Cum arăta chef Cătălin Scărlătescu în adolescență? Imaginea cu celebrul bucătar pe care foarte puțini au văzut-o. De nerecunoscut!
Cătălin Scărlătescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară. Nu e de mirare că imaginile pe care le postează pe rețelele sociale ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane. Probabil multe persoane s-au întrebat de-a lungul timpului cum arăta celebrul bucătar în tinerețe. Ei bine, acesta avea aceleași trăsături faciale pe care le are și acum, însă pe vremea aceea vedeta avea un păr lung, iar kilogramele erau mai puține. Chef Cătălin Scărlătescu a povestit cu mai mult timp în urmă că a slăbit de două ori în viața lui, o dată 25 de kilograme, iar a doua oară a făcut-o într-un mod sănătos.
,Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea.
" Ne duceam la ei cu vreo 2-3 zile înainte de Crăciun și era o harababură în bucătărie tot timpul". Care este prima amintire a lui chef Cătălin Scărlătescu
Și prima amintire a lui Cătălin Scărlătescu este legată tot de mâncare. La vârsta de 2 ani, juratul „Chefi la cuțite” își amintește că a mâncat pentru prima oară ciocolată, în tortul aniversar.
„Aveam o străbunică spectaculoasă și un străbunic fantastic. (…) Ne duceam la ei cu vreo 2-3 zile înainte de Crăciun și era o harababură în bucătărie tot timpul. Nu existau aragaze, era doar o plită de-aia tip cizmă și tot timpul era câte un ceaun pe foc, câte o oală, o cratiță și tot timpul băgam coceni pe foc. Ei și, copil fiind, 3-4 ani, că până la 5-6 ani i-am prins, după aia s-au prăpădit, nu făceam eu mare lucru, dar le aduceam ceapă, încercam să curăț usturoi”, povestea Cătălin Scărlătescu în ianuarie 2023.
”Am lucrat prima oară la un hotel din Eforie Sud. Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone. Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă”, a povestit Cătălin Scărlătescu în urmă cu ceva timp, despre începuturile sale în bucătărie.