• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat|Cea de-a opta ediție a Karpatia Horse Show va avea loc între 22-24 septembrie 2023. Spectacol total și concurs cu puncte pentru JO de la Paris

Karpatia Horse Show 2023
Karpatia Horse Show 2023 [Sursa foto: show.karpatiahorse.ro, colaj Radio Impuls]
Organizatorii Karpatia Horse Show au pregătit activităţi variate pentru public, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Mai jos puteți consulta programul ediției din acest an!

Cea de-a opta ediţie a Karpatia Horse Show, ce va avea loc între 22-24 septembrie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova va reuni într-o locaţie istorică şi elegantă sportivi din România şi de peste hotare pentru un eveniment unic în sud-estul Europei. Un adevărat “festival” ecvestru, Karpatia Horse Show aduce o notă aparte față de alte concursuri hipice. Organizatorii creează un micro-univers dedicat echitației cu activități în aer liber, concerte live, demonstrații ecvestre și lifestyle.

Vor fi trei zile pline de aventură și distracție, în care clasicele concursuri de dresaj, cross-country, obstacole și atelaje vor fi dublate de concertele unor soliști și trupe foarte apreciate de public. Concursul Complet Internațional CCI 4* va aduce puncte pentru Jocurile Olimpice de la Paris 

“Suntem încântați că această ediție este etapă calificativă pentru Jocurile Olimpice de la Paris. În 2024 se sărbătoresc 100 de ani de la ediția din 1924. Miliarde de telespectatori și milioane de spectatori vor umări 10.000

de sportivi ce concurează la 329 de probe în cadrul a 32 de sporturi olimpice! Pregătirile Concursului Complet Internațional de la Paris au început deja, și suntem mândri că România a intrat în acest circuit prin ediția Karpatia Horse Show din acest an. Evenimentul nostru a înscris deja călăreți din Austria, Bulgaria, Cehia, Ecuador, Elveția, Marea Britanie și Spania precum și cunoscuți călăreți din România.Toți aceștia vor acumula puncte importante pentru Jocurile Olimpice, dar vor oferi și un spectacol excepțional, o șansa unică pentru publicul din România de a-i urmări live în spectaculoasele probe de dresaj, sărituri peste obstacole și mai ales aventuroasa probă de cross-country.
Totodată, marii maeștri ai atelajelor din Transilvania vor oferi, ca în fiecare an, un spectacol extraordinar de măiestrie ecvestră și abilitate tehnică. Vă așteptăm pe Domeniul Cantacuzino între 22-24 septembrie, la Karpatia Horse Show”,
spune directorul evenimentului, Mihnea Vîrgolici.

 Karpatia Horse Show 2023
Karpatia Horse Show 2023[Sursa foto: show.karpatiahorse.ro,]

Citește și: “Facem şcoala bine”, campania Radio Impuls, vine în sprijinul şcolilor echipându-le cu panouri fotovoltaice

Program Karpatia Horse Show 2023

Vineri, 22 septembrie

Vinerea  este ziua destinderii totale. Proba sportiva cea mai rafinata, cea de dresaj, va fi continuata intr-un program extins spre seara cu concertele unora dintre cei mai promitatori artisti romani tineri, sub egida Scena Micul Trianon. In 2023 vor urca pe scena Dora Gaitnovici intr-un show ce debordeaza de energie si Laura Bretan,  artista romana stabilita in SUA care imparte scena cu cantareti faimosi din toata lumea, intr-un concert extraordinar impreuna cu pianistul argentinian Mariano Castro.

Sâmbătă, 23 septembrie

Sambata  este dominata de adrenalina si dorinta de explorare. Este ziua cu cresterea cea mai accelerata ca numar de spectatori de la editie la editie. Proba de Cross-Country alaturi de proba de maraton pentru atelaje cu 2 cai au devenit atractii principale ale publicului. Este si ziua care incurajeaza explorarea domeniului, in tandem cu urmarirea parcursurilor de tip cross country.

Organizatorii atrag atentia asupra:
– obstacolelor cu design creativ realizate impreuna cu
partenerii – potenteaza spectacolul hipic si devin
tinta predilecta pentru cadrememorabile.
– demonstratiilor de voltija, o disciplina ecvestra mai putin
cunoscuta publicului, apropiata de probele de acrobatie
– concertelor de seara sub egida Scena Micul Trianon.

Daca anul trecut Moonlight Breakfast a urcat pe  Scena Micul Trianon, in ziua de sambata a editiei KHS 2023 va propunem alti doi artisti de exceptie: Cristina Lupu, care speram sa fie si pentru publicu o revelatie, cum este si Jurjak – unul dintre cei mai apreciati artisti de alternativ din Romania.

Duminică, 24 septembrie

Duminica  este ziua exuberantei. Probele se desfasoara exclusiv in interiorul arenelor, iar atmosfera capata vibratia tribunelor pline de spectatori:
– 10 mari maestri ai atelajelor cu 2 si 4 cai se dueleaza in incitante concursuri demonstrative si apoi se reunesc in show-uri galopante si spectaculoase.
– paradele castigatorilor tuturor concursurilor vor fi completate cu show-uri ce emana eleganta si dezinvoltura
echitatiei.

Cea de-a opta ediție a Karpatia Horse Show va avea loc între 22-24 septembrie 2023
Karpatia Horse Show 2023[Sursa foto: show.karpatiahorse.ro,]

Citește și: Top 5 cele mai frumoase peisaje montane din țară unde ți-ai putea petrece vacanța ca-n Rai

Bilete și abonamente până pe 20 septembrie

Preţul unui abonament pentru cele 3 zile de show costă 120 lei pentru adulţi, 180 lei pentru un adult+ 1 copil şi 230 lei pentru un adult+ 2 copii.
Preţurile biletelor valabile o singură zi: 22, 23 sau 24 septembrie sunt: 80 lei pentru adulţi, 120 lei pentru un adult+ 1 copil şi 150 lei pentru un adult+ 2 copii.
După data de 20 septembrie se mai pot achiziționa bilete de o zi (22 sau 23 sau 24 septembrie) contra sumei de 100 lei la adulți și 50 lei pentru copii.
Organizatorul a facilitat și o zonă de camping pentru 10 rulote, 20 locuri car camping și 200 de adulți. Mai multe detalii  aici.
În zilele de desfăşurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziţiona şi de la punctele de acces pe Domeniul Cantacuzino. Programul complet al evenimentului îl regasiți  aici