăzi, 26 octombrie, de Sfântul Dumitru.
Artista a dat startul petrecerii mai devreme și chiar a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare. Corina Chiriac le-a arătat fanilor din mediul virtual cum își serbează ziua de nașterea anul acesta, în casă.
„Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.
Artista și-a început ziua cu o știclă de șampanie care abia aștepta să fie desfăcută, dar și cu un buchet de flori în brațe.
Corina Chiriac s-a făcut recunoscută datorită șarmului și frumuseței sale răpitoare, dar și datorită vocii sale inconfundabile. Artista a făcut furori în Epoca de Aur cu melodiile „Strada Speranței”, „Inima ta”, „Mama, doar mama”.
Cu toate că a fost una dintre cele mai iubite femei ale vremii, Corina Chiriac s-a căsătorit o singură dată la vârsta de 43 de ani, însă mariajul a durat doar patru ani.
Artista nu are copii.
Cariera Corinei Chiriac
Corina Chiriac face parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl său fiind compozitor, în vreme ce mama sa a fost profesoară de pian. Tatăl său, Mircea Chiriac, a fost profesor la Conservatorul Ciprian Porumbescu din București, iar mama sa, Elisabeta, profesoară de pian în cadrul aceluiași Conservator.
Corina Chiriac a început să studieze pianul încă de la o vârstă fragedă alături de mama sa, însă s-a ajuns la concluzia că ar fi mai studioasă dacă ar apela la o profesoară străină.
Astfel, a început să studieze pian cu Rodica Suțu, una dintre ultimele descendente ale familiei domnitoare Suțu. Însă Corina Chiriac nu a putut învăța pian pentru că degetele ei erau prea mici pentru atingerea corectă a octavelor.
În anul 1955 s-a înscris la școală și a studiat vioara timp de 6 ani, avându-l ca profesor, pe George Manoliu, cu asistenții Petre Munteanu și Ilarion Ionescu – Galați, dirijor și muzician. Cursurile liceale le-a susținut la Liceul Special de Muzică nr.1 din București, clasele de vioară.
A debutat radiofonic în 1965 la Casa de cultură a studenților „Grigore Preoteasa” din București, în cadrul concursului „Debuturi”, unde a câștigat premiul de popularitate al celui mai tânăr concurent. În
În martie 1971 a reprezentat România la a IV-a ediție a Festivalului Internațional „Cerbul de aur” de la Brașov, unde obține din partea juriului internațional „Cerbul de bronz”, intrepretând melodiile „Inimă nu fi de piatră” (Edmond Deda) și „Va veni o clipă” (Paul Urmuzescu).
În 1972 termină cursurile IATC, obtine diploma cu prestația din piesa “Baba Rada” si este repartizată la Teatrul de stat din Oradea, unde activează ca actor și solist vocal.
Între anii 1988-1994 s-a stabilit la Los Angeles unde a susținut concerte în Chicago, New York, Palm Springs, Los Angeles, Detroit.