• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Cum arată acum fiul Mădălinei Manole? Petru Mircea Junior avea doar un an și o lună când mama sa a fost găsită moartă în propria casă

Cum arată acum fiul Mădălinei Manole
Mădălina Manole
Fiul Mădălinei Manole, Petru Mircea Junior, are acum 13 ani și este un adolescent în toată firea. Iată cât de mare a crescut.

Mădălina Manole, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, și-a dorit multă vreme să devină mamă. Însă, chiar dacă visul ei a devenit realitate în 2009, atunci când a adus pe lume un băiețel, aceasta nu a putut să-l vadă cum crește. Cântăreața s-a stins din viață chiar în ziua în care își sărbătorea aniversarea zilei de naștere, mai exact la data de 14 iulie 2010. Mădălina Manole a lăsat în urmă o familie îndurerată și dezbinată, dar și un copil care și-a cunoscut mama doar din poze.

Pe atunci, fiul său de doar un an, pe nume Petru Mircea Jr., a rămas fără mamă. Acum, băiețelul regretatei artiste are 13 ani și este un adolescent în toată firea. Cele mai recente imagini cu adolescentul au fost surprinse de paparazzi, care l-au pozat alături de tatăl lui.

Petru Mircea Jr, surprins pe strada alaturi de tatal lui
Petru Mircea Jr, surprins pe strada alaturi de tatal lui[Sursa foto: Facebook]

”Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la școală.

I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere.
I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet. Băiatul a pus întrebări și a primit răspunsuri. El este foarte matur și a înțeles. Petru Mircea s-a pregătit mult pentru acest moment, a întrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui să procedeze”, au precizat surse apropiate de Petru Mircea Jr, pentru playtech.ro

Rămas orfan de mamă, micuțul a fost crescut de tatăl său, Petru Mircea, care nu s-a înțeles chiar bine cu familia fostei soții. Abia în 2018, instanța le-a dat dreptul rudelor artistei să-l vadă pe fiul Mădălinei Manole. De altfel, în urmă cu câțiva ani, Petru Mircea a vorbit despre cât de greu i-a fost să suplinească ambele roluri, de mamă și tată, pentru băiatul său. El spunea că nimeni nu s-a interesat de-a lungul timpului de felul în care își crește fiul.

Cum arată acum fiul Mădălinei Manole
Petru Mircea și Mădălina Manole

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole. Un expert FBI a scos la iveală detalii neașteptate: ”Nu s-a sinucis. Sunt 23 de probe care arată că a fost omorâtă!"

„Nimeni n-a fost interesat cum m-am descurcat eu până acum singur cu copilul. Aşa că nimeni nu are ce să aibă cu subiectul ăsta. Sunt dator cuiva cu explicaţii de genul ăsta?! În ultimii doi ani am stat la telefoane cu jurnaliştii, să explic, să desfiinţez ce a zis socrul meu.

Dar de ce? Nu mai am energie, nu mai am răbdare! Să înţeleagă lumea ce vrea! N-am altă soluţie decât ignoranţa, decât să-mi cresc copilul ferindu-l cât pot de tot ce am trăit eu din partea socrilor mei. Şi voi face asta cu preţul suprem dacă trebuie.”, mărturisea în urmă cu mai mult timp Petru Mircea, conform Substanțial.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei

Amintim că moartea Mădălinei Manole, supranumită și „fata cu părul de foc” a fost una controversată, ajungându-se la concluzia că artista s-a sinucis ingerând o substanță chimică. Cu toate acestea, există voci care susțin că altul ar fi adevărul. Cântăreața a murit la data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. La scurt timp după moartea cântăreței, între soțul acesteia și părinții ei a izbucnit un conflict care s-a întins pe ani de zile.

Cum arată acum fiul Mădălinei Manole
Petru Mircea și Mădălina Manole

Citește și: Fratele Mădălinei Manole reacționează, după ce experții FBI au anunțat că ar putea fi redeschis cazul privind decesul artistei. Ce probe au descoperit specialiștii: "Nu a fost o sinucigașă!"

Familia Manole l-a acuzat pe Petru Mircea că ar fi vinovat de depresia care a împins-o pe cântăreață să facă acel gest extrem. Încă de pe atunci, Petru Mircea a fost, de asemenea, tras la răspundere pentru că îl ține pe Petru Jr. departe de ei. În ultimele clipe din viața ei, Mădălina Manole s-a filmat în oglindă, făcând un semn de rămas-bun, despre care mulți spun că este, de fapt, o strigăt de ajutor.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru. Cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am grijă de ele, cum să am grija de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubeasca mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela“, scrisese Mădălina Manole în scrisoarea de adio.

Cum arată acum fiul Mădălinei Manole
Mădălina Manole