• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Cum poți asorta tricourile cu ținută ta zilnică

Cum poți asorta tricourile cu ținută ta zilnică
Nu putem decât să fim încântate, ca urmașe ale Evei, că avem acum posibilitate de a purta un număr mare de articole vestimentare.

Duse sunt vremurile în care femeile se rezumau doar la a purta rochii, unele din acestea compuse din elemente greoaie, menite să respecte anumite etichete. Acum, poate și datorită unor personaje care au făcut istorie, precum Coco Chanel, ne aflăm în această epocă binecuvântată a libertății în modă. Ar trebui să profităm de acest lucru cât de mult putem. De aceea, nu este nimic greșit în a spune că în garderoba fiecărei femei moderne, există câteva piese ce nu pot lipsi. Dintre acestea, tricourile joacă un rol esențial. Ele sunt piese versatile, care pot fi integrate într-o varietate de ținute, de la cele casual până la cele mai elegante sau nonconformiste. Poți să alegi un tricou simplu, classic, unul cu mesaje sau chiar un tricou amuzant. Modul în care îl asortezi poate însă face diferența între o ținută banală și una care atrage privirile.

Simplitatea mereu fashionistă

Uneori, mai ales dacă suntem indecise, ne agățăm de ceea ce este cel mai la îndemână, cu care nu poți da greș. Astfel că tricourile simple sunt piese ce ne ajută în acest sens, fiind esențiale în orice garderobă. Ele pot fi albe, negre sau într-o varietate de culori neutre. Aceste tricouri sunt extrem de versatile. Mai mult, pot fi integrate în multe ținute. Poți să asortezi o asemenea piesă simplă cu o pereche de blugi, cu pantofi sport pentru un look casual, super confortabil. Ele trebuie să fie din bumbac 100%. Cel mai bun loc de unde le poți comandă este magazinul online Calaexclsuive.ro. Aceste piese pot fi purtate și cu o jachetă de blugi sau un cardigan pentru a adăuga mai mult stil ținutei tale. Tot în acest sens, îți recomandăm să folosești accesorii statement, cum ar fi un colier lung sau o eșarfă colorată. Optează pentru pantofi cu un design interesant sau culori îndrăznețe pentru a contrasta cu simplitatea tricoului.

Să râdem puțin

Avem nevoie de distracție, de amuzament în multe clipe din viața noastră. Iar acest aspect poate fi creat chiar și purtând un simplu tricou. La Calaexclusive.ro sunt vedete absolute tricourile funny, adică cele cu imprimeuri amuzante sau citate haioase. Ele sunt perfecte pentru a-ți exprima personalitatea folosind umorul. Aceste tricouri sunt ideale pentru zilele relaxate sau ieșirile cu prietenii. Asortează-le cu o pereche de blugi sau pantaloni de trening pentru un look lejer. Pentru evenimente informale, cum ar fi o zi de picnic sau o plimbare în parc, de asemenea poți alege un tricou funny de la Calaexclusive.ro. Îți poți completa ținuta cu o pereche de pantaloni scurți, alături de adidași confortabili. Pentru a face că un tricoul funny să fie vedetă ținutei tale, combină-l cu piese basic, cum ar fi blugi simpli sau fustă neagră. Evită să-ți supraîncarci ținuta cu accesorii prea voluminoase sau strălucitoare. Vei eclipsa imaginea amuzantă a piesei tale vestimentare.

Zicale cu impact

Cu toții ne dorim să ne exprimăm opiniile, valorile sau pasiunile. Dacă ești introvertită sau îți place să te faci remarcată, poți alege, tot de la Calaexclusive.ro, tricouri cu mesaje. Ele pot varia în înțeles, cele mai căutate în acest punct fiind mesajele inspiraționale. Alege un asemenea tricou care să aibă un mesaj care îți reflectă personalitatea. Tricourile cu mesaje pot fi purtate la manifestări sau evenimente cu tematică specifică pentru a-ți arăta sprijinul față de anumite cauze. Dacă vrei să obții un look modern, asortează o asemenea piesă vestimentară cu anumite haine în trend,

cum ar fi o fustă midi, plisată sau pantaloni culotte. Totuși, în cazul în care mesajul tricoului este destul de puternic, ar fi cazul să te asiguri că restul ținutei este compus din piese neutre pentru a nu distorsiona ce vrea sa expună.

Aplicații creative

Femeile au devenit din ce în ce mai inspirate atunci când vine vorba de fashion. Ne place să “dezvoltăm” o simplă piesă în ceva spectaculos, iar magazinele de mercerie ne sunt de mare folos în acest sens. Tricourile cu aplicații sau detalii interesante adaugă, așadar o notă de originalitate unei ținute. Nu mai trebuie să spunem că aplicațiile sunt vedetele întregii ținute, așa că asigură-te că le porți în modul în care să atragă atenția. Optează pentru acele piese ce au aplicații care îți reflectă stilul, completând ținuta cu jeanși sau fuste simple. Asortează tricoul cu haine sau bijuterii care să echilibreze look-ul, evitând supraîncărcarea cu prea multe detalii.

Dacă tricoul are aplicații complexe, ai nevoie piese de bază pentru a permite aplicațiilor să iasă în evidență.

O lume colorată

Nu doar mesajele sunt cele care ne fac mai veseli, așa cum spuneam mai sus. Și nuanțele cât mai diferite pot sugera acest lucru. La Calaexclusive.ro putem descoperi o mulțime de tricouri, în toate nuanțele posibile, pentru doamnele sau domnișoarele care își doresc optimismul în ținute. Alege acele culori care se completează între ele sau creează un contrast plăcut pentru a obține o ținută armonioasă. Poartă un tricou colorat ca punct focal al ținutei, completând restul outfit-ului cu piese neutre pentru a nu distorsiona armonia cromatică. Pentru o imagine echilibrată, asortează tricoul cu piese în culori complementare sau neutre. Poți să experimentezi și cu combinații neașteptate de culori sau texturi pentru a obține un stil eclectic, original.

Alb sau negru

Unele femei iubesc minimalismul, rareori adoptând un strop de culoare. Pentru ele, Calaexclsuive.ro oferă tricouri albe sau negre. Mai mult, sunt piese clasice, versatile, care nu se demodează niciodată. Sunt perfecte pentru ținutele minimaliste, cu linii simple. Poți purta un tricou alb sau negru cu o pereche de blugi și adidași pentru un look cool.