- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Dimineața Nebună: Polițist român, prins beat la volan de colegii de la Rutieră. Ce scuză a avut agentul - AUDIO
Un agent care figurează în cadrul structurilor IPJ Iași, Poliția orașului Târgu Frumos, în compartimentul de Ordine Publică, a fost prins beat mangă la volan, de colegii săi, de la Rutieră. Spre surprinderea tuturor, bărbatul se îndrepta chiar către locul de muncă.
Agentul s-a ales cu dosar penal
Colegii de la Rutieră opriseră un şofer în trafic şi îi verificau actele, moment în care colegul lor a trecut pe lângă ei şi a încetinit inexplicabil.Crezând
„În jurul orelor 21:50, ajungând în intersecția Cotnari, unde se afla un echipaj de Poliție Rutieră (din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Iași – Biroul Drumuri Naționale și Europene), care efectua controlul unui autoturism oprit în trafic, inculpatul a încetinit viteza de circulație, fapt ce a atras atenția unuia dintre lucrătorii de poliție, care i-a făcut semnal regulamentar de oprire. Cu această ocazie, s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla inculpatul, agent-şef adjunct de poliție în cadrul I.P.J. Iaşi – Poliţia Oraşului Târgu Frumos, compartimentul Ordine Publică, acesta fiind îmbrăcat în uniforma de poliție. Întrucât s-a constatat că emana halenă alcoolică, lucrătorii de Poliţie Rutieră au procedat la testarea inculpatului cu aparatul alcooltest Drager, la ora 21:56 rezultând o valoare de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis procurorii.
Polițistul prins beat la volan a declarat magistraților că a consumat doar tinctură de propolis, pentru că s-a simțit rău în acea zi.
„Inculpatul a declarat că, întrucât se simțea rău, acuzând frisoane, stări de greață, simptome specifice unei toxiinfecții alimentare, probabil din cauză că, în jurul orelor 17:00-17:30, mâncase pizza și hamburger, cu diverse sosuri, în intervalul 21:10-21:35 a consumat aproximativ 150 ml (3 guri a câte 50 ml) de tinctură de propolis făcută în casă, din alcool dublu rafinat, de 90 grade, și propolis solid, lăsat la macerat în alcool, despre care a arătat că
Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici