- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Doliu în familia lui Nicole Kidman! Mama actriței s-a stins din viață în timp ce ea se afla la Veneția: „Sunt în stare de șoc”
Nicol Kidman trece prin momente dificile în această perioadă. Deși a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Veneția 2024, actrița nu l-a putut revendica, deoarece a fost nevoită să se întoarcă de urgență acasă la familia sa. Mama vedetei, Janelle Ann Kidman, s-a stins din viață. Discursul de acceptare al premiului a fost transmis de Nicole cu ajutorul regizoarei Halina Reijn. Iată ce a spus îndrăgita actriță despre mama ei.
Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, împreună la o lună de la divorț! Cum au fost surprinși cei doi?
Mama actriței Nicole Kidman s-a stins din viață
Halina Reijn, regizoarea filmului „Babygirl” în care a jucat Nicole Kidman, a anunțat că actrița a fost nevoită să părăsească Festivalul de Film de la Veneția mai devreme pentru a fi alături de familia sa.
„Mama mea frumoasă și curajoasă, Janelle Ann Kidman, tocmai a murit. Sunt în stare de șoc și trebuie să merg la familia mea, dar acest premiu este pentru ea. Ea m-a format, m-a ghidat și m-a făcut ceea ce sunt. Sunt mai mult decât recunoscătoare că pot să vă spun numele ei tuturor prin Halina. Coliziunea dintre viață și artă este sfâșietoare, iar inima mea este frântă”, a fost mesajul transmis prin Halina Reijn. După ce a citit cuvintele lui Kidman în fața sălii pline din Veneția, regizoarea a spus simplu: „Vă iubim pe toți, Nicole”.
Un reprezentant al lui Nicole Kidman a confirmat decesul lui Janelle pentru People, spunând că familia actriței trece prin momente dificile și are nevoie de intimitate.
În noiembrie 2023, vedeta a vorbit deschis despre modul în care mama ei i-a influențat cariera și stilul, fiind implicată în viața ei și oferindu-i sfaturi în orice situație. De asemenea, actrița a vorbit în urmă cu ceva timp și despre relația pe care o avea cu aceasta. Ea a spus că Janelle a încurajat-o întotdeauna și a ajutat-o să își atingă obiectivele.View this post on Instagram
„Ea mi-a dat curajul de a-mi urma cariera pentru că am vrut întotdeauna să o mulțumesc”, a declarat Kidman în 2020, potrivit Hollywood Reporter. „Dar, de asemenea, ea și-a sculptat propria cale și a vrut ca fiicele ei să aibă aceeași oportunitate de a-și sculpta propriile căi. Mama nu a obținut neapărat cariera pe care și-o dorea, dar era hotărâtă ca fiicele ei să aibă oportunități egale.”, a mai spus vedeta.
Lista completă a câştigătorilor de la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia s-a încheiat sâmbătă, 7 septembrie, cu acordarea premiilor, marcând începutul sezonului de decernare a premiilor în cinematografie. Iată cine sunt câștigătorii din 2024:
Principalii câștigători:
- LEUL DE AUR pentru cel mai bun film- THE ROOM NEXT DOOR de Pedro Almodóvar (Spania)
- LEUL DE ARGINT- VERMIGLIO de Maura Delpero (Italia, Franţa, Belgia)
- PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN REGIZOR- Brady Corbet pentru filmul THE BRUTALIST (Regatul Unit)
- COPPA VOLPI pentru cea mai bună actriţă- Nicole Kidman în filmul BABYGIRL de Halina Reijn (Statele Unite)
- COPPA VOLPI pentru cel mai bun actor- Vincent Lindon în filmul JOUER AVEC LE FEU de Delphine Coulin şi Muriel Coulin (Franţa)
- PREMIUL pentru cel mai bun scenariu- Murilo Hauser şi Heitor Lorega pentru filmul AINDA ESTOU AQUI de Walter Salles (Brazilia, Franţa)
- PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI- APRIL de Dea Kulumbegashvili (Franţa, Italia, Georgia)
- PREMIUL MARCELLO MASTROIANNI pentru cel mai bun tânăr actor sau actriţă- Paul Kircher în filmul LEURS ENFANTS APRÈS EUX de Ludovic Boukherma şi Zoran Boukherma (Franţa).
Secțiunea Orizzonti:
- PREMIUL ORIZZONTI PENTRU CEL MAI BUN FILM pentru: ANUL NOU CARE N-A FOST (THE NEW YEAR THAT NEVER CAME) de Bogdan Mureşanu (România, Serbia)
- PREMIUL ORIZZONTI PENTRU CEL MAI BUN REGIZOR pentru: Sarah Friedland pentru filmul FAMILIAR TOUCH (Statele Unite)
- PREMIUL SPECIAL ORIZZONTI AL JURIULUI pentru: HEMME'NIN ÖLDÜĞÜ GÜNLERDEN BIRI (ONE OF THOSE DAYS WHEN HEMME DIES) de Murat Fıratoğlu (Turcia)
- Premiul ORIZZONTI pentru cea mai bună actriţă pentru: Kathleen Chalfant în filmul Familiar Touch de Sarah Friedland (Statele Unite)
- PREMIUL ORIZZONTI PENTRU CEL MAI BUN ACTOR pentru: Francesco Gheghi în filmul FAMILIA de Francesco Costabile (Italia)
- Premiul ORIZZONTI pentru cel mai bun scenariu pentru: Scandar Copti pentru filmul HAPPY HOLIDAYS (Palestina, Germania, Franţa, Italia, Qatar)
- PREMIUL ORIZZONTI PENTRU CEL MAI BUN SCURT FILM pentru: WHO LOVES THE SUN de Arshia Shakiba (Canada)
- Nominalizarea scurtmetrajului de la Veneţia pentru Premiile Europene de Film 2024 pentru: RENÉ VA ALLA GUERRA de Luca Ferri, Morgan Menegazzo, Mariachiara Pernisa (Italia)
- PREMIUL Orizzonti Extra ARMANI BEAUTY AUDIENCE AWARD pentru: SHAHED (THE WITNESS) de Nader Saeivar (Germania, Austria)
Secțiunea film de debut:
- PREMIUL LEUL VIITORULUI „LUIGI DE LAURENTIIS” PENTRU FILM DE DEBUT pentru: FAMILIAR TOUCH de Sarah Friedland (Statele Unite)
Secțiunea Veneția Clasici:
- PREMIUL CLASSICI PENTRU CEL MAI BUN DOCUMENTAR pentru: CHAIN REACTIONS de Alexandre O. Philippe (Statele Unite)
- PREMIUL CLASSICI PENTRU CEL MAI BUN FILM RESTAURAT pentru: ECCE BOMBO de Nanni Moretti (Italia, 1978)
Secțiunea Immersive:
- MARELE PREMIU VENEZIA IMMERSIVE pentru: Ito Meikyū de Boris Labbé (Franţa, Luxemburg)
- PREMIUL SPECIAL IMMERSIVE pentru: OTO'S PLANET de Gwenael François (Luxemburg, Canada, Franţa)
- PREMIUL DE REALIZARE IMMERSIVE pentru: IMPULSE: PLAYING WITH REALITY de Barry Gene Murphy, May Abdalla (Regatul Unit, Franţa).