• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Actualitate

Cum și în câte combinații poți purta o jachetă din denim

Geaca jeans decupata
Cum poti purta o jacheta jeans decupata
Jacheta din denim sau, așa cum o numim pe meleaguri mioritice, geaca din blugi, pe care o purtăm în fiecare an, se descurcă încă bine.

Această geacă este chiar și în acest an 2023 la modă și pare să nu își părăsească locul de pe podium prea curând. De obicei, o purtăm doar pe anumite tipuri de îmbrăcăminte, în general foarte casual. Dar știi că există modalități diferite, și extrem de în tendințe, de a purta această jachetă? Da, există, unele chiar nebănuite. Dacă pentru unele îți trebuie doar puțină imaginație, poate că în alte situații ai nevoie de puțin curaj.

În orice caz, oricare ar fi alegerea ta de outfit, amintește-ți că geaca de blugi va rămâne mereu un must în garderobă. Așa că să vedem cele mai fashion combinații de ținute cu geacă de blugi pe care le poți adopta în diferite perioade ale zile sau în diferite anotimpuri.

Jacheta denim cu pantaloni de jogging bej este un outfit casual-sport. Acest aspect este confortabil și arată cât se poate de bine.

O geacă din denim lejeră, poate oversize, purtată peste pantaloni de jogging bej, alături de un crop top, poate fi ținuta ta perfectă pentru o zi de shopping sau la o întâlnire în parc. Pentru a scoate în evidență această ținută, poți purta pantofi de aceeași culoare ca și cămașa și o geantă supradimensionată.

O altă ținută este o geacă de blugi scurtă din denim cu rochie maxi. Jacheta scurtă oferă un efect frumos și foarte șic cu o rochie lungă.

Astfel, poți vedea mai bine rochia și în același timp iese în evidență și jacheta scurtă. Alege o rochie care să facă contrast cu geacă, într-o culoare mai închisă decât denimul.

Poartă o salopetă cu o jachetă din denim. O jachetă de blugi albastru închis dă unei salopete negre o vibrație complet diferită. Această ținută este foarte comodă și, datorită jachetei din denim, îți va oferi ținuta casual perfectă. Alege și o geantă cu o pereche de pantofi în aceeași culoare.

Poți purta și o fustă midi cu imprimeu leopard alături de o geacă de blugi. Să nu uităm și de fustele midi cu talie înaltă! Fusta cu imprimeu leopard, alături de o cămașă albă neutră și cu o jachetă din denim îți oferă un aspect casual-elegant. Din nou, poți alege să porți adidași sau tocuri la această ținută. Dacă dorești un outfit care să facă furori, atunci alege o geaca jeans denim decupata, cu lanțuri și alte aplicații metalice.

Alături de fusta animal print, îți vor oferi ținuta perfectă pentru o noapte la club.

Geacă de blugi sub palton? Da, o jachetă de blugi poate fi purtată și sub un palton lejer, din lână. Poți scoate în evidență acest outfit în tot felul de moduri: mânecile ies în afară, paltonul este lăsat deschis intenționat și așa mai departe. Poartă o cămașă neutră sub jacheta de blugi, astfel încât jacheta să iasă în evidență.

Alege o ținută denim total! Blugii skinny din denim, jacheta oversize din denim și un bucket hat: așa vei obține un aspect unic. Adaugă o pereche de pantofi sport la această ținută dacă vrei un aspect pentru toată ziua. Preferi o ținută clasică? Pentru un aspect elegant poți purta pantofi cu tocuri și poți renunța la pălărie. Ținuta din denim are, așadar, suficiente opțiuni pentru a-ți oferi mai multe ținute cu mici detalii!

Jacheta din denim poate fi găsită și în alte culori, inclusiv negru. În combinație cu o maletă albastru deschis, îți oferă un efect „wow”. Pune-ți o pereche de pantaloni negri largi pentru un look ca la New York. Vrei să oferi aspectului un plus de individualitate? Alege o pereche de pantaloni strălucitori.

Poți purta o pereche de ghete cu șiret și o geacă de blug bej? Da, poți! Această ținută arată casual și cool: blugi strâmți, pulover alb, geacă din denim bej și ghete cu șireturi. Acest look are multe nuanțe nude, ceea ce îl face să fie și elegant. Dacă vrei să păstrezi acest vibe, optează pentru o nuanță mai deschisă de blugi în loc de o culoare neagră. Astfel culoarea nu domină întregul aspect.

Pentru un aspect tineresc, alege o geacă de blugi supradimensionată și un hanorac roz. Jacheta supradimensionată de blugi albastru deschis cu un hanorac roz deschis și leggings negri îți oferă un look sport și feminin în același timp. Adidași albi se potrivesc perfect cu acest look.

O ținută alb-negru cu o notă de denim este un alt exemplu de ținută cu blugi. Alege o jachetă lejeră din denim. O cămașă albă arată grozav cu o pereche de pantaloni negri, pe care îi poți asorta cu tocuri elegante sau pantofi sport. Pentru un aspect șic poți purta jacheta de denim peste ea.

Nu ai cum să ocolești aspectul stratificat: o cămașă subțire sub un pulover mai gros și o jachetă din denim deasupra sunt super cool! Pentru o ținută jucăușă, alege bluza de aceeași culoare ca și pantofii tăi. O geantă de umăr neagră îți va completa întreaga ținută!

Alege o ținută de vară, cu totul pastel! Pentru asta ai nevoie de o geacă de blugi roz, pantaloni mov și o cămașă lejeră. Sfat pentru pantofi: pentru a scoate o culoare și mai mult în evidență, poți purta pantofi mov, alb sau roz cu această ținută. Depinde de preferințele tale personale ce culoare vrei să evidențiezi.

Fusta scurtă cu geacă de blugi și pantofi cu toc, este o ținută feminină. O fustă neagră accentuează picioarele. Optează pentru pantofi cu tocuri mai înalte dacă vrei să arăți mai înaltă. În plus, alege o nuanță de culoare diferită de hainele tale. Geaca de blugi va fi puntea de legătură a întregii ținute.

Acestea sunt doar câteva exemple de geci de blugi și ținute pe care le poți adopta cu ajutorul unei astfel de jachete. Desigur, le poți folosi doar ca puncte de reper. Până la urmă, tu poți crea orice ținută îți dorești. Tot ce trebuie să faci este să alegi o geacă de blugi care să se potrivească cu un număr cât mai mare de haine pe care le ai în garderobă.