- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Cum arăta celebru chef Cătălin Scărlătescu în adolescență, slab și cu părul lung: "Am lucrat prima oară la un hotel din Eforie Sud. Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor."
Cătălin Scărlătescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară. Nu e de mirare că imaginile pe care le postează pe rețelele sociale ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane. Probabil multe persoane s-au întrebat de-a lungul timpului cum arăta celebrul bucătar în tinerețe. Ei bine, acesta avea aceleași trăsături faciale pe care le are și acum, însă pe vremea aceea vedeta avea un păr lung, iar kilogramele erau mai puține.
,Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. Am întinerit cu vreo 30 de ani.
" Ne duceam la ei cu vreo 2-3 zile înainte de Crăciun și era o harababură în bucătărie tot timpul". Care este prima amintire a lui chef Cătălin Scărlătescu
Și prima amintire a lui Cătălin Scărlătescu este legată tot de mâncare. La vârsta de 2 ani, juratul „Chefi la cuțite” își amintește că a mâncat pentru prima oară ciocolată, în tortul aniversar. Bucătarul are amintiri și cu bunicii și străbunicii, care i-au făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase.
„Aveam o străbunică spectaculoasă și un străbunic fantastic. (…) Ne duceam la ei cu vreo 2-3 zile înainte de Crăciun și era o harababură în bucătărie tot timpul. Nu existau aragaze, era doar o plită de-aia tip cizmă și tot timpul era câte un ceaun pe foc, câte o oală, o cratiță și tot timpul băgam coceni pe foc. Ei și, copil fiind, 3-4 ani, că până la 5-6 ani i-am prins, după aia s-au prăpădit, nu făceam eu mare lucru, dar le aduceam ceapă, încercam să curăț usturoi”, povestea Cătălin Scărlătescu în ianuarie 2023.
”Am lucrat prima oară la un hotel din Eforie Sud.