- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Cozonacii Gabrielei Cristea au stârnit în mediul online un șir lung de reacții acide: "Nu toată lumea își permite să cumpere"
Cu o carieră remarcabilă pe micile ecrane, Gabriela Cristea își diversifică abilitățile, devenind o gospodină desăvârșită și în arta cozonacilor de înaltă calitate, preparați cu atenție și pasiune în timpul liber. Pornind de la experiența sa bogată în bucătărie, soția lui Tavi Clonda aduce în această afacere gustul și talentul său. Cu toate acestea, prețurile produselor au fost subiectul unor critici aprinse din partea unor potențiali clienți, care au considerat că costul este prohibitiv pentru majoritatea oamenilor.
„Sunt foarte scumpi cozonacii. Nu toată lumea își permite să cumpere un cozonac”, a fost unul dintre comentariile internauților.
View this post on Instagram
Cât costă un cozonac pregătit de Gabriela Cristea
Pe site-ul oficial, Gabriela Cristea se mândrește cu faptul că folosește numai ingrediente premium în produsele sale, „fără aditivi cu o aromă și gust memorabile”. Gama de cozonaci este una variată și creată pentru a satisface toate gusturile. De la celebri ei cozonaci cu ciocolată, cremă de gianduia și nuci, până la cei cu fistic sau piure de măr, cei care își doresc un produs gătit după rețeta prezentatoarei TV.
Pentru cei mai simplu, precum cozonacii cu mere, nucă sau caramel sărat prețurile pornesc de la 85 de lei, în timp ce sortimentele mai complexe, cum ar fi cel cu fistic, ajung la 140 de lei.„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac.